Welcome guest, is this your first visit? Click the "Create Account" button now to join.
Stranica 1 od 5 123 ... PosljednjePosljednje
Prikaz rezultata str. 1/83
    Barba crta zara avatar
    Datum registracije
    Feb 2009
    Firma
    tatri-visoko gorje

Početno promocija hrvatskih pomoraca

jedan od ciljeva UPH je pomoc ili boljitak Hvatskih pomoraca,pa bi volija da se malo raspravi o ovoj temi....

poucen iz nekih iskustava,di recimo rusi,ukrainci,rumunji itd promoviraju svoje casnike bez srama prema ostalima narodnostima,tako reci capo rus promovira svoga koji pojma nema o brodu,ili gledan njihov forum di pise "ajmo braco promovirajte svoje"
    iako sam covik koji nema nista protiv avancavanja,ako covik misli da je spreman neka ide,zasto ne,bez obzira na nacionalnost,ali ovakve price kad npr rusi sami sebe avancavaju a sve druge prakticki gaze(prica-a dobar si ali jos jedan ugovor)me ljute,a i vecina ce se slozit sa tom cinjenicom

posto znan da odi na forumu ima dosta seniora,kapetana,upravitelja,ja se pitan di smo mi u toj prici i kako mi disemo na ovu temu,moje je misljenje da se radi isto ko sto rade i druge naionalnosti-uvik dat vise prednosti svome,(ma koliko gord ti on isa na zivce),na taj nacin Gospodo bi doprinili boljitku naseg pomorca.

Administrator Dalmos avatar
    Datum registracije
    Jun 2007
    Firma
    www.pomorac.net

Početno

Evo ja ovo davno napisao ali odaziv bio jako los pa odustao. Najbolja promocija se pokazala po portalu i pricama pomoraca i njihovih zena. To je najcitaniji dio.

http://www.pomorac.net/forum/showthread.php?t=1454
    Kad mi zivot smota idro i kad bacim zadnje sidro, vezace me moja cima u mistu di mora ima.
    Pametan uvijek nade nacin, a budala izgovor

Ljudi ce ti oprostiti sve u zivotu ali uspjeh nikad.

-----------------
    Datum registracije
    May 2009

Početno

ja bi se malo nadoveza. ka prvo, hrvata je malo i bit ce ih jos manje na moru...tako da o nekoj velikoj promociji nema govora. da cila drzava naviga, nije dosta za napunit svjetsku flotu.
    promocija na osnovu pasosa? a zasto? ako ne valja, ne valja...bija rus, ceh ili papuanac. ako vridi i ima potencijala, gurni. lako je sad vikat moj crta dok odgovaras jednome coviku, a on mora odgovarat za tebe i sebe. kad stavis cetiri strike na rame, siti se danasnjega datuma i ovoga sta ti sad pisen. ja san ima dvajstdevet, inspektor englez potira kapa engleza i avanca mene gologuza. je li to fer? sta bi na to rekla engleska kraljica? ko ne moze i ne zna, nema naprid...opasan je i za sebe i druge. kvaliteta pomoraca opada, i bude li se avancavalo po babi i stricevima...di smo? vidi sad kad se naprdi brod...odma ide... a sto posto je filip barba, ili burmanac... stavi par nasih sampiona, a ima ih, nemojmo se zavaravat...pa nek se dogodi par pizdarija za novine...pa ces vidit promocije, ali na minus prvu. eno se oni francuz penje po neboderima, a sta mi ne provamo. vidila zaba di potkivaju konja , pa i ona digla nogu. momci, niko vas ne sputava, zajebite te fore. radi, pokazi se...ides naprid. i nema nista priko noci, to zavidat u glavu.

Off
    Off je odsutan
    Mornar/Motorista Off avatar
    Datum registracije
    Jan 2009
    Firma
    Fimi Media d.o.o.

