Tra?ži li ko 4th eng![]()
Tra?ži li ko 4th eng![]()
trazi li ko polovni redjipet?
trazi li ko ista
a ja se poveselila evo petka nema bolnice 2 i po dana![]()
ponekad se stvarno zapitam sta se ovo dogadja i kako na ovo reagirat.....po meni bi bilo stvarno uredu ovo samo izbrisat dok niko nije vidia i blokat ovi ip adresu, da oprostite moderatori meni je recimo pun kurac ovi debiloznih upadica jer tu stvarno ima i ljudi koji stagod procitaju pa mozda pitaju nekad nesto i glupo al ovo je stvarno previse.....i onda se neki ljute sta pojedinci provociraju ovakve! pa kako nece![]()
Mayday! Mayday! The captain lost control again....!
_ll__
_,-'::::::::'=._/t__
\___________/
a stas ovo provocirat? btw, evo ja dajen pedikerske usluge jeftino, motornon pilon i brusilicon sredin papke u minut.
A mislim stvarno pokusavam se suzdrzat ali ne mogu.Meni je vise dosta kretena i njihovih debilnih komentara. Pa forum je zamisljen da jedni drugima pomazemo i ako nemate sto pametno za napisat nemojte komentirat.A ako neko zna da se trazi 4th makine za Sulzera neka se javi. Evo meni je covik jucera pita ako znam koga ali to su ovi stari serija RND ,a to ne bi ni neprijatelju priporucija.
U zadnjih misec dana sam ubacija 5 ljudi u drilling i iman jos 2 mista ali nema kandidata.Ima slobodno misto za campbossa na semiju 6 generacije DP3 ali trazi se covik bez iskustva,a takve je tesko nac ovde. IMaju 2 mista za DPOe ali samo sa DPO basic kursom,a ovde svi imaju DPO crni pojas 3. dan. Iden sad na maritime connector vidit ima li tamo koji kandidat.
trazin misto za kapa sa vecon platon i kracin ugovorom,ako bi brod moga bit negdi u trope,da radi klima i ima internet,novogradnja i sa vise 2 i trecih u makinju
U PM imam dosta jacijeg od Sulzera, pazi ovog, napominjem tipa nikad prije cuo ni vidio:
03-13-2011 07:43 PM Expand
v
Molim lijepo da mi posaljete adresu kompanije koja
ukrcava kapa na product tankeru za 16000 UDS.
Hvala,
V
jesi mu reka da ti je zaj i da imas samo za 18000 i da ti je zaj
i da ti je zaj....
Gdje se konji tuku i igraju,tu magarcu nigdje mjesta nema
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)