Welcome guest, is this your first visit? Click the "Create Account" button now to join.
Prikaz rezultata str. 1/6
    Kadet
    Datum registracije
    Jul 2010

Početno Ugovor o radu i Viza

E ovako ja ne znam di da postavim pitanje pa ću ovdje. Evo rje??io sam si posao prvi put se ukrcajem na cruiser ko fotograf (a fotografe zapo??ljava Image). Po??to sam u kontaktu sa dosta kolega koji bi u istoj "grupi" trebali ići sa mnom, mene zanima ovo. Preksutra predajem zahtjev za amerčku vizu a ugovor o radu ću dobiti sutra i prilo?žiti tom zahtjevu. Po??to meni jo?? agencija nije rekla točan datum ukrcaja , kompaniju i brod (ugovor je 6. mjeseci a početkom idućeg mjeseca je ukrcaj), mene zanima sad oću li ja ići raditi za kompaniju (brod) ??to mi pi??e na ugovoru o radu koji ću predati zahtjevu za Vizu ili mi to mo?že agencija naknadno promijeniti bez nog znanja ili ne znam već čega

Hvala na odgovoru, nadam se da ste me razumili

Mirno more
    Ako ne radi?? ni??ta, molim te
    makni se odavde i radi to negdje drugdje

Barba Bilich avatar
    Datum registracije
    Oct 2010
    Firma
    Pranciok Crewing Services LTD , Singapore

Početno

Citiraj Prvotno napisano od novalic Vidi poruku
    E ovako ja ne znam di da postavim pitanje pa ću ovdje. Evo rje??io sam si posao prvi put se ukrcajem na cruiser ko fotograf (a fotografe zapo??ljava Image). Po??to sam u kontaktu sa dosta kolega koji bi u istoj "grupi" trebali ići sa mnom, mene zanima ovo. Preksutra predajem zahtjev za amerčku vizu a ugovor o radu ću dobiti sutra i prilo?žiti tom zahtjevu. Po??to meni jo?? agencija nije rekla točan datum ukrcaja , kompaniju i brod (ugovor je 6. mjeseci a početkom idućeg mjeseca je ukrcaj), mene zanima sad oću li ja ići raditi za kompaniju (brod) ??to mi pi??e na ugovoru o radu koji ću predati zahtjevu za Vizu ili mi to mo?že agencija naknadno promijeniti bez nog znanja ili ne znam već čega

Hvala na odgovoru, nadam se da ste me razumili

Mirno more
    Pa ako imas ugovor to je to , sta se ima minjat
    Agencija PRANČIOK CREWING SERVICES Ltd , Singapore - preko 1900 ukrcaja i iskrcaja u godini dana - Ukrcaj po mjeri covjeka !

asistent soferu Turist avatar
    Datum registracije
    Jun 2008
    Firma
    tamo amo way

Početno

za vizu samo napisi sta ti pise na ugovor.

moze se prominit, virujen da ces nac u ugovoru stavku da te se moze pribacivat po potrebi

Kadet
    Datum registracije
    Jul 2010

Početno

Ok ljudi hvala na odgovoru, evo vizu ću sutra dobiti .
    U svakom slučaju kad dobijem ugovor za bilo koji posao na brodu- to je to. Nema vi??e mijenjanja broda , kompanije điđa miđa

Mirno more

Administrator Dalmos avatar
    Datum registracije
    Jun 2007
    Firma
    www.pomorac.net

Početno

Citiraj Prvotno napisano od novalic Vidi poruku
    Ok ljudi hvala na odgovoru, evo vizu ću sutra dobiti .
    U svakom slučaju kad dobijem ugovor za bilo koji posao na brodu- to je to. Nema vi??e mijenjanja broda , kompanije điđa miđa

Mirno more
    KAd si bio u ZG praviti vizu? I da li si je cekao ili su ti je dostavili DHL-om ili City expresom kao meni?
    Kad mi zivot smota idro i kad bacim zadnje sidro, vezace me moja cima u mistu di mora ima.
    Pametan uvijek nade nacin, a budala izgovor

Ljudi ce ti oprostiti sve u zivotu ali uspjeh nikad.

Kadet