Početno

Ja bi se slozija sa Manjijem, ma da si mi brat ako si govno, govno ces za mene i ostat.
    Sta bi ja triba gurat nekoga samo zato jer ima HR pasos, a znam da je "ajme". Zajebi te price. Ako je covik ok onda ga netriba niko gurat, prije ili kasnije on ce isplivat.
    Posljednje uređivanje od Off : 03-16-2011 at 01:02 PM
    "Red Bull daje nam krila, a Rakija pogon na sva cetiri (4 WD)."

Barba crta zara avatar
    Datum registracije
    Feb 2009
    Firma
    tatri-visoko gorje

Početno

boze sacuva.....strasno.....ljudi moji sve se dobrin vraca a triba neko to pocet radit dobro,pas vidit kako ce ti ljudi bit zahvalni,pa da je i govno bit ce mu glupo bit govno prima tebi....ja kad san radija na Carnivala,kad bi dosa nas kadet..trca bi kapu i hvalija ga...taj momak koga san ja hvalija je dosa isprid mene,bome je onda i on reka lipe rici za mene........jer jedan nas u usporedbi sa talijanom...hehehee......svak ima pravo misljenja,a ovo je moje....ali zapitajte se zasto rusi obozavaju radit sa svojima......a pitas hrvata(velike rvatine sve bi one nesto) pa ti kazu ma nevolin navigivat sa nasima......ja obozavan radit sa nasima a i nikad ali nika nisan ima problema.....evo vidin odi da svi nesto pomazu ali......ima tu cini mi se ljubomore...a i kompleksa....

asistent soferu Turist avatar
    Datum registracije
    Jun 2008
    Firma
    tamo amo way

Početno

nije me briga ko ima koji pasos, samo koliko zna napravit i kvalitetno izlagat da je napravija. jos ako je i covik onda mu nema kraja.

jedina prijetnja ikad na brodu koju san primija dosla od nasega. mislija da je najbolji na svitu, otisa bez pozdrava, nije reka zbogom

guc
    guc je odsutan
    kupujmo hrvatsko guc avatar
    Datum registracije
    Mar 2009
    Firma
    Vrana d.o.o.

Početno

Ovo sto crta pokusava rec i dalmosev link teme na promociji nasih pomoraca su dvi razlicite stvari,ali dobro,nisan otkrija nista posebno.

Manji je sve reka.Sto bi se mi tribali skupit ka krdo i onda promovirat pojedince samo zato sto su iz naseg krda?
    Marx je prvi poceja pizdit da ce bogato drustvo stvorit bogatog pojedinca.
    Vidimo kako je na kraju ispalo.Pritom je zaboravija da neko triba i stvorit takvo drustvo.
    Imam naseg treceg kojega bih sutra stavija za cifa da se samo mene pita.
    Ima sam sekonda rumunja kojega sam gurnija za prvoga,pored nasih sekonda.
    Ima sam naseg sekonda koji mi nebi bija mozzo........
    Usput da spomenem,mene su avancavali sve redom nasi ljudi,jedanput englez.
    Gdje se konji tuku i igraju,tu magarcu nigdje mjesta nema

Barba
    Datum registracije
    Nov 2008

Početno

Citiraj Prvotno napisano od crta zara Vidi poruku
    boze sacuva.....strasno.....ljudi moji sve se dobrin vraca a triba neko to pocet radit dobro,pas vidit kako ce ti ljudi bit zahvalni,pa da je i govno bit ce mu glupo bit govno prima tebi....ja kad san radija na Carnivala,kad bi dosa nas kadet..trca bi kapu i hvalija ga...taj momak koga san ja hvalija je dosa isprid mene,bome je onda i on reka lipe rici za mene........jer jedan nas u usporedbi sa talijanom...hehehee......svak ima pravo misljenja,a ovo je moje....ali zapitajte se zasto rusi obozavaju radit sa svojima......a pitas hrvata(velike rvatine sve bi one nesto) pa ti kazu ma nevolin navigivat sa nasima......ja obozavan radit sa nasima a i nikad ali nika nisan ima problema.....evo vidin odi da svi nesto pomazu ali......ima tu cini mi se ljubomore...a i kompleksa....
    talijan je napravija ferrarija,dizajn i puno toga,mi kravatu,to u vezi talijan-nas,ne baljezgaj nego razmisli prije nego skocis

