Vrime je korizme, vrime u kojem je dobro činiti dobro...idemo ko može, mala pomoć za ovu curu, 23 god. ima tek...
http://www.slobodnadalmacija.hr/Hrva...5/Default.aspx
Vrime je korizme, vrime u kojem je dobro činiti dobro...idemo ko može, mala pomoć za ovu curu, 23 god. ima tek...
http://www.slobodnadalmacija.hr/Hrva...5/Default.aspx
Posljednje uređivanje od zrile : 03-27-2011 at 08:19 AM
Zrile hvala za informaciju
Predlazem da skupimo lovu i da UPH to uplati. Ako ima jos zainteresiranih, javite. Ako ne, ja veceras saljem sam.
Beer, kako ćemo skupit lovu, oćemo da svako uplati sam ili nekako na hrpu pa da se zna da je od uph, ja ću svakako sudjelovat, ajmo dogovorit, imamo vrimena, banke rade tek sutra..
bolje na hrpu i predamo u ime udruge.
i ja bi sudjelovao samo cek nek se banke otvore sutra in d morning !! jos cekam internet banakarstvo![]()
Too much brain, also no good.
OS Mohamed Lahir
Ja mislim da bi bilo najjednostavnije na racun UPH (na koji placamo clanarine). Dalmos ce znati od koga je i za sto je, dogovorit cemo sve s njim. Odradimo to u tjedan dana i sljedeci ponedjeljak on to uplati na onaj racun u ime UPH. Nadam se da nece imati nista protiv.
Dobra ideja, ajmo sačekat da se pricidnik probudi pa ćemo sve dogovorit.. ne??to su sinoć fe??tali po običaju u ?*ibeniku, slavio se Marijanin "proboj" u svijet estrade..![]()
ja san za. nije lipo ono citat, a ne daj boze nikome. ja cu dat sa moje bande, a i ako uph bude i igri...koliko triba...tu san.
neka uplati 5 stoja u ime Udruge i to je to.
svakako podrzavam ideju
Pa neka se forumasi izjasne koliko misle da bi Udruga trebala uplatit.
a s koliko udruga raspolaze ?
meni se cini da bi bilo dobro da svatko uplati istu svotu na racun udruge - sta ja znam, bubam sad - sto kuna i koliko se skupi skupilo se... na uplatnicu se stavi "ime i prezime - kap dobrote" nek se vidi u ispisu sa racuna da se covjek ne zajebava previse trazeci po silnim uplatamai to je to...
sad, to je moje misljenje i kao takvo nije nuzno da bude pametno.
zivili![]()
Too much brain, also no good.
OS Mohamed Lahir
Je, i gosti isto neka daju svoj glas. Eno ih 69 na nas dvojicu, jos ce nas natjerati da i njihovo misljenje uzmemo u obzir jer su u vecini. Samo se prvo moraju registriratiDoslo je do toga da se u svojoj kuci osjecam kao stranac
Ne znam kako kasa stoji trenutno ali ja ne bih opterecivao proracun time ukoliko bi se skupilo nas par zainteresiranih. Najbolje da se da u ime UPH ono sto sami skupimo pa koliko bude, to je bio moj prijedlog i mislim da nitko ne bi imao nista protiv. Osim ako neto zeli bas u svoje ime, onda moze i to ali stvar je u principu ista. Koliko, u to ne bih ulazio, neka bude po vlastitoj savjesti i u diskreciji. Neka samo predsjednik (koji jos valjda slavi) kaze kolika se hrpa skupila i neka posalje u ime svih nas.
Obavijest na portalu isto ne bi bila na odmet i trebali bi dogovoriti neki rok zaprimanja uplata da se ne ovo ne otegne i razvodni, kad vec postoji dobra volja.
P.S. Ja jos cekam blagoslov svevisnjeg kad dodje k sebi od feste![]()
Pa ja bas zelim cut misljenje neclanova jer znam da bi ljudi bili velikodusniji upravo zato sto se ne radi o njihovu novcu. Obicno se ukljuce u raspravu sto bi trebali sa clanarinom tako da stvarno ne razumijem gdje je ovaj put zapelo.
Da ne kompliciramo, neka svatko uplati za sebe koliko može, a Udruga ako će izdvojiti koju stoju iz članarine, sve je dobro došlo...ja sam upravo uplatila...što prije, to bolje...
Za sada ima samo kunski tekući račun:
Zrinka Prelas
PBZ
2340009-3213175390
Svrha plaćanja: UPH- kap dobrote
Svaka vaša kuna može pomoći, baš svaka...
(Amo ćirimbaši, da svatko uplati bar po 10 kn, koliko vas ovdi ima svaki dan.)
Posljednje uređivanje od zrile : 03-28-2011 at 07:55 AM
Zrile rasprava je o Udruzi.Predmjevam da su osobni prilozi bili uplaceni shodno mogucnostima kada si ono postala. Je li ti triba potvrda ili vjerujes na rijec?
uplačeno privatno ako treba i preko udruge tu sam..........
Life is too short to remove usb safely
neka udruga plati 3-5000 kn a koliko bi to po glavi bilo neznam? Meni je svejedno dao 100-200 kuna preko udruge ili direktno sve dokle pare finu na pravom mjestu, ali ako ide preko udruge onda će se znat da je udruga to dala. Znam da nije u redu iskoristit nekoga za promociju ali treba i to![]()
the machine spirit is with me!
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)