Welcome guest, is this your first visit? Click the "Create Account" button now to join.
Stranica 1 od 7 123 ... PosljednjePosljednje
Prikaz rezultata str. 1/128
    Clan Posade osmanlakovic avatar
    Datum registracije
    Mar 2011
    Firma
    osmanlakovic@gmail.com

Početno Osmanlakovic(Kako izgleda radni dan časnika palube i mnogo toga sto zelim znati)

Hvala svima na dobrim i poučnim odgovorima, al eto iako sam tek prvi razred jako se zanimam za to jer bih ?želio steći neke osnove itd.Ali sada me interesuje jedna stvara a to je dr?žavna matura. Kod nas u Bosni toga nema, već po zavr??etku srednje ??kole maturira?? i to je to. A sada je dolje u Hrvatskoj izbačen prijemni ispit za faxove, ali u obzir se najvi??e uzima dr?žavna matura. Ima li ko iskustava sa tim, jer sam iz Bosne pa kako će teći taj sistem.

Datum registracije
    Mar 2011
    Firma
    osmanlakovic@gmail.com

Početno

A jel mo?že neko od vas malo da mi ka?že oko te upotrebe brodskih simulatora na pom. faxu. Kada se ide na vje?žbe tu, kako sve funkcionira, dali se tu mo?žda pola?žu neki ispiti ili vje?žbe itd.... Hvala !

guc
    guc je odsutan
    kupujmo hrvatsko guc avatar
    Datum registracije
    Mar 2009
    Firma
    Vrana d.o.o.

Početno

"a jel neko moze da mi kaze?...a jel neko moze da mi kaze?"

Nemoj me krivo shvatit,ali radi tvojih pustih pitanja se i teme zakljucavaju.
    Uzburkavas krv.
    Gdje se konji tuku i igraju,tu magarcu nigdje mjesta nema

Datum registracije
    Mar 2011
    Firma
    osmanlakovic@gmail.com

Početno

A neznam sta vam vi??e ne smeta !!! Mislite ako ste ovo(neki) sve pro??li da to mora značiti da vam ide na neku stvar. ?*ta se vi??e pravite va?žni ! Mislim da nema potrebe za tim ! Nisam nikoga pitao da mi objasni atomsku fiziku. I s vama ja mislim da će se teme zaključavati, jer forum i slu?ži da se ne??to objasni,raspravi i argumentuje !!!

guc
    guc je odsutan
    Datum registracije
    Mar 2009
    Firma
    Vrana d.o.o.

Početno

Citiraj Prvotno napisano od osmanlakovic Vidi poruku
    A neznam sta vam vi??e ne smeta !!! Mislite ako ste ovo(neki) sve pro??li da to mora značiti da vam ide na neku stvar. ?*ta se vi??e pravite va?žni ! Mislim da nema potrebe za tim ! Nisam nikoga pitao da mi objasni atomsku fiziku. I s vama ja mislim da će se teme zaključavati, jer forum i slu?ži da se ne??to objasni,raspravi i argumentuje !!!
    aj sinovac,pitaj-pucaj,dobro sam vecera,sad mogu svasta pritrpit

Datum registracije
    Mar 2011
    Firma
    osmanlakovic@gmail.com

Početno

Možda te i nisam razumio potpuno, ali nema veze otprilike se misli da je, pošto sam iz Bosne i nemamo tu mornarsku tradiciju, ne znam većinu stvari oko pomorstva. Uredu je to da neznam i da treba da naučim, ali zato sam došao ovdje po preporuci da nešto naučim i da upoznam sve to na jedan način. Nadam se da vam ne smtaju moja zapitkivanja !
    Posljednje uređivanje od osmanlakovic : 03-15-2011 at 08:25 PM

asistent soferu Turist avatar
    Datum registracije
    Jun 2008
    Firma
    tamo amo way

Početno

ali zato sam došao ovdje po preporuci
    cija je preporuka? ko te izlaga Osmane??

