Welcome guest, is this your first visit? Click the "Create Account" button now to join.
Stranica 1 od 2 12 PosljednjePosljednje
Prikaz rezultata str. 1/21

Tema: Majcin dan

Barba crta zara avatar
    Datum registracije
    Feb 2009
    Firma
    tatri-visoko gorje

Početno Majcin dan

Sretan Majcin dan svim majkama....pogotovo nasima ovdi na forumu

-----------------
    Datum registracije
    May 2009

Početno

za pasa boga...ovo je novi val. mi skojevci smo to slavili dva miseca ranije. ljubicice ili nozice pa susidu u vrtal kidat cvice. nemoj zajebavat, pasu guce.
    to mi je i zena rekla danas...pa san je potira na peskariju da kupi ribe za brujet. sta majcin dan? a da nije bilo bumbara...kako bi se to oprasilo? kad je zena radjala...meni je bilo gore. ona mala, dite ogromno...ja moran potpisat da je rizu...ka da je to lako. jeben ti nutela generaciju.
    Posljednje uređivanje od maninjorgo : 05-08-2011 at 09:00 AM

Barba
    Datum registracije
    Mar 2009

Početno

Moj je bio za 8.mart...ja ove "novokomponovane" ne priznajem....

-----------------
    Datum registracije
    May 2009

Početno

pa sta san ja drugarice napisa???? tako triba. a ne ovi...da ne recen ......a sta oni znadu za ljubicice, drugaricu jovanku i segviceve ruze u vrtlu? imali su cvicaru kucu do mene, a staklenik odma ispod skole. jedan put je bila kisa, a moj kompanjon da ce sa lumbrelon u lupescinu. ko zna, mozda je tija glumit gljivu? na sricu...staklenik je bija ok,lak ulaz, a dva lovacka pasa...nema straja, nije u to bilo vrime ovih cudnih bestija...skupi pare od razreda..pet minuti straja, a ujutro sve uciteljice masu repon, a teta filomena afanaje da di je cvice. mi na krafene ili cirkus.
    onda ovo valentinovo. ja nisan nikad zna sta je to, dok se nisan bas na ti dan ukrca na putnicki brod za kapa. sve niko cvice, ruze....a ja dosa u kabinu...frizider prazan. u staroga engleza ken chalmersa nije mogla ostat ni varikina u kabinu, sve bi poloka. i sad oni meni ruze na stol...a neman sta za utocit. jeben ti ja sve ove kvazi praznike..prvi maj, dan republike, bozic, nova godina i uskrs. to je to. ove praznike u singapur, naravno ...postujen. svaki misec dva tri dana free...a boga ti nisan radoholicar ka netijak.
    Posljednje uređivanje od maninjorgo : 05-08-2011 at 09:28 AM

Barba crta zara avatar
    Datum registracije
    Feb 2009
    Firma
    tatri-visoko gorje

Početno

majcin dan ili 8 maja-heheeee.....to je kad se majci donese kitica cvjeca a ona bude cila sritna......hebate kad se sitin ljudi su sa malo bili sritniji.....a Zrili bi sad tribalo kupit Guess torbu i proljetne cipele u karle pa bi bila sritna

-----------------
    Datum registracije
    May 2009

Početno

ajmeeeee...opet si falija ceo fudbal. aj pitat didu u vela luku sta je on kupova babi. nemoj mi na zrilu, to je najjaca skojevka posli mene. za pasa boga... a dan se napit iz juhe... a on meni o gucci borsama. mi smo u buka kupovali vojnicke borse. kad se povampire dicurlija...svi posrani

Barba crta zara avatar
    Datum registracije
    Feb 2009
    Firma
    tatri-visoko gorje

