ka prvo tija bi cestitat kapetanu na clanku i dodat da bi ja u jednon djelu teksta navea da se OD NASIH DOPRINOSA LICU HRVATI PA CAK I HERCEGOVCI JER ONI ISTO IMAJU PRAVA A MI KOJI PLACAMO DOPRINOSE NA TO NEMAMO PRAVO.
isto tako me jako boli onaj jad i ljubomora na forumu od "slobodne"na tu temu,da mi se ljudi pocinju gadit,kad vidin koliko jala,zavisti tu ima,kako ih nije sram pisat i gledat ljude kroz novac,tako je meni i susid ka .....a nova kuhinja ovo ono,pa kad sam mu reka joso aj lipo nabrod -a on meni a nebi ja-e moj joso a nebi ni ja ali....treba.E sad kad ti zavisni ljudi gledaju place kapetana-....ono na ulici ovi ti je barba ima 200000000000(pomorci uvik imaju pet sest nula vise) eura misecno,a ne svaca da jedan zapovjednik upravlja imovinom od nekoliko desetaka miljona dolara pa na vise,(bez uverde konobarima ali kad on razbije pijat to je nekoliko kuna)isto bi tribali znati da na brodu ima dosta pozicija....koje rade svakakvi posa za malo novca toliko malo da ih na kraju mores imat.....kad ja spomenen nekome ka kad san bija cetvrti,pa cistit govna pa ti se malo prolije u rukavicu,(ma sevage je ok ali bome kad se otvara fat trap pa kad suze krenu od miomirisa)ili ka treci cistit sewage na cruzeru-sutradan osip po cilome tilu,da ne iden dalje jer je odvratno...e nato nasi doma kazu ajme majko nebi ja to....e nebi ali drugi niko nece jer je to tvoj posa...pa se ti misli,volija bi dodati tin jadnicima na ono...POMORCI BI VISE TRIBALI MISLIT JELI DITE NJEGOVO I KO MU J.... ZENU.....ja bi tom coviku porucija....da je meni zena jako sretna i ja sa njon,pa joj niti ne postavljan taka pitanja....ali puno bi me vise bolilo da znan da san jadnik na kraju i los j.... pa mi se zena zavrsi u subotu sa prvin kojin stigne,negdi na nekon sicu od auta.....
na kraju ljudi moji ko god oce moze.....neka ima....niko ne triba bit ljubomoran jer institucije rade od pon.do petka pa idite skolujte se,trosite novce na usavrsavanje i bravete pa cete imati...pa ne samo u pomorskom biznisu nego opcenito...jer i ja bi tija sidit doma gledat hajduka ili zadar i svirit kurcu ka pola nasih doma-svaki dinar je u nas zaradeni krvavo i posteno bez icje pomoci.

LinkBack URL
About LinkBacks
Odgovori s citatom
oooooooooooooo ja te najvise volin ti su mi poslastica, uuuuuuuuuu muz mi radi za 50 000 kn misecno + bonusi od najmanje 100000 godisnje i to ti ja recen tako ka da san rekla 5000, a postole od 200 kazen da san platila 800 i niko ne sumnja