Datum registracije
    Mar 2011
    Firma
    osmanlakovic@gmail.com

Početno

Citiraj Prvotno napisano od Turist Vidi poruku
    cija je preporuka? ko te izlaga Osmane??
    Neki forumasi sa nautica-portal.com. Oni su pominjali u nekim temama da na pomorac.net ima dosta korisnih informacija, da se tu nalaze ljudi koji uvijek rado odgovore na pitanje.....itd

Barba
    Datum registracije
    Mar 2009

Početno

Hvala svima na dobrim i poučnim odgovorima, al eto iako sam tek prvi razred jako se zanimam za to jer bih ?želio steći neke osnove itd.Ali sada me interesuje jedna stvara a to je dr?žavna matura. Kod nas u Bosni toga nema, već po zavr??etku srednje ??kole maturira?? i to je to. A sada je dolje u Hrvatskoj izbačen prijemni ispit za faxove, ali u obzir se najvi??e uzima dr?žavna matura. Ima li ko iskustava sa tim, jer sam iz Bosne pa kako će teći taj sistem.
    Zagreb, 15. siječnja 2010.

Kandidati iz Bosne i Hercegovine i Srbije, zainteresirani za upis na neko od visokih učili??ta u Republici
    Hrvatskoj i registrirali su se putem aplikacije Nacionalnoga informacijskoga sustava prijava na visoka
    učili??ta (NISpVU) na mre?žnoj stranici www.postani-student.hr , du?žni su poslati sve potrebu
    dokumentaciju na verifikaciju u Sredi??nji prijavni ured pri Agenciji za znanost i visoko obrazovanje u
    skladu s uputama objavljenim u bro??uri Dr?žavna matura 2009./2010. i upis na visoka učili??ta
    (objavljena na mre?žnim stranicama www.ncvvo.hr ; www.postani-student.hr ).
    Za sve takve učenike tra?ženu dokumentaciju (ovjeren prijepis ocjena ) mo?že poslati i ??kola koju
    učenik pohađa ili učenik osobno.
    Obrazac prijepisa ocjena i primjer popunjenoga obrasca.

Datum registracije
    Mar 2011
    Firma
    osmanlakovic@gmail.com

Početno

Citiraj Prvotno napisano od Frankie Vidi poruku
    Nije mi jasno zasto je ovaj post okvalificiran kao spam. Ja mislim da bi kolegi bio izvaredan poticaj da krene u to sto zeli mada sam ponavljam u drugom dijelu posta izrazio sumnju. Naime ja uvijek vrsim preispitivanje,ali to moderatorima nikako ne dopire do malog mozga.
    Sto se tice drzavne mature morat ces je proc.Kakva glupost. Hrvatska je zemlja sranja i kao takva zeli privuci strane studente na skolovanje. Valjda su zato i napravljeni oni kapmusi sa tisucama mjesta za buduce studente i sad su se sa drzavnom maturom popisali na sve strane studente.Jasno sad ovo moram objasnit u protivnom ce mi post biti obrisan. Kako ce npr. student/ica iz Libije ili Palestine ili BiH proci drzavnu maturu kad jedan odredjeni dio gradiva oni u svojim programima uopce nisu ucili?
    Jasno reci ce nasi prosvjetni gurui da mogu naucit,ali po meni to djeluje jako stimulirajuce.Umjesto da upisemo sve sta se upisat zeli uzmemo im pare za upisninu,skolovanje,najamninu,hranu,đeparac i slicno i jebalo nas se oce li ikad zavrsit
    Ali u predhodnom postu, ne znam ko je objavio, pi??e da studenti iz Bosne i Srbije moraju samo dostaviti dokumente o zavr??enom srednjoskolskom obrazovanju ! Moraju se dokumeni o ocjenama (svjedočanstva), rodni list itd !!
    Ne navodi se da moramo polagati dr?žavnu maturu !

guc
    guc je odsutan
    Datum registracije
    Mar 2009
    Firma
    Vrana d.o.o.

