evo na ideju jednog člana UPH da načmemo i ovu temu pa mozda i pomognemo nekome, a mozda nas ovi iz ministarstva budu drukcije gledali i u tom pogledu. Sigurno ima neko ko ima sta rec o ovome....
evo na ideju jednog člana UPH da načmemo i ovu temu pa mozda i pomognemo nekome, a mozda nas ovi iz ministarstva budu drukcije gledali i u tom pogledu. Sigurno ima neko ko ima sta rec o ovome....
Mayday! Mayday! The captain lost control again....!
_ll__
_,-'::::::::'=._/t__
\___________/
Tu bi znači terbalo pričat o tome da smo sa najvi??e 50 godina zreli za penziju sa lo??om jetrom i nikakvim ?živcima![]()
Ne Goli nego Rab il neku drugu ludaru, jer fizicki cak i nismo toliko u k...
al nisam sreo ba?? previ??e pomoraca koji navigaju 30+ godina i mogu se pohvalit sa dobrim mentalnim zdravljem!
Pozdravljan autora ovog threada i ovo je jedna jako ozbiljna tema koja nan iteko moze pomoc da se izborimo za svoja prava poglavito mislin na beneficirani staz.
Razovarajuci sa jednin kolegon dotakli smo se i teme zdravlja pomoraca i kaze mi covik da od njih 8 na LNG 4 nemogu imat dice odnosno da su neplodni.
Jedna grozna situacija u svakom slucaju. Osobno znan jos jednog sta je oficir i nemoze imat dice. Jeli to zbog tereta, otrovnih plinova koji su i kancerogeni ili miks svega skupa ukljucujuci stres i kojekakva sranja nisan pametan a volija bi da se moze i tim ljudima kako pomoc.
Kakva su vasa saznanja o profesionalnim oboljenjima i mozete li doznat sta od kojih starijih pomoraca da to sve skupa onome EL PINOKIJU nabijemo na nosinu za nasa prava po pitanju beneficiranog staza.?
Zivili!
Najmanje im je LNG kriv za to.IMa tu puno vise drugih razloga o kojima bi moga pricat 2 dana. To sta ne mogu imat dice nije nuzno ni lose.Evo moj jos ni 7 godina i vec,a tata zasto ja moram ovo radit,a vidit ces kad stvarno bude mora radit za prizivit pa taj ce me proklinjat svaki dan.
Sto se tice tih prijatelja dat cu im da potpisu jednu suglasnost i obavit to diskretno dok njih nema doma. Meni je doktorica rekla da bi ja dite moga napravit i da smo razdvojeni zidom. Sad ne znam bas je li to istina ili je to bilo vise onako figurativno.S obzirom na velicinu i mekocu imam osjecaj da mom malom mekanom nije namjenjena uloga iz gusta vec iskljucivo sluzi za buduce generacije i produzenje vrste
Ajoooj , ovo će biti teme....gledanje crtanih filmova , nepranje po 3 mjeseca...itd...itd....ajoooj sad kad počne .
Jesi ćua Frankie o onom Chief palube koji je govoria da ima tri ćeri jer mu ?žena ne mo?že roditi mu??ko dite radi brodskih vibracija ( navodno mu tako doktor rekao, ) , rodi četvrto , on na brodu , RODI MU?*KO !!!!! ....ajjoooj upa je odma u đir na cilu kompaniju.....aj sad vi ..siguran sam da ima toga ohooohoo!!!
Nije to radi vibracija.Tako san i ja,sve zenske.Osa doktoru,kaze on da se oni mali punoglavci nemilo tuku ko ce prije vanka i da su zenski punu puno jaci i brzi.
Ustrojia sam ih po uzoru na US marince,od tada samo muski.
Mora san naravno stat jer ionako neman pravo na djecji doplatak.
Veza san dupli pasnjak za sve fermat.
Gdje se konji tuku i igraju,tu magarcu nigdje mjesta nema
drugovi, ja se ne bi slozija s konstatacijon da brod utjece na neplodnost muskaraca, i to ne bi tretira ka bolest. tipicne bolesti za pomorce su cir na zeludcu, gastritis, reuma, ranije i ciroza jetre....a pravljenje pomladka u prvome redu ovisi kakovi si tehnicar i je li popijes svako jutro po litre kozjega mlika ka nas mate vukorepa. nemojmo brkat pojmove drugovi i drugarice.
Kazu da na neplodnost utjece i stres.Jeli to oce rec da se triba jace trest pri raboti?
Gdje se konji tuku i igraju,tu magarcu nigdje mjesta nema
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)