Početno

Citiraj Prvotno napisano od maninjorgo Vidi poruku
    ajmeeeee...opet si falija ceo fudbal. aj pitat didu u vela luku sta je on kupova babi. nemoj mi na zrilu, to je najjaca skojevka posli mene. za pasa boga... a dan se napit iz juhe... a on meni o gucci borsama. mi smo u buka kupovali vojnicke borse. kad se povampire dicurlija...svi posrani
    ma nisan na zrilu jebemu misa.....pa zbog nje san i zazelija svim majkama zenama pomoraca kojima nije lako 8 maj....

moj dida nije moga cestitat jer tad nije bilo magistrale pa se vozilo stalno sa trabakulon....DOMINCE-1990 najstariji na jadranu-pokojni...ali kad je dosa doni joj je uvelu tratincicu
    Posljednje uređivanje od crta zara : 05-08-2011 at 11:38 AM Razlog: Napisan Post iza Post-a.Molim vas da koristite Edit opciju umjesto New Reply-a.Edit se nalazi u donjem lijevom uglu.

-----------------
    Datum registracije
    May 2009

Početno

e moj crta... a sta nije zva rispula??? rispulo je vozija dzilijansu...a baranov caca iz kneza prvi autobus na korculu. jesan li jaci???? a ti separovic...ajme. nazad u klupu i uci...ko je marketo, ko je djilato, ko je strile, ko je korac, ko je fregun....
    a to te u poljsku nisu pitali za klasu???

Barba
    Datum registracije
    Mar 2009

Početno

Citiraj Prvotno napisano od crta zara Vidi poruku
    majcin dan ili 8 maja-heheeee.....to je kad se majci donese kitica cvjeca a ona bude cila sritna......hebate kad se sitin ljudi su sa malo bili sritniji.....a Zrili bi sad tribalo kupit Guess torbu i proljetne cipele u karle pa bi bila sritna

A hebemu mater normalno da idem u korak s vrimenom...čak je i katolička crkva napredovala, pa prate npr. auto trendove...(a to ??ta je masturbiranje jo?? uvik smrtni grij...) ali trend je trend...razumi??....koje ljubičice...

Administrator Dalmos avatar
    Datum registracije
    Jun 2007
    Firma
    www.pomorac.net

Početno

Prije svega zelim svim majkama sretan majcin dan
    @ Zrile i maninjorgo

8.mart je bio dan zena a ne dan svih majki di ja vidim bitnu razliku
    Kad mi zivot smota idro i kad bacim zadnje sidro, vezace me moja cima u mistu di mora ima.
    Pametan uvijek nade nacin, a budala izgovor

Ljudi ce ti oprostiti sve u zivotu ali uspjeh nikad.

Barba Oring avatar
    Datum registracije
    Feb 2009
    Firma
    SINNER

Smile

Mama ne ne plači
    Bit će bolje
    Vjeruj mi
    Sada znam da ono sve
    Što sam radio pogrešno je
    Mama vjeruj mi

Reći ću ti da okrećem stranu
    Reći ću ti da mjenjam se
    Reći ću sve što želiš čuti
    Molit ću te da mi vjeruješ
    Ali lagat ću
    Ali lagat ću
    Ali lagat ću

http://www.youtube.com/watch?v=kWYpcJld3fo
    Posljednje uređivanje od Oring : 05-08-2011 at 06:02 PM
    Whatever we do, we do to gain pleasure or to avoid pain!
    Rođen sam da nestanem

Barba crta zara avatar
    Datum registracije
    Feb 2009
    Firma
    tatri-visoko gorje

Početno

Citiraj Prvotno napisano od zrile Vidi poruku
    A hebemu mater normalno da idem u korak s vrimenom...čak je i katolička crkva napredovala, pa prate npr. auto trendove...(a to šta je masturbiranje još uvik smrtni grij...) ali trend je trend...razumiš....koje ljubičice...
    heheheeee....razumin ja tebe....nije mi lako pratit taj vas trend.....

