Welcome guest, is this your first visit? Click the "Create Account" button now to join.
Prikaz rezultata str. 1/17
    Administrator Dalmos avatar
    Datum registracije
    Jun 2007
    Firma
    www.pomorac.net

Početno Sla?žem se !!!

Svak ima svoj priedlog, evo ovaj sam pokupia iz nekih mailova i mislim da bi nam dobro dosao jer ovi sta su na vlasti nas unistavaju sustavno a ovaj prijedlog bi puno toga rijesio

Predlažem da se na sljedećim izborima uvede dodatno glasačko polje sa tekstom

"Nisam ni za jednog od predloženih sa liste". Ukoliko više od 50% glasača zaokruži ovo polje, izbori se ponavljaju, a svim kandidatima s te liste se zabranjuje kandidiranje na izborima u naredne 4 godine.
    Posljednje uređivanje od Dalmos : 05-26-2011 at 12:00 AM
    Kad mi zivot smota idro i kad bacim zadnje sidro, vezace me moja cima u mistu di mora ima.
    Pametan uvijek nade nacin, a budala izgovor

Ljudi ce ti oprostiti sve u zivotu ali uspjeh nikad.

Barba bumbo avatar
    Datum registracije
    Oct 2008
    Firma
    Atlantska plovidba

Početno

eee ovo je daleko najbolja ideja dosad.....uvjeren sam da bi odaziv bia na viiiisokoj razini
    Mayday! Mayday! The captain lost control again....!
    _ll__
    _,-'::::::::'=._/t__
    \___________/

Barba
    Datum registracije
    Nov 2008

Početno

a kako to izvest precidnice?

1.Casnik anterosko avatar
    Datum registracije
    Oct 2008
    Firma
    U MESSROOMU

Početno

Zar mislis da ce bagra pilat granu na kojoj sidi?
    Pa al nije licemjerno da u drzavi u kojoj po drzave neradi ili neprima placu ili je invalidno iz objektivnih/neobjektivnih razloga oni imaju po nekoliko prosjecnih primanja bez obzira u kojin je drzava govnima. Njima je uvik suncano.
    Nece to ni jedna stranka potpisat a ako triba dat glas za ovako pametnu ideju ja san uvik za!

Zivija

zap mladeno avatar
    Datum registracije
    Jul 2008

Početno

bilo bi to predobro ali za ovo postoji samo jedna rijec :utopija..........

Administrator Dalmos avatar
    Datum registracije
    Jun 2007
    Firma
    www.pomorac.net

Početno

Citiraj Prvotno napisano od kokolo Vidi poruku
    a kako to izvest precidnice?
    Sjor kokolo to se moze izvesti u postenom svitu recimo kako sam ja to razradia ali kod nas jako tesko. Recimo gledaj stratebiju:

Izade se u javnost i to na najaca zvona da bi tribalo ponuditi strankama koje se vise od 12 godina pojavljivaju na izborima da MORAJU pristati na ovaj nacin izbora Dakle ako vise od 50% plus jedan birac zaokruzi SLAZEM SE ( pod to podrazumjevamo nasu verziju gore navedenu) sve stranke kojima su ovo vec 3 izbori zaredom a vladale su ili ne, nije bitno se moraju iskljuciti iz sljedeceg kruga izbora.
    NA taj nacin stvaramo u drzavi nove stranke s mladim ljudima koji imaju drugaciji pogleda na svijet i koji ce ako su stvarno dobre biti prepoznati od biraca i moci isplivati na povrsinu a ne ko do sad biti samo brojka na papiru, jer se ovim do sad uhljebima ( citaj uvik istim facama koje se vrte u politickom krugu RH) nemogu brojiti kad je velika vecina u saboru korumpirana i imaju svoje ''pipke'' svugdi u svakom kutku RH.

Eto ukratko ali ima tu jos puno toga za dodati ali samo sam htio cuti misljenje posjetitelja foruma

Pozdrav
    Kad mi zivot smota idro i kad bacim zadnje sidro, vezace me moja cima u mistu di mora ima.
    Pametan uvijek nade nacin, a budala izgovor

Ljudi ce ti oprostiti sve u zivotu ali uspjeh nikad.

