Welcome guest, is this your first visit? Click the "Create Account" button now to join.
Prikaz rezultata str. 1/15

Tema: Zorovic

2nd.eng
    Datum registracije
    Mar 2010
    Firma
    RCCL

Početno Zorovic

POSTOVANI

Danas sam saznao da agencija Zorovic trazi casnike za Stena tankere,
    jedan od njih se radi u Splitskom skveru.
    Moj jako dobar prijatelj je dobio ukrcaj bas na taj tanker prije par dana i kaze da trebaju jos ljudi.
    Svi zainteresirani neka se jave agenciji Zorovic
    Sretno
    Posljednje uređivanje od Dalmos : 05-29-2011 at 09:43 AM

2nd.eng
    Datum registracije
    Mar 2010
    Firma
    RCCL

Thumbs down alo

Citiraj Prvotno napisano od nikola 123 Vidi poruku
    POSTOVANI

Danas sam saznao da agencija Zorovic trazi casnike za Stena tankere,
    jedan od njih se radi u Splitskom skveru.
    Moj jako dobar prijatelj je dobio ukrcaj bas na taj tanker prije par dana i kaze da trebaju jos ljudi.
    Svi zainteresirani neka se jave agenciji Zorovic
    Sretno
    Svi placu da nema posla a ja postavija 100% provjerenu informaciju i niko se nece da javi dali je uspija
    pozdrav

prvi makine primo-mugi avatar
    Datum registracije
    May 2011
    Firma
    doma-ća

Početno

ok je sve to za Zorovica.nego ako mo?? pomoć za rccl.pro??li mjesec sam srio momka na aerodromu Dubrovnik. ka?že na rojalu je 3rd Engineer ugovor 9 tjedana 10 i po tisuća $. Kako jedan 2nd Engineer koji je zadnjih 10 godina na putničkim brodovima mo?že doć na royala. thanks in advance

zap mladeno avatar
    Datum registracije
    Jul 2008

Početno

Citiraj Prvotno napisano od primo-mugi Vidi poruku
    ok je sve to za Zorovica.nego ako mo?? pomoć za rccl.pro??li mjesec sam srio momka na aerodromu Dubrovnik. ka?že na rojalu je 3rd Engineer ugovor 9 tjedana 10 i po tisuća $. Kako jedan 2nd Engineer koji je zadnjih 10 godina na putničkim brodovima mo?že doć na royala. thanks in advance
    evo ovako Odrediste svih Pomoraca - Najave u Forumu : Casnici palube
    Life is too short to remove usb safely

Banned
    Datum registracije
    Dec 2008
    Firma
    Lyngnerud Rederei

Početno

Evo newsletter od Zorovica od jucer, malo je veliki pa cu ga stavit ka file jer ne staje u poruku, posla kolko oces..
    Attached Files Attached Files

Administrator Dalmos avatar
    Datum registracije
    Jun 2007
    Firma
    www.pomorac.net

Početno

Citiraj Prvotno napisano od Netijak Vidi poruku
    Evo newsletter od Zorovica od jucer, malo je veliki pa cu ga stavit ka file jer ne staje u poruku, posla kolko oces..
    A sta sakrivaju pare ko da cemo mi njima uzeti poziciju ili slicno. P ako ide radit a da nezna kolika je para? Ma mislim to meni nije jasno nikako. Triba odma napisati transparentno pa ce ga zvati oni koji su zainteresirani a ne ovako
    Kad mi zivot smota idro i kad bacim zadnje sidro, vezace me moja cima u mistu di mora ima.
    Pametan uvijek nade nacin, a budala izgovor

Ljudi ce ti oprostiti sve u zivotu ali uspjeh nikad.

2nd.eng
    Datum registracije
    Mar 2010
    Firma
    RCCL

Početno

Citiraj Prvotno napisano od primo-mugi Vidi poruku
    Pozdrav
    Kao prvo na RCCL 3rd.eng.ima 5150 dolara placu,ugovor mu je 14 tjedana on i 12 tjedana off,a 2nd.eng.ima 10300 dolara i ugovor 10-10,kroz par dana cu ti poslati direktnu adresu od lika koji je kadrovski u kompaniji pa mu posalji svoj zivotopi i ako bude srece uljeces,za sada slabo primaju hrvate ali uvjek nesto uleti i trebas biti uporan sa slanjme mail prema ovom liku.
    Pozdrav

3.Casnik
    Datum registracije
    Mar 2009
    Firma
    još u potrazi

Početno

Opet jim trebaju samo seniori pa takvi ljudi i ne trebaju agencije za nač ukrcaj!
    Zanima me kad če se neka agencija malo potrudit i počet krcat i juniore?
    Ako ovako nastave za godina neče imat koga ukrcat!

pre banned
    Datum registracije
    Mar 2010

Početno

Citiraj Prvotno napisano od Dalmos Vidi poruku
    A sta sakrivaju pare ko da cemo mi njima uzeti poziciju ili slicno. P ako ide radit a da nezna kolika je para? Ma mislim to meni nije jasno nikako. Triba odma napisati transparentno pa ce ga zvati oni koji su zainteresirani a ne ovako
    Dalmos , mala ispravka !!!
    Iz osobnog iskustva , tako i repliciram na ovo na temelju provjerenog .
    Ovako ide kod Zorovića , ti se javi?? , oni vide sa čime raspola?že?? , od iskustva , papira i ostaloga .
    Po tome procjenjuju di bi te mogli ubaciti , jer je vi??e kompanija u pitanju .
    I kad procjene , lipo ti ka?že evo za vas imamo ovu kompaniju i to su vam uvjeti , sla?žete li se sa uvjetima , u tom trenutku ti kazuju i plaću i period .
    Ako se pomorac slo?ži , ??alju se papiri .
    Mislim da je to puno vi??e fer , od nekih ostalih koji ka?žu plaću , ljudi apliciraju , a posli ti??ina i la?žne nade .
    O Zoroviću sve najbolje .
    Pozdrav