Citiraj Prvotno napisano od maninjorgo Vidi poruku
    e moj crta... a sta nije zva rispula??? rispulo je vozija dzilijansu...a baranov caca iz kneza prvi autobus na korculu. jesan li jaci???? a ti separovic...ajme. nazad u klupu i uci...ko je marketo, ko je djilato, ko je strile, ko je korac, ko je fregun....
    a to te u poljsku nisu pitali za klasu???
    a moj dida ante separovic imbre lopta a to nisi zna da je ima najstariji trabakul na jadranu zva se domince-eno ga u plitvine na dnu

rispuli su iz blata koliko ja znan
    Posljednje uređivanje od crta zara : 05-08-2011 at 05:03 PM Razlog: Napisan Post iza Post-a.Molim vas da koristite Edit opciju umjesto New Reply-a.Edit se nalazi u donjem lijevom uglu.

Barba
    Datum registracije
    Mar 2009

Početno

Citiraj Prvotno napisano od Dalmos Vidi poruku
    Prije svega zelim svim majkama sretan majcin dan
    @ Zrile i maninjorgo

8.mart je bio dan zena a ne dan svih majki di ja vidim bitnu razliku
    Zvali smo ga Majčin dan, a bio je dan svih ?žena bez obzira jesu li majke ili ne...a ne ovi Bozanićev, znači ko je majka evo mu dan, ko nije ko je je....jer dan svih ?žena smo ukinuli...( ko ne rađa male Hrvate ne zaslu?žuje dan)...iako sam majka, ja i dalje slavim dan svih ?žena (čak i lezbejka)...

Barba
    Datum registracije
    Nov 2008

Početno

pa zrile,ni traga ni glasa,tu i tamo koji post,sta se desava???kontrola izvanzemaljskih bica koja po mogucnosti zalaze u intimu samo i unapred odredjenih osoba ne bi li ih prisilile na pokornost ili nesto drugo,reci,sto je???

Administrator Dalmos avatar
    Datum registracije
    Jun 2007
    Firma
    www.pomorac.net

Početno

Zvali smo ga Majčin dan, a bio je dan svih žena bez obzira jesu li majke ili ne...a ne ovi Bozanićev, znači ko je majka evo mu dan, ko nije ko je je....jer dan svih žena smo ukinuli...( ko ne rađa male Hrvate ne zaslužuje dan)...iako sam majka, ja i dalje slavim dan svih žena (čak i lezbejka)...
    Ja cestitam i jedan i drugi meni ne smeta sta ga neki zakoni ili neke ustanove ukidaju ja 8.March se uvik sitim i cestitam zenama oko sebe. Ja sam ove godine svim blizim zenskim osobama ( zeni,materi,teti itd) poklonio cvit, pa tako da samo kazem da danas cestitam samo rodiljama i to je to . Nevidim u tome nista lose.
    Posljednje uređivanje od Dalmos : 05-08-2011 at 10:03 PM
    Kad mi zivot smota idro i kad bacim zadnje sidro, vezace me moja cima u mistu di mora ima.
    Pametan uvijek nade nacin, a budala izgovor

Ljudi ce ti oprostiti sve u zivotu ali uspjeh nikad.

Barba
    Datum registracije
    Mar 2009

Početno

Citiraj Prvotno napisano od kokolo Vidi poruku
    pa zrile,ni traga ni glasa,tu i tamo koji post,sta se desava???kontrola izvanzemaljskih bica koja po mogucnosti zalaze u intimu samo i unapred odredjenih osoba ne bi li ih prisilile na pokornost ili nesto drugo,reci,sto je???
    Jesi ovo na Karlovačkoj ili na pelinu? Ajde kad popusti javi se, pa ćemo na kavu u tvog prijatelja ??birca...

