Welcome guest, is this your first visit? Click the "Create Account" button now to join.
Prikaz rezultata str. 1/10
    1911
    Datum registracije
    Mar 2011

Početno pozdrav braco pomorci!!

jel mi neko moze pomoc sta da cinim kad dodem doma sa broda,di da se javim jer sam prvi put ukrcan ka treci palube i nisam bija na kapetaniji prije odlaska na brod jer me agencija zvala dan prije odlaska na brod.
    Hvala i mirno more!

Banned
    Datum registracije
    Dec 2008
    Firma
    Lyngnerud Rederei

Početno

Najbolje ti je ne činit ni??ta..
    Ako si preko na??e agencije ona te prijavila da si oti??a i oni će te prijavit kad dođe??.. ako si samostalni strijelac kad se vrati?? ide?? na kapetaniju sa iskrcajnom listom, kopijom ugovora i tamo popuni?? obrazac prijava iskrcaja, ne zaboravi sa sobon ponit kopiju "ships particulars" jer ti triba popunit podatke o brodu.. ako već neko od na??ih naviga na tome brodu onda u sistemu imaju podatke o njemu pa je sve malo lak??e.. ovo ti sve pi??em pod uvjetom da si ukrcan direktno bez posrednika, ako ne, onda agencija odrađuje to za tebe..
    i kako si se prijavljiva ka kadet sinko dragi, ista ti je procedura i sad.. sjedi jedan.. srami se..

1911
    Datum registracije
    Mar 2011

Početno

Fala lipa!
    Reci mi sta cu sa zdravstvenim i mirovinskim, jel to agencija isto rjesava jer je radna knjizica u mene??
    Izna li ko koliko cca misecno tribam placat mirovinsko i zdravstveno ka treci palube??
    Posljednje uređivanje od princess : 03-27-2011 at 05:21 PM

asistent soferu Turist avatar
    Datum registracije
    Jun 2008
    Firma
    tamo amo way

Početno

malo ce ti bit placa na princessa za to sve platit...

ali je poskupija net u crew bar pa se ne moze proguglat. eto provaj ministarstvo nase posteno i tamo ti je sve. ako ti ni to ne uspije onda cu ti stavit link. samo ti to kosta

Banned
    Datum registracije
    Dec 2008
    Firma
    Lyngnerud Rederei

Početno

zdravstveno ispunjava?? obrazac na kapetaniji, mirovinsko će ti dolazit doma uplatnice ali ti savjetujen da računa?? sam, isto tako moj savjet je da plaća?? produ?ženo mirovinsko jer u protivnom neće?? imat pun sta?ž.. radnu deponira?? na hzmo.. izračun ti je ovde..
    http://www.mmpi.hr/default.aspx?id=6516
    downlodaj kalkulator, ima?? za 2010 i 2011..
    samo ti pitaj, hebo google kad ima?? budaletina ovde koji će ti sve reć..

asistent soferu Turist avatar
    Datum registracije
    Jun 2008
    Firma
    tamo amo way

Početno

sta ti je danas, ali si u crkvu bija??

Banned
    Datum registracije
    Dec 2008
    Firma
    Lyngnerud Rederei

Početno

kako si pogodija??

Administrator Dalmos avatar
    Datum registracije
    Jun 2007
    Firma
    www.pomorac.net

Početno

Citiraj Prvotno napisano od princess Vidi poruku
    jel mi neko moze pomoc sta da cinim kad dodem doma sa broda,di da se javim jer sam prvi put ukrcan ka treci palube i nisam bija na kapetaniji prije odlaska na brod jer me agencija zvala dan prije odlaska na brod.
    Hvala i mirno more!
    Ako si se ovako predstavia i na firmi onda ti je bolje neici nigdi jer vise neces naci ukrcaj nigdi. PA sinko moj u rubrici predstavite se ti pises svoj prvi post u kojem nepise nista nego samo da ti se pomogne Pa ko si ti sta radis na brodu? Kako si doznao za nas ''pomagace'' ili si odavna tu ali si samo citao? D ali si se i ukrcao priko Pomorac.net-a ali mucis? Da li znas da radi trazilica pa sve sta pitas imas vec napisano ili si manjemuktas i sve ti je lakse pitati nego se pomuciti? PA dokle vodi ljudska glupost i koja je granica debljine ljudskog obraza to mene interesira? I pises braco pomorci a kakva smo braca kad neznamo ko si ti? Moga si napisati alo glupani dajte mi odgovore i ko vas jebe docu kad mi opet zagusti

A bidno more ko te pisa

I zapamti da ti ne pisem lose nego te usmjeravam na pravi put a ti shvati kako zelis

@ Netijak

Svaka cast na trudu iznenaden sam da si me izuja iz cipela
    Kad mi zivot smota idro i kad bacim zadnje sidro, vezace me moja cima u mistu di mora ima.
    Pametan uvijek nade nacin, a budala izgovor

Ljudi ce ti oprostiti sve u zivotu ali uspjeh nikad.

-----------------
    Datum registracije
    May 2009

Početno

gubis zivce, gubis zivce sjooooor. a di je sad pusta diplomacija? evo sine, nemoj ti nista slusat ove gori ......pomalo, ima vrimena, sve ce doc na svoje. nista ne prijavljuj, nista na google...stiglo prolice, stekat, ocale, kafica...a ti navalija ka mutav? znas onu ...a ko more ovo platit? ne triba se mucit ni mozgat.

zap mladeno avatar
    Datum registracije
    Jul 2008

Početno

i jos jedan savjet :koristi ć,č kad vidin ovo braco najezim se...........
    Life is too short to remove usb safely

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Pravila pisanja poruke

• Ne možeš otvoriti novu temu
  • Ne možeš ostaviti odgovor
  • Ne možeš stavljati dodatke
  • Ne možeš uređivati svoje postove
  •