Welcome guest, is this your first visit? Click the "Create Account" button now to join.
Prikaz rezultata str. 1/15
    Barba crta zara avatar
    Datum registracije
    Feb 2009
    Firma
    tatri-visoko gorje

Početno Slobodna dalmacija i ljubomorni ljudi

ka prvo tija bi cestitat kapetanu na clanku i dodat da bi ja u jednon djelu teksta navea da se OD NASIH DOPRINOSA LICU HRVATI PA CAK I HERCEGOVCI JER ONI ISTO IMAJU PRAVA A MI KOJI PLACAMO DOPRINOSE NA TO NEMAMO PRAVO.

isto tako me jako boli onaj jad i ljubomora na forumu od "slobodne"na tu temu,da mi se ljudi pocinju gadit,kad vidin koliko jala,zavisti tu ima,kako ih nije sram pisat i gledat ljude kroz novac,tako je meni i susid ka .....a nova kuhinja ovo ono,pa kad sam mu reka joso aj lipo nabrod -a on meni a nebi ja-e moj joso a nebi ni ja ali....treba.E sad kad ti zavisni ljudi gledaju place kapetana-....ono na ulici ovi ti je barba ima 200000000000(pomorci uvik imaju pet sest nula vise) eura misecno,a ne svaca da jedan zapovjednik upravlja imovinom od nekoliko desetaka miljona dolara pa na vise,(bez uverde konobarima ali kad on razbije pijat to je nekoliko kuna)isto bi tribali znati da na brodu ima dosta pozicija....koje rade svakakvi posa za malo novca toliko malo da ih na kraju mores imat.....kad ja spomenen nekome ka kad san bija cetvrti,pa cistit govna pa ti se malo prolije u rukavicu,(ma sevage je ok ali bome kad se otvara fat trap pa kad suze krenu od miomirisa)ili ka treci cistit sewage na cruzeru-sutradan osip po cilome tilu,da ne iden dalje jer je odvratno...e nato nasi doma kazu ajme majko nebi ja to....e nebi ali drugi niko nece jer je to tvoj posa...pa se ti misli,volija bi dodati tin jadnicima na ono...POMORCI BI VISE TRIBALI MISLIT JELI DITE NJEGOVO I KO MU J.... ZENU.....ja bi tom coviku porucija....da je meni zena jako sretna i ja sa njon,pa joj niti ne postavljan taka pitanja....ali puno bi me vise bolilo da znan da san jadnik na kraju i los j.... pa mi se zena zavrsi u subotu sa prvin kojin stigne,negdi na nekon sicu od auta.....
    na kraju ljudi moji ko god oce moze.....neka ima....niko ne triba bit ljubomoran jer institucije rade od pon.do petka pa idite skolujte se,trosite novce na usavrsavanje i bravete pa cete imati...pa ne samo u pomorskom biznisu nego opcenito...jer i ja bi tija sidit doma gledat hajduka ili zadar i svirit kurcu ka pola nasih doma-svaki dinar je u nas zaradeni krvavo i posteno bez icje pomoci.

Barba
    Datum registracije
    Mar 2009

Početno

A ??ta sad tribamo plakat? Kad mi ka?žu a ima??, onda je jo?? obavezno uvećam mu?ževu plaću za koju keku eur i jo?? nadodam koji stan u vlasni??tvo...da imaju za??to puvat...

Banned
    Datum registracije
    Dec 2008
    Firma
    Lyngnerud Rederei

Početno

Citiraj Prvotno napisano od zrile Vidi poruku
    A ??ta sad tribamo plakat? Kad mi ka?žu a ima??, onda je jo?? obavezno uvećam mu?ževu plaću za koju keku eur i jo?? nadodam koji stan u vlasni??tvo...da imaju za??to puvat...
    ma čekaj, iden se logirat na slobodnu i napisat ??ta pametno, neka se vataju

Barba crta zara avatar
    Datum registracije
    Feb 2009
    Firma
    tatri-visoko gorje

Početno

hehehee...dala si mi ideju samo da me u buducnosli ne prozovu Crta zara -ZOV-LA

kaze ona jedna gospoda od pomorca da su poskupile cipele u karle JA PUKA OD SMIJA-a jebaga ja reka zeni kad se ima ma neka kupuje najboje sto more
    Posljednje uređivanje od crta zara : 03-22-2011 at 05:23 PM Razlog: Napisan Post iza Post-a.Molim vas da koristite Edit opciju umjesto New Reply-a.Edit se nalazi u donjem lijevom uglu.

guc
    guc je odsutan
    kupujmo hrvatsko guc avatar
    Datum registracije
    Mar 2009
    Firma
    Vrana d.o.o.