Početno

Ali u predhodnom postu, ne znam ko je objavio, pi??e da studenti iz Bosne i Srbije moraju samo dostaviti dokumente o zavr??enom srednjoskolskom obrazovanju ! Moraju se dokumeni o ocjenama (svjedočanstva), rodni list itd !!
    Ne navodi se da moramo polagati dr?žavnu maturu !
    Al ces morat polagat prijemni.

Banned
    Datum registracije
    Jul 2008
    Firma
    SSM-Sam Svoj Majstor

Datum registracije
    Mar 2011
    Firma
    osmanlakovic@gmail.com

Početno

OK hvala puno, ali ??ta znam ??ta se sve mo?že promjenit za 3 godine. Mnogo toga jo?? nije rije??eno kod nas ovdje u Bosni tako da su za sada ovi odgovori dovoljni. Hvala !

Banned
    Datum registracije
    Jul 2008
    Firma
    SSM-Sam Svoj Majstor

Početno

Pa za 3 godine su velike sanse da ne bude ni Hrvatske,a ni B i H.To je realnost.

Datum registracije
    Mar 2011
    Firma
    osmanlakovic@gmail.com

Početno

Citiraj Prvotno napisano od Frankie Vidi poruku
    Pa za 3 godine su velike sanse da ne bude ni Hrvatske,a ni B i H.To je realnost.
    hahahahaha to se vala nikada ne zna ! Upravu si !!

Po??to vidim da su neki forumasi iz Splita pa ako mogu reći dali ima studenata iz drugih zemalja koji upisuju pomorski fax dole u Splitu ili mo?žda Rijeci ? Interesuje me dali ima studenata iz Bosne, Srbije itd.
    Posljednje uređivanje od osmanlakovic : 03-16-2011 at 01:23 PM Razlog: Napisan Post iza Post-a.Molim vas da koristite Edit opciju umjesto New Reply-a.Edit se nalazi u donjem lijevom uglu.

Datum registracije
    Mar 2011
    Firma
    osmanlakovic@gmail.com

Početno

Citiraj Prvotno napisano od kokolo Vidi poruku
    ima zmaju
    I kakav je uspjeh tih studenata, mislim kako prolaze, dali zavr??avaju u roku itd, ili ih koči ne??to, jer i Bosni treba taj pomorski kadar, iako malim dijelom, ipak izlazimo na more !!

Barba
    Datum registracije
    Nov 2008

Početno

a mos i navigat 25+ god i bit frustrirani srednjoskolac,vuc kabele brodon po indoneziji i surfat po netu i tuzit se takvima ka ti kako ti je tesko

Datum registracije
    Mar 2011
    Firma
    osmanlakovic@gmail.com

Početno

pa ja ne ka?žem da je Neum neka sila kada je u pitanju pomorstvo, skoro pa se to i ne osjeti ! Posla sigurno nema, ali ipak imaju nadle?žni organi koji upravljaju tim pomorskim saobraćajem. Sigurno da je Hrvatska, a posebno Split i Rijeka hiljadama puta naprednija po tom pitanju, al et vi??e mora vi??e posla itd

Barba
    Datum registracije
    Nov 2008

Početno

pa nisan bas prica o odnosu hr i bih pomorskih sila,gledan na to vise individualno,bez obzira na porijeklo,ako me sad napokon razumis

Datum registracije
    Mar 2011
    Firma
    osmanlakovic@gmail.com

Početno

ma razumio sam te potpuno ! Ne brini

Stranica 1 od 7 123 ... PosljednjePosljednje

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Pravila pisanja poruke

• Ne možeš otvoriti novu temu
  • Ne možeš ostaviti odgovor
  • Ne možeš stavljati dodatke
  • Ne možeš uređivati svoje postove
  •