Po??tovanje ljudi,
moram polagati: D17. Osposobljenost za rukovanje brodicom za spa??avanje i spasilačkom brodicom,osim brze spasilačke brodice (STCW VI/2‐1)
Koliko sam skupio obavijesti, to se samo pola?že na kapetaniji. Bez prethodnog tečaja ili ??to već.
Pa kako se to samo ide na ispit, a nema ni skripta ni predavanje, zamolio bi nekoga tko je to polagao da napi??e koju riječ o tom polaganju, ??to pitaju, ??to treba znati, da li je netko polagao u Rijeci i da li je imao komplikacija itd.
Po??to se radi o osposobljenosti za rukovanje barkom, vjerovatno će se od mene i očekivati da upravljam tom barkom na drillovima pa mi je malo čudan način dobivanja tog braveta. ?*ta nije ovaj bravet kao neka vozačka dozvola? Koja se dobiva polaganjem usmenog ispita bez pripreme?
Mislim, ??to se tiče braveta, stalo mi je do toga da ga dobijem bez nekih problema i tro??kova, ali mislim da ću se glupo osjećati ako mi uvale barku, a ja ne budem znao skrenuti lijevo...
Lani sam prisustvovao predstavi kad je lik sat vremena poku??avao namjestiti čamac u polo?žaj za kvačenje i dizanje, na kraju su morali spustiti rescue boat da ih "spase", vjerovatno je i taj dobio bravet na usmenom...
![]()

LinkBack URL
About LinkBacks
Odgovori s citatom