Barba
    Datum registracije
    Nov 2008

Početno

ok,kako izac u javnost,vidis da su i prosvjede banalizirali,vise niko nista ne obada,ali iman ja staro provjereno rjesenje=snajper

zap mladeno avatar
    Datum registracije
    Jul 2008

Početno

Citiraj Prvotno napisano od kokolo Vidi poruku
    ok,kako izac u javnost,vidis da su i prosvjede banalizirali,vise niko nista ne obada,ali iman ja staro provjereno rjesenje=snajper
    evo ti pa vjezbaj
    FilePlanet: JFK Reloaded v1.1 (Free Game)

2nd eng. padobranac avatar
    Datum registracije
    Apr 2011
    Firma
    Srd je nas!

Početno

nema sanse da iti jedna stranka prihvati tako nesto, preduboko su se zaglibili u lagodan zivot na tudjoj grbaci da bi se tek tako toga odrekli. mislim da bi se mladi unutar pojedinih stranaka trebali izboriti da se kameleoni koji se govnaju vec 20 godina posalju lijepo u penziju (mislim na Seksa, Bebica, Linica, Mesica i ostale trovace).
    U svakom slucaju dobra ideja, mozda bi je trebalo na neki drugi nacin provesti.
    "Čista savjest obično je znak lo??eg pamćenja."

Clan Posade Mariachi avatar
    Datum registracije
    Nov 2009
    Firma
    offshore (DSV-DP3)

Početno

Odličan prijedlog, al ko će protiv njih...dobro ka?že?? sustavno uni??tavanje, evo jedan zanimljiv filmić na temu sustavnog uni??tavanja.
    (ZEITGEIST-velika slika)
    YouTube - ‪Velika slika 1 od 2 (ZEITGEIST HR 11/12)‬‏

Clan Posade još jedan pomorac avatar
    Datum registracije
    Apr 2010
    Firma
    na mediteranu

Početno

Ljudi triba izlazit na izbore i skinit ove gadove jer če ostat na vlasti zauvijek. Sad za koga glasat? Za bilo koga samo ne za ove ??to se nadaju vlasti (sdp, hdz, hns, hss i sl.) .
    Evo izgleda da će ne??to na?? don Grubi??ić provat napravit. Triba dat potporu takvim ljudima. Otpisala ga je i katolička crkva jer je govorija protiv njih. Dali su mu najmanju ?župu u Splitu ,ali ljudi isprid crkve i oko nje dolaze i slu??aju ga kad govori. Nije on novi mesija ka sudac samo normalan čovik koji je među rijetkim popovima koji govori istinu.
    SAVEZ ZA GRA

Pa sad koga je volja, niko nikoga na ni??ta nemo?že prisilit.

Banned
    Datum registracije
    Jul 2008
    Firma
    SSM-Sam Svoj Majstor

Početno

Pomorci bi trebali imat svog predstavnika u vlasti. Ako netko ima bilo kakve prijedloge molio bi ih da ih iznesu. Jedino tako ce bit moguce aktivnije kreirat zakone koji ce sluziti pomorcima.

Off
    Off je odsutan
    Mornar/Motorista Off avatar
    Datum registracije
    Jan 2009
    Firma
    Fimi Media d.o.o.

Početno

Mislim da je normalan slijed dogadjaja da Dalmos krene u tom pravcu, a "fotelju" prvog covika UPH prepusti Kolegi.
    "Red Bull daje nam krila, a Rakija pogon na sva cetiri (4 WD)."

mozzo Gavran Mile Selimir prof. avatar
    Datum registracije
    Mar 2009
    Firma
    Associazione Mozzi Italiani

Početno

Citiraj Prvotno napisano od Dalmos Vidi poruku
    Svak ima svoj priedlog, evo ovaj sam pokupia iz nekih mailova i mislim da bi nam dobro dosao jer ovi sta su na vlasti nas unistavaju sustavno a ovaj prijedlog bi puno toga rijesio

Predlažem da se na sljedećim izborima uvede dodatno glasačko polje sa tekstom

"Nisam ni za jednog od predloženih sa liste". Ukoliko više od 50% glasača zaokruži ovo polje, izbori se ponavljaju, a svim kandidatima s te liste se zabranjuje kandidiranje na izborima u naredne 4 godine.