Barba
    Datum registracije
    Nov 2008

Početno

no chance,evo me u stobrec,sa onin mison bez razumijevanja ne prican i u onu jazbinu ne ulazin,osim ako cemo u kastela

Barba
    Datum registracije
    Mar 2009

Početno

Citiraj Prvotno napisano od kokolo Vidi poruku
    no chance,evo me u stobrec,sa onin mison bez razumijevanja ne prican i u onu jazbinu ne ulazin,osim ako cemo u kastela
    Evo di ćemo, nisan popila stock-colu ima 100 god. a muzika iz 80-ti...

REŠESIJA PARTY - SUBOTA@caffeBAR VAGABUNDO bačvice

14. svibanj u 22:30 - 15. svibanj u 2:00
    plaža Bačvice
    Split, Croatia
    Autor
    RECESIJA PARTY, Recesija Partyy

Više informacija
    Cijene pića u recesiji:

> Bacardi + gazirano = 15.00kn
    > Ballantine's + Coca Cola = 12.00kn
    > J?¤germeister + Coca Cola = 13.00kn
    > Johnnie Walker + Coca Cola = 15.00kn
    > Martini = 10.00kn
    > Sve vrste rakija = 7.00kn
    > Stock + Coca Cola = 10.00kn
    > Vodka + Juice = 10.00kn
    > Vodka + Red Bull = 13.00kn
    > Tequila = 14.00kn

>>POSEBNA PONUDA:
    > Votka Prestige 0.5L + 4x Red Bull = 190kn
    > Chivas Regal + 2L Coca Cola = 620kn
    > Jack Daniel's 1L + 2L Coca Cola = 500kn

Dress code:
    dress to impress

Music code:
    >hitovi od 80-tih do danas

**info&rezervacije: 099/5934146

Banned
    Datum registracije
    Jul 2008
    Firma
    SSM-Sam Svoj Majstor

Početno

Citiraj Prvotno napisano od Dalmos Vidi poruku
    Ja cestitam i jedan i drugi meni ne smeta sta ga neki zakoni ili neke ustanove ukidaju ja 8.March se uvik sitim i cestitam zenama oko sebe. ....
    Ja sam isto cuja da je Lovrinac ukinija slavljanje 8. ozujka. Je li ti ikad Roza Luxemburg pada na pamet na ti dan???

Barba
    Datum registracije
    Nov 2008

Početno

Evo di ćemo, nisan popila stock-colu ima 100 god. a muzika iz 80-ti...

REŠESIJA PARTY - SUBOTA@caffeBAR VAGABUNDO bačvice

14. svibanj u 22:30 - 15. svibanj u 2:00
    pla?ža Bačvice
    Split, Croatia
    Autor
    RECESIJA PARTY, Recesija Partyy

Vi??e informacija
    Cijene pića u recesiji:

> Bacardi + gazirano = 15.00kn
    > Ballantine's + Coca Cola = 12.00kn
    > J?¤germeister + Coca Cola = 13.00kn
    > Johnnie Walker + Coca Cola = 15.00kn
    > Martini = 10.00kn
    > Sve vrste rakija = 7.00kn
    > Stock + Coca Cola = 10.00kn
    > Vodka + Juice = 10.00kn
    > Vodka + Red Bull = 13.00kn
    > Tequila = 14.00kn

>>POSEBNA PONUDA:
    > Votka Prestige 0.5L + 4x Red Bull = 190kn
    > Chivas Regal + 2L Coca Cola = 620kn
    > Jack Daniel's 1L + 2L Coca Cola = 500kn

Dress code:
    dress to impress

Music code:
    >hitovi od 80-tih do danas

**info&rezervacije: 099/5934146
    u to doba bicu van st,ali javin se na skype i dan adresu,pa doleti,onda jedino tamo oko 22.5.,24-25 opet poslovno odsutan,a onda moremo sve do 5.6.

Stranica 1 od 2 12 PosljednjePosljednje

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Pravila pisanja poruke

• Ne možeš otvoriti novu temu
  • Ne možeš ostaviti odgovor
  • Ne možeš stavljati dodatke
  • Ne možeš uređivati svoje postove
  •