ja dobro znan svoje mogucnosti,npr,iman i puno srice,znan da mogu puno bolje ako ocu,ali sta bi se mucija kad mi je dobro,a ja san samo jedan tip covika,svako ima svoje
    koji put promislin,jebate,koliko oni ima,moga bi i ja,pa promislin ponovo i kad vidin da niko ili rijetko ko(obicno ne traje puno)ne daje puno za nista,a meni manje i stvarno slatko,bez nervoze,ma i da je 10x ne isplati se jebat,kad ti je dosta,dosta je,samo sam sebi odredi granicu,i zelja i mogucnosti,ko tu najde livel,na konju je
    Posljednje uređivanje od kokolo : 03-16-2011 at 01:35 PM

Clan Posade
    Datum registracije
    Dec 2008
    Firma
    NASA

Početno

Srica da ovako ne misli vecina ljudi, nego samo par moralnih, strucnih i inih vertikala ovoga foruma. A kad bi tek strucne vertikale trazile kvalitetu u kojoj je potriba samo kvarat njihova znanja, brodi vese nebi navigali, jer vecina pomoraca nebi ispunila normu.
    Blago se nama kad vas imamo ode na forumu, pa covik koji cita, silom prilike moze nesto i naucit.

Datum registracije
    Jun 2008
    Firma
    tamo amo way

Početno

ne znan kako je bilo na Carnival ali znan da na P&O Cruises treci nije trca kapu govorit kakvi je kadet. nije trca ni prvome, a ako i je onda je njegovo misljenje o kadetu vridilo isto koliko i moje o astronomiji. u vecini slucajeva kapa i prvoga nije bilo ni briga kakvi je kadet, eventualno staffa i sekonda sa kojin je radija.

vidis moje je misljenje da sta vise radis dobro na brodu da su ti vece sanse da ce te neko naguzit. onako kvalitetno ti ga uvalit ka sta je i meni navedeni "nas" prova. niti san ga tira niti pita radit. kad je sta ozbiljno tribalo napravit isa san sam. sla mi je mailove iza ledja dok se isprid mene smija cilo vrime.

znan da si prominija firmu i da bi ti jedan savjet ako ces slusat. prova san sve di si i ti bija i budi siguran da te di si sad niko nece pokrivat dugo ako ne znas posal. na kruzeru se posal dili na puno ljudi, ovde di si sad mozes ili ti napravit ili kapo. kapo nece to trpit vjecno i sta mislis da ce se dogodit? zasto bi ja tebi placu zaradjiva?

pomoc da, pokrivat nekoga cili ugovor ne. privilegije na osnovu pasosa zaboravi. u vecine ljudi sa kojima san ja bija ce samo spominjanje te opcije izazvat kontra efekt, ukljucujuci mene

Administrator Dalmos avatar
    Datum registracije
    Jun 2007
    Firma
    www.pomorac.net

Početno

Citiraj Prvotno napisano od guc Vidi poruku
    Ovo sto crta pokusava rec i dalmosev link teme na promociji nasih pomoraca su dvi razlicite stvari,ali dobro,nisan otkrija nista posebno.
    Tako je Guc razlika je u promociji koju sam ja linkao i promociji koju je Crta htio reci. Mislim da je Crta imao dobru namjeru ali tesko da ce za mene recimo garantirati npr Fico s Stena drillinga ( stavio sam primjer Fice jer sam procitao njegov post) ako se nikad u zivotu nismo vidili a ni na forumu razminili par rici. Tako da svak od nas ima svoje misljenje koga ce, hoce li uopce, zasto i slicno preporuciti.