Hm..,!

Situacija u Hrvatskoj je više nego zabrinjavajuća. Mislim da to ne moram posebno dokazivati. Niti jedan sustav u zemlji ne funkcionira, osim onih sustava koji su namijenjeni parazitima i štetočinama. Da se izrazim bez skrivenih misli - pod parazitima i štetočinama smatram državne uhljebe, lažne invalide i sl., i mislit o njihovoj propasti sokoli mi dušu!!!!

Teško je predvidjeti kako će se ova situacija razriješiti?! To ne može reći ni najbolja bosanska gatara.

Smatram da je za stanje u Hrvatskoj kriv HDZ i ta žgadija koja ih podržava. Ono što je Račan vladao kratko vrijeme ne kontam, jer su mu kontinuirano podizane barikade po uzoru na barikade para-vojnih formacija Milana Martića. Čak i za to kratko Račanovo vrijeme je bilo nekih pomaka nabolje, ili barem je bilo usporeno propadanje u HDZ-ovski glib. Sada su im oči uprte u EU. To će biti dodatan pakao za većinu građana za slijedećih 30 godina.

Imam jedan dokumentarni film o tome kako se živi u provincijama u Poljskoj..,

"Ne dozvoli valovima morskim da nas razdvoje i da vrime koje smo proveli zajedno ostane samo u sjećanju."

> > > http://zagreb-forum.com/index.php?to...9.msg19539#new

1.Casnik anterosko avatar
    Datum registracije
    Oct 2008
    Firma
    U MESSROOMU

Početno

A sta je sa zakonom o Aboliciji i Lustraciji?
    Priko ovoga se proslo sutke jer narod ka i ovce nema blage veze sta se dogada oko nas.
    Davno san iznija misljenje da bi tribalo uvest zakon da u drzavnoj sluzbi mozes radit maksimalno 5 godina i onda pravac biro. Na taj nacin bi se svi uredski stakori kao i oni po nadzornim odborima morali snalzait kako zanjau a ne zivit od poreza i uhljebljivanja.
    Pa u koliko god san zemalja bija samo san u nas vidija reklamu postani policajac.

Zamisli koji zivotni uspjeh postani policajac.

Barba bumbo avatar
    Datum registracije
    Oct 2008
    Firma
    Atlantska plovidba

Početno

Citiraj Prvotno napisano od jo?? jedan pomorac Vidi poruku
    Ljudi triba izlazit na izbore i skinit ove gadove jer če ostat na vlasti zauvijek. Sad za koga glasat? Za bilo koga samo ne za ove ??to se nadaju vlasti (sdp, hdz, hns, hss i sl.) .
    Evo izgleda da će ne??to na?? don Grubi??ić provat napravit. Triba dat potporu takvim ljudima. Otpisala ga je i katolička crkva jer je govorija protiv njih. Dali su mu najmanju ?župu u Splitu ,ali ljudi isprid crkve i oko nje dolaze i slu??aju ga kad govori. Nije on novi mesija ka sudac samo normalan čovik koji je među rijetkim popovima koji govori istinu.
    SAVEZ ZA GRA

Pa sad koga je volja, niko nikoga na ni??ta nemo?že prisilit.
    nisu izbori kad se glasa....izbori su kad se broji

Citiraj Prvotno napisano od mladeno Vidi poruku
    ajde ovo je lako ubia sam i njega i zenu mu pa i neke fotografe ma svasta
    Posljednje uređivanje od bumbo : 05-27-2011 at 07:03 PM Razlog: Napisan Post iza Post-a.Molim vas da koristite Edit opciju umjesto New Reply-a.Edit se nalazi u donjem lijevom uglu.
    Mayday! Mayday! The captain lost control again....!
    _ll__
    _,-'::::::::'=._/t__
    \___________/

Barba
    Datum registracije
    Nov 2008

Početno

izbori su pravi kad snajper skine ove pa niko ne ostane i to je jedini nacin za ih se rjesit,ali ne vidite da vec namistaju

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Pravila pisanja poruke

• Ne možeš otvoriti novu temu
  • Ne možeš ostaviti odgovor
  • Ne možeš stavljati dodatke
  • Ne možeš uređivati svoje postove
  •