Sretan Majcin dan svim majkama....pogotovo nasima ovdi na forumu![]()
Sretan Majcin dan svim majkama....pogotovo nasima ovdi na forumu![]()
za pasa boga...ovo je novi val. mi skojevci smo to slavili dva miseca ranije. ljubicice ili nozice pa susidu u vrtal kidat cvice. nemoj zajebavat, pasu guce.
to mi je i zena rekla danas...pa san je potira na peskariju da kupi ribe za brujet. sta majcin dan? a da nije bilo bumbara...kako bi se to oprasilo? kad je zena radjala...meni je bilo gore. ona mala, dite ogromno...ja moran potpisat da je rizu...ka da je to lako. jeben ti nutela generaciju.
Posljednje uređivanje od maninjorgo : 05-08-2011 at 09:00 AM
Moj je bio za 8.mart...ja ove "novokomponovane" ne priznajem....
pa sta san ja drugarice napisa???? tako triba. a ne ovi...da ne recen ......a sta oni znadu za ljubicice, drugaricu jovanku i segviceve ruze u vrtlu? imali su cvicaru kucu do mene, a staklenik odma ispod skole. jedan put je bila kisa, a moj kompanjon da ce sa lumbrelon u lupescinu. ko zna, mozda je tija glumit gljivu? na sricu...staklenik je bija ok,lak ulaz, a dva lovacka pasa...nema straja, nije u to bilo vrime ovih cudnih bestija...skupi pare od razreda..pet minuti straja, a ujutro sve uciteljice masu repon, a teta filomena afanaje da di je cvice. mi na krafene ili cirkus.
onda ovo valentinovo. ja nisan nikad zna sta je to, dok se nisan bas na ti dan ukrca na putnicki brod za kapa. sve niko cvice, ruze....a ja dosa u kabinu...frizider prazan. u staroga engleza ken chalmersa nije mogla ostat ni varikina u kabinu, sve bi poloka. i sad oni meni ruze na stol...a neman sta za utocit. jeben ti ja sve ove kvazi praznike..prvi maj, dan republike, bozic, nova godina i uskrs. to je to. ove praznike u singapur, naravno ...postujen. svaki misec dva tri dana free...a boga ti nisan radoholicar ka netijak.
Posljednje uređivanje od maninjorgo : 05-08-2011 at 09:28 AM
majcin dan ili 8 maja-heheeee.....to je kad se majci donese kitica cvjeca a ona bude cila sritna......hebate kad se sitin ljudi su sa malo bili sritniji.....a Zrili bi sad tribalo kupit Guess torbu i proljetne cipele u karle pa bi bila sritna
![]()
ajmeeeee...opet si falija ceo fudbal. aj pitat didu u vela luku sta je on kupova babi. nemoj mi na zrilu, to je najjaca skojevka posli mene. za pasa boga... a dan se napit iz juhe... a on meni o gucci borsama. mi smo u buka kupovali vojnicke borse. kad se povampire dicurlija...svi posrani
ma nisan na zrilu jebemu misa.....pa zbog nje san i zazelija svim majkama zenama pomoraca kojima nije lako 8 maj....
moj dida nije moga cestitat jer tad nije bilo magistrale pa se vozilo stalno sa trabakulon....DOMINCE-1990 najstariji na jadranu-pokojni...ali kad je dosa doni joj je uvelu tratincicu
Posljednje uređivanje od crta zara : 05-08-2011 at 11:38 AM Razlog: Napisan Post iza Post-a.Molim vas da koristite Edit opciju umjesto New Reply-a.Edit se nalazi u donjem lijevom uglu.
e moj crta... a sta nije zva rispula??? rispulo je vozija dzilijansu...a baranov caca iz kneza prvi autobus na korculu. jesan li jaci???? a ti separovic...ajme. nazad u klupu i uci...ko je marketo, ko je djilato, ko je strile, ko je korac, ko je fregun....
a to te u poljsku nisu pitali za klasu???
Prije svega zelim svim majkama sretan majcin dan
@ Zrile i maninjorgo
8.mart je bio dan zena a ne dan svih majki di ja vidim bitnu razliku
![]()
Mama ne ne plači
Bit će bolje
Vjeruj mi
Sada znam da ono sve
Što sam radio pogrešno je
Mama vjeruj mi
Reći ću ti da okrećem stranu
Reći ću ti da mjenjam se
Reći ću sve što želiš čuti
Molit ću te da mi vjeruješ
Ali lagat ću
Ali lagat ću
Ali lagat ću
http://www.youtube.com/watch?v=kWYpcJld3fo
Posljednje uređivanje od Oring : 05-08-2011 at 06:02 PM
Whatever we do, we do to gain pleasure or to avoid pain!
Rođen sam da nestanem
Posljednje uređivanje od crta zara : 05-08-2011 at 05:03 PM Razlog: Napisan Post iza Post-a.Molim vas da koristite Edit opciju umjesto New Reply-a.Edit se nalazi u donjem lijevom uglu.
Zvali smo ga Majčin dan, a bio je dan svih ?žena bez obzira jesu li majke ili ne...a ne ovi Bozanićev, znači ko je majka evo mu dan, ko nije ko je je....jer dan svih ?žena smo ukinuli...( ko ne rađa male Hrvate ne zaslu?žuje dan)...iako sam majka, ja i dalje slavim dan svih ?žena (čak i lezbejka)...
pa zrile,ni traga ni glasa,tu i tamo koji post,sta se desava???kontrola izvanzemaljskih bica koja po mogucnosti zalaze u intimu samo i unapred odredjenih osoba ne bi li ih prisilile na pokornost ili nesto drugo,reci,sto je???
Ja cestitam i jedan i drugi meni ne smeta sta ga neki zakoni ili neke ustanove ukidaju ja 8.March se uvik sitim i cestitam zenama oko sebe. Ja sam ove godine svim blizim zenskim osobama ( zeni,materi,teti itd) poklonio cvit, pa tako da samo kazem da danas cestitam samo rodiljama i to je to . Nevidim u tome nista lose.
no chance,evo me u stobrec,sa onin mison bez razumijevanja ne prican i u onu jazbinu ne ulazin,osim ako cemo u kastela
Evo di ćemo, nisan popila stock-colu ima 100 god. a muzika iz 80-ti...
REŠESIJA PARTY - SUBOTA@caffeBAR VAGABUNDO bačvice
14. svibanj u 22:30 - 15. svibanj u 2:00
plaža Bačvice
Split, Croatia
Autor
RECESIJA PARTY, Recesija Partyy
Više informacija
Cijene pića u recesiji:
> Bacardi + gazirano = 15.00kn
> Ballantine's + Coca Cola = 12.00kn
> J?¤germeister + Coca Cola = 13.00kn
> Johnnie Walker + Coca Cola = 15.00kn
> Martini = 10.00kn
> Sve vrste rakija = 7.00kn
> Stock + Coca Cola = 10.00kn
> Vodka + Juice = 10.00kn
> Vodka + Red Bull = 13.00kn
> Tequila = 14.00kn
>>POSEBNA PONUDA:
> Votka Prestige 0.5L + 4x Red Bull = 190kn
> Chivas Regal + 2L Coca Cola = 620kn
> Jack Daniel's 1L + 2L Coca Cola = 500kn
Dress code:
dress to impress
Music code:
>hitovi od 80-tih do danas
**info&rezervacije: 099/5934146
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)