Početno

ma ko uopce obadaje takve,da imaju pameti i ljudskosti nebi tako govorili ni pisali
    Gdje se konji tuku i igraju,tu magarcu nigdje mjesta nema

Barba
    Datum registracije
    Mar 2009

Početno

E, tako triba...kad oni počmu plakat, onda i ja plačem kako sam prije mogla kupit Guess torbu za 1000 kn a sad su oko 1500 ili oćale od Armanija sad sam morala dati za njih 2100 kn...onda se ova moja susida "onesvisti" jer ona radi za 2200...ma ko ih hebe, znam da bi me svi utopili u ča??i vode...a da im pričam kakvi je na?? ?život, kako sam i??la u rodili??te sama...niko me ne bi razumio....

INZENJER NA BELA LADJA Vuk Samotnjak avatar
    Datum registracije
    Mar 2011
    Firma
    BELA LADJA

Početno

Ekipa daj te tin neka procitaju kolmunu STEKATARI on nase DALME

medecinka dalmacija avatar
    Datum registracije
    Feb 2009
    Firma
    ENT

Početno

oooooooooooooo ja te najvise volin ti su mi poslastica, uuuuuuuuuu muz mi radi za 50 000 kn misecno + bonusi od najmanje 100000 godisnje i to ti ja recen tako ka da san rekla 5000, a postole od 200 kazen da san platila 800 i niko ne sumnja pa onda seru dan i noc, a o ogovaranju necu ni pricat ja sam im dusevna hrana , al zivo mi se hebe mogu mi puvnit u g.....
    ko me voli zna kakva sam ko me ne voli nek se zdere

Administrator Dalmos avatar
    Datum registracije
    Jun 2007
    Firma
    www.pomorac.net

Početno

Citiraj Prvotno napisano od crta zara Vidi poruku
    ka prvo tija bi cestitat kapetanu na clanku i dodat da bi ja u jednon djelu teksta navea da se OD NASIH DOPRINOSA LICU HRVATI PA CAK I HERCEGOVCI JER ONI ISTO IMAJU PRAVA A MI KOJI PLACAMO DOPRINOSE NA TO NEMAMO PRAVO.

isto tako me jako boli onaj jad i ljubomora na forumu od "slobodne"na tu temu,da mi se ljudi pocinju gadit,kad vidin koliko jala,zavisti tu ima,kako ih nije sram pisat i gledat ljude kroz novac,tako je meni i susid ka .....a nova kuhinja ovo ono,pa kad sam mu reka joso aj lipo nabrod -a on meni a nebi ja-e moj joso a nebi ni ja ali....treba.E sad kad ti zavisni ljudi gledaju place kapetana-....ono na ulici ovi ti je barba ima 200000000000(pomorci uvik imaju pet sest nula vise) eura misecno,a ne svaca da jedan zapovjednik upravlja imovinom od nekoliko desetaka miljona dolara pa na vise,(bez uverde konobarima ali kad on razbije pijat to je nekoliko kuna)isto bi tribali znati da na brodu ima dosta pozicija....koje rade svakakvi posa za malo novca toliko malo da ih na kraju mores imat.....kad ja spomenen nekome ka kad san bija cetvrti,pa cistit govna pa ti se malo prolije u rukavicu,(ma sevage je ok ali bome kad se otvara fat trap pa kad suze krenu od miomirisa)ili ka treci cistit sewage na cruzeru-sutradan osip po cilome tilu,da ne iden dalje jer je odvratno...e nato nasi doma kazu ajme majko nebi ja to....e nebi ali drugi niko nece jer je to tvoj posa...pa se ti misli,volija bi dodati tin jadnicima na ono...POMORCI BI VISE TRIBALI MISLIT JELI DITE NJEGOVO I KO MU J.... ZENU.....ja bi tom coviku porucija....da je meni zena jako sretna i ja sa njon,pa joj niti ne postavljan taka pitanja....ali puno bi me vise bolilo da znan da san jadnik na kraju i los j.... pa mi se zena zavrsi u subotu sa prvin kojin stigne,negdi na nekon sicu od auta.....
    na kraju ljudi moji ko god oce moze.....neka ima....niko ne triba bit ljubomoran jer institucije rade od pon.do petka pa idite skolujte se,trosite novce na usavrsavanje i bravete pa cete imati...pa ne samo u pomorskom biznisu nego opcenito...jer i ja bi tija sidit doma gledat hajduka ili zadar i svirit kurcu ka pola nasih doma-svaki dinar je u nas zaradeni krvavo i posteno bez icje pomoci.