Ja sma recimo na neke firme di sam mogao pogurao dosta ljudi ali sam ih vecinom znao da li face to face ili priko portala ali sam ih recimo znao malo duze i imao sam razlog zasto sam ih poreporucio.
    Kad mi zivot smota idro i kad bacim zadnje sidro, vezace me moja cima u mistu di mora ima.
    Pametan uvijek nade nacin, a budala izgovor

Ljudi ce ti oprostiti sve u zivotu ali uspjeh nikad.

2.Casnik meho avatar
    Datum registracije
    Oct 2009

Početno

Ima san kapa rusa koji nije zna običnu brtvu napravit,koji je napravija overflow i poluciju na bunkeru, nervčik i budala koja ne zna ni??ta, drugi kapo rus mi je reka da su hrvati ka pomorci u k..., a kad san ga pita di je naviga sa Hrvatima onda je reka da nije, ali da ne mo?žemo biti dobri pomorci jer se godi??nje u nas proizvede 500 pomoraca, a u njih oko 50-ak iljada.Jedan ćif makine, rus, nije skoro misec dana zna di je separator dizela, jedan terco makine, kad se ukrca pita je di su ??price na pomoćnima, jedan kolega poljak (mehaničar), pijan po cile dane i samo filozofira, ima bi toga za 20 postova...
    Da nan je prominit mentalni sklop, da nije ono " neka susidu krepa krava", bili bi odlični, vako smo samo brojevi. U nas je ona "ko će koga nego svoj svoga" zbilja na cijeni i uvik aktualna.
    Premda, mene dr?ži ona da u svakon kukolju ima ?žita...

Barba crta zara avatar
    Datum registracije
    Feb 2009
    Firma
    tatri-visoko gorje

Početno

@off

jedan tvoj kolega(isti cin ako se ne varam-mislim za tebe,na istoj firmi di i ti)u mojin ocima kotira jako visoko-visoko,zasto - jer je covik avanca vise nasih nego po ovin postovima(formula vise nasih manje njihovih)neki.pa sorry ali ja u gradu di je u usporedbi sa st puno manje pomoraca,hodan uzdignute glave i za proc kalelargu mi triba po ure,mene bi sram bilo pogledat nekoga u oci,da sam moga pomoc a nisan.

@kokolo,

kokolo moj,jebes kravatu penkalu,rusi imaju rakete,talijani ferari,amerikanci sve i svasta......ALI ZAPAMTI JEDNU STVAR DA BI SVI ONI JOS DANAS ZIVILI U MRAKU DA NIJE BILO NAS BUDALA KOJI SU IZMISLILI STRUJU, I DALI SVITU MILJARDU PATENATA ZBOG CEGA DANAS ONI IMAJU SVE TO STO SAM NABROJIA

@MEHO

potpisujem sve-svaka cast

ja cu svaki ali svaki put dat ric za nesega-pa neka je i govno
    Posljednje uređivanje od crta zara : 03-16-2011 at 01:46 PM

Datum registracije
    Jun 2008
    Firma
    tamo amo way

Početno

najbolje nan je pojedince izvlacit

ja san ima kapa hrvata koji se nije triznija cili ugovor i u makinu bi dosa samo unistit klimu. nikakve podrske od njega

prvi koji nije zna sprice prominit, ali doslovno "nisam ja to nikad radio pa nisam siguran"

treci koji u deset transfera goriva od 10 minuti osan puta prilije tank

kadet koji ocjenjuje kapa da je njegovo znanje nikakvo

nije meho istina to za krave. nas ima popusta isto ka i stranac pa mozda i koji zajeb vise. ali dokle ide ta granica, i zasto bi ga pusta? svjestan san da sta radu neke druge nacije ali ja to necu. jednostavno mi obraz ne da. kako bi se ja sutra pojavija isprid nekoga ako znan da mi je prvi u kurcu i ja mu sve pustan. ne smin nista onda ni nekome drugome kazat i nakon nekoga vrimena iman tesku pizdariju di niko nista ne radi i svi mene hebu u mozak.