Datum registracije
    Jun 2007
    Firma
    www.pomorac.net

Početno

Citiraj Prvotno napisano od Chorke Vidi poruku
    Dalmos , mala ispravka !!!
    Iz osobnog iskustva , tako i repliciram na ovo na temelju provjerenog .
    Ovako ide kod Zorovića , ti se javi?? , oni vide sa čime raspola?že?? , od iskustva , papira i ostaloga .
    Po tome procjenjuju di bi te mogli ubaciti , jer je vi??e kompanija u pitanju .
    I kad procjene , lipo ti ka?že evo za vas imamo ovu kompaniju i to su vam uvjeti , sla?žete li se sa uvjetima , u tom trenutku ti kazuju i plaću i period .
    Ako se pomorac slo?ži , ??alju se papiri .
    Mislim da je to puno vi??e fer , od nekih ostalih koji ka?žu plaću , ljudi apliciraju , a posli ti??ina i la?žne nade .
    O Zoroviću sve najbolje .
    Pozdrav
    Pa dobro neman nista protiv gospodina Zorovica i njegove firme. Naprotiv njega znam i osobno jer sam pregovarao u ime NCL-a s njim u officu njegovom kad je SSM dobio nogu. Ali moze se napisati bar place od 2000$ pa navise za taj i taj rank ili slicno. MA svi imamo svoje misljenje ja sam svoje samo iznio i to je to .
    Kad mi zivot smota idro i kad bacim zadnje sidro, vezace me moja cima u mistu di mora ima.

prvi makine primo-mugi avatar
    Datum registracije
    May 2011
    Firma
    doma-ća

Thumbs up Royal

Citiraj Prvotno napisano od nikola 123 Vidi poruku
    Pozdrav
    Kao prvo na RCCL 3rd.eng.ima 5150 dolara placu,ugovor mu je 14 tjedana on i 12 tjedana off,a 2nd.eng.ima 10300 dolara i ugovor 10-10,kroz par dana cu ti poslati direktnu adresu od lika koji je kadrovski u kompaniji pa mu posalji svoj zivotopi i ako bude srece uljeces,za sada slabo primaju hrvate ali uvjek nesto uleti i trebas biti uporan sa slanjme mail prema ovom liku.
    Pozdrav

Hvala na odgovoru,samo jedno poja??njenje.Jesi li ovo reka za terca (4th Eng) 5150,(3rd Eng) seconda 10300,a koliko ima prvi makine i dali ima na??ih prvih makine,odnosno po novom 2nd Engineer i imali na??ih upravitelja-CH ENG,jer kao i Zorovic niko ne govori cifru. Unaprijed hvala za adresu ovog lika.Pozzzz

pre banned
    Datum registracije
    Mar 2010

Početno

Sla?žem se da svako ima svoje mi??ljenje , ali ja govorim ovdje o činjenicama kako Zorović radi .
    Newsletter govori da tra?že recimo Električare za Bulk , mo?že biti i Transocean ili Ahrenkiel ili ne??to treće .
    Kao ??to rekoh ko nazove dobiti će i odgovore , zasigurno .
    Pa kad ti ka?že cifru , do tebe je hoče?? li ili neče?? .

Datum registracije
    Jun 2007
    Firma
    www.pomorac.net

Početno

Citiraj Prvotno napisano od Chorke Vidi poruku
    Pa kad ti ka?že cifru , do tebe je hoče?? li ili neče?? .
    Cifre mi kazu da li cu se javiti za posao ili ne? Dakle ako iman placu 10K$ na brodu a nista kuci a neko nudo posao za prvog strojara i kaze da je placa u rasponu od 4-9K$ misecno na brodu ja mu se necu javit na taj oglas i necu mu pritrpavat postu i telefon tj njegovo vrime trositi a ovako ako neznam sigurno cu ga malo opteretiti i na kraju ako sam dobar odjebati a mozda ce nekoga kome je ta pozicija potrebnija on odjebati radi mene.

Ali nevazno samo kazem sta mislim

pozdrav

Kadet
    Datum registracije
    May 2011

Početno

sve makina, za kuvertu samo koji ćif i master, a ništa, rasparat bravete, višu, matrikulu, pa ispočetka, radit prekvalifikaciju za makinu
    Posljednje uređivanje od supertramp : 06-01-2011 at 06:46 PM

pre banned
    Datum registracije
    Mar 2010

Početno

Dalmos
    I opet smo na mi??ljenjima .
    Ok , ti ima?? taj limit sa plaćom ispod koje neće?? da ide?? , po??teno .
    A ima ekipe koja čim vidi njegovu poziciju zove , samo da ode , razloga mali milion samo njima poznatim. Ili dugo kući , krediti , otkazi na kraju , ...itd,itd
    E ta ekipa će sigurno odvojiti par kuna za poziv .
    I ovo po burzama slabo di vidim da spominju plaće

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Pravila pisanja poruke

• Ne možeš otvoriti novu temu
  • Ne možeš ostaviti odgovor
  • Ne možeš stavljati dodatke
  • Ne možeš uređivati svoje postove
  •