Drzim se one da je bitno ko pise a ne sta pise.

Pametnome dosta
    Kad mi zivot smota idro i kad bacim zadnje sidro, vezace me moja cima u mistu di mora ima.
    Pametan uvijek nade nacin, a budala izgovor

Ljudi ce ti oprostiti sve u zivotu ali uspjeh nikad.

2.Casnik meho avatar
    Datum registracije
    Oct 2009

Početno

55555
    Posljednje uređivanje od meho : 06-02-2011 at 01:51 PM

Banned
    Datum registracije
    Dec 2008
    Firma
    Lyngnerud Rederei

Početno

ja san nekad takvima zna reć, učini matrikulu, ukrcaću i tebe, sad vi??e nemogu ni to, sad in rečen da je kriza i da jedva zaradin deset iljada misečno.. onda me gledaju ka da san pa s marsa..

-----------------
    Datum registracije
    May 2009

Početno

bavite se pizdarijama. to je tako u nas. a sta ce on ili ona? meni treci makinje u lice kaze da je on vjerovatno najbolji mestar za glavne makinje u hrvata. ja pitan kako...kaze...bija na tri kursa...specijalizacija. za svaku takvu specijalizaciju ja prvo podjen vidit sta je, prije nego odobrin za svoje ljude. kazen dobro. zoven mu barbu, ne kapetana, nego materinoga brata, koji je usput barba...smiri svoga junca...oprosti, mlad je... trisdvi u supak. u nas je tako. timunjer zaradi dvi iljade ojra...onda godinu doma..neka grize cesminu. koliko kadeta misli ovde na forumu sta ja pizdin? jebi ga, mentalitet.

lijeni tovar propuhani avatar
    Datum registracije
    Apr 2008
    Firma
    tamo di mi pase

Početno

Ma ??ta se palite na pizdarije. Eto ja sam siguran da bi i većina nas tako govorila da ne navigajemo. Jbg mentalitet....
    Idemo ispočetka.....

Barba
    Datum registracije
    Nov 2008

Početno

kolega propuhani,nemoj generalizirat,ja se ne palin,dapache,osjecam se drveno i mi se ovde bavimo konverzacijom o studiji ljudskog ponasanja,manje cikolade,dace ti puvat pa ces ispast gori od mene

1.Casnik anterosko avatar
    Datum registracije
    Oct 2008
    Firma
    U MESSROOMU

Početno

Jos jedna zanimljiva tema. Kad je bija prosvjed pomoraca u sT zena mi se nasla s nekin svojin prijama i jedna od njih da koji kurac pomorci imaju prosvjedovat da je njima dobro. Ova moja je pogledala i pitala da znas li zasto prosvjeduju da nezna ali da je nama dobro.
    Nakon toga kad je tako dobro pita je moja zena zasto tebi muz nije na brodu kad je tako dobro a da ona to nebi mogla.
    Pa sta se onda javljas kad nebi mogla.
    A je i meni je otac kupija stan od naviogacije ni mi nebi imali di stat...
    Prazne price supljih glava i tako unedogled.
    Niko nas i nemore razumit osim sami sebe. Zato je bitno da se drzimo skupa koliko god mozemo.
    Prije koju godinu prijatelja mi neki njegov pita novce za posudit a ovaj neradi nigdi nego prodaja magle na veliko. Kaze mu ovaj moj prika slusaj ja cu ti platit matrikulu i brevete pa se ukrcaj.
    Ma znas nije to za mene bla bla .

Ne gospodo to nije za vas to je za nas!

UPH NEPROCJENJIVO!

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Pravila pisanja poruke

• Ne možeš otvoriti novu temu
  • Ne možeš ostaviti odgovor
  • Ne možeš stavljati dodatke
  • Ne možeš uređivati svoje postove
  •