sorry, ja to necu dopustit

Barba
    Datum registracije
    Nov 2008

Početno

Citiraj Prvotno napisano od Fico Vidi poruku
    Srica da ovako ne misli vecina ljudi, nego samo par moralnih, strucnih i inih vertikala ovoga foruma. A kad bi tek strucne vertikale trazile kvalitetu u kojoj je potriba samo kvarat njihova znanja, brodi vese nebi navigali, jer vecina pomoraca nebi ispunila normu.
    Blago se nama kad vas imamo ode na forumu, pa covik koji cita, silom prilike moze nesto i naucit.
    neman pojma i ne zanima me sta radis na brodu,ali ne znan na osnovu cega imas bit sarkastican,ja san reka da san zadovoljan,ne zelin se trudit tebi objasnjavat zasto,a ionako po ovome sta pises vidin da nebi ni razumija,iman osjecaj da bi nakon jednog razgovora sa tobon vidija da imas one konjske naocnjake i samo drito,sta definitivno nije odlika jednoga svestranoga stufoga pomorca sa 25+ godina navigacije,kratko receno-mlado nadobudno sralo

u koliko postova u kratko vrime,dok san ja pisa,svi vec zavrsili,godine,sta ces
    turist,normalno da neces gledat odakle je,nego jeli zna,ako zna-more i srbin,ako ne zna i nece da nauci-pedala
    ja san definicija linosti,osim ako iman problem,presta san bit definicija kad san jedan put sebi dozvolija da se toliko opustin da mi je prvi,u zelji da me ne zajebaje(jer san mu ja reka),zamalo sjeba generator i nisan bija ljut na njega,nego na sebe sta san se toliko opustija da sam mu uopce dozvolija da se dovede u takvu situaciju
    Posljednje uređivanje od kokolo : 03-16-2011 at 01:55 PM

Off
    Off je odsutan
    Mornar/Motorista Off avatar
    Datum registracije
    Jan 2009
    Firma
    Fimi Media d.o.o.

Početno

@off

jedan tvoj kolega(isti cin ako se ne varam-mislim za tebe,na istoj firmi di i ti)u mojin ocima kotira jako visoko-visoko,zasto - jer je covik avanca vise nasih nego po ovin postovima(formula vise nasih manje njihovih)neki.pa sorry ali ja u gradu di je u usporedbi sa st puno manje pomoraca,hodan uzdignute glave i za proc kalelargu mi triba po ure,mene bi sram bilo pogledat nekoga u oci,da sam moga pomoc a nisan.

@kokolo,

kokolo moj,jebes kravatu penkalu,rusi imaju rakete,talijani ferari,amerikanci sve i svasta......ALI ZAPAMTI JEDNU STVAR DA BI SVI ONI JOS DANAS ZIVILI U MRAKU DA NIJE BILO NAS BUDALA KOJI SU IZMISLILI STRUJU, I DALI SVITU MILJARDU PATENATA ZBOG CEGA DANAS ONI IMAJU SVE TO STO SAM NABROJIA

@MEHO

potpisujem sve-svaka cast

ja cu svaki ali svaki put dat ric za nesega-pa neka je i govno
    Ocito je covik ima srice i bio sa pravim ljudima. Sta je sad tu cudno i zbog cega on u tvojim ocima kotira visoko? Ne razumin te sta hoces reci i koji je tvoj problem? Je'l te Kapo zajebaje? Di je frka? Reci otvoreno, nemoj da moram gataru kontaktirat da mi prevodi tvoje postove. A kad si se vec dotaka nase firme, je li ti slucajno palo napamet da je od svih vecih sranja koja su se dogodila u zadnje vrime ukljucen bar jedan Hrvat?
    "Red Bull daje nam krila, a Rakija pogon na sva cetiri (4 WD)."

Barba crta zara avatar
    Datum registracije
    Feb 2009
    Firma
    tatri-visoko gorje

Početno

@turist

nekad je treci jaci igrac-u znanju,ka covik,intelektualno,iskustvu,od ne sekonda na kruzeru ,nego i prvoga,pa kapo zove njega,doli i snjim dogovara posa,a ne sa prvin,pitaj malo ljude na karnivala,kaki su in tamo talijanski oficiri,nemaju ponma ni life boat spustit,a kamoli kako radi ona hidraulika i nitrogen skupa

guc
    guc je odsutan
    kupujmo hrvatsko guc avatar
    Datum registracije
    Mar 2009
    Firma
    Vrana d.o.o.

Početno

Citiraj Prvotno napisano od meho Vidi poruku
    Ima san kapa rusa koji nije zna običnu brtvu napravit,koji je napravija overflow i poluciju na bunkeru, nervčik i budala koja ne zna ni??ta, drugi kapo rus mi je reka da su hrvati ka pomorci u k..., a kad san ga pita di je naviga sa Hrvatima onda je reka da nije, ali da ne mo?žemo biti dobri pomorci jer se godi??nje u nas proizvede 500 pomoraca, a u njih oko 50-ak iljada.Jedan ćif makine, rus, nije skoro misec dana zna di je separator dizela, jedan terco makine, kad se ukrca pita je di su ??price na pomoćnima, jedan kolega poljak (mehaničar), pijan po cile dane i samo filozofira, ima bi toga za 20 postova...
    Da nan je prominit mentalni sklop, da nije ono " neka susidu krepa krava", bili bi odlični, vako smo samo brojevi. U nas je ona "ko će koga nego svoj svoga" zbilja na cijeni i uvik aktualna.
    Premda, mene dr?ži ona da u svakon kukolju ima ?žita...
    Svi su brojevi meho,jeli nas 500 ili njih 50000,svi smo brojevi.
    Da se razumimo,ako su dvojica podjednaki uvik cu gurat svoga.
    Samo jedanput sam se crvenija jer sam gurnija "svoga",vise nisan i necu.
    Gdje se konji tuku i igraju,tu magarcu nigdje mjesta nema

Banned
    Datum registracije
    Jul 2008
    Firma
    SSM-Sam Svoj Majstor

Početno

Ma ne znam ja necu ovdje podilazit nikome,ali mi se ovaj prijedlog od crta zare svodi najvise na onu pomozi sirotu na svoju sramotu,a ja za to nemam potrebu. Tako da apriori ne slazem sa sa altruistima kao sto je crta zara,fico... Na zalost nisam dobrocinitelj poput njih niti imam namjeru ikome bit moralna vertikala. Pomorac123 je s menom i zna da u mene vlada zakon sile,a ne zakon braće.Zajeban,ali pravedan.Kome ne pase neka me zaobilazi.

...nekad je treci jaci igrac-u znanju,ka covik,intelektualno,iskustvu,od ne sekonda na kruzeru ,nego i prvoga,pa kapo zove njega,doli i snjim dogovara posa,a ne sa prvin,pitaj malo ljude na karnivala,..
    Takva organizacija ili neorganizacija gdje ocito nema zapovjednog lanca niti se isti postuje je suluda,a svatko tko je podrzava je po meni budala. Pocev od takvog treceg na vise.A sad prvo promislite prije nego udrete iz svog oruzja.
    Posljednje uređivanje od Frankie : 03-16-2011 at 01:55 PM Razlog: Napisan Post iza Post-a.Molim vas da koristite Edit opciju umjesto New Reply-a.Edit se nalazi u donjem lijevom uglu.

Barba
    Datum registracije
    Nov 2008

Početno

a sta ces govorit kad moralne vertikale nemaju pojma o osnovi

i ja se zaletin,vidin da niko ne akuza poantu
    od sad,direkt u glavu,pa ako je govno-dobice povuci konop,ako vridi-neka pita,pun mi je hurac ovolike kolicine gluposti na ovako malo relaksirajuceg mista
    Posljednje uređivanje od kokolo : 03-16-2011 at 02:01 PM

Stranica 1 od 5 123 ... PosljednjePosljednje

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Pravila pisanja poruke

• Ne možeš otvoriti novu temu
  • Ne možeš ostaviti odgovor
  • Ne možeš stavljati dodatke
  • Ne možeš uređivati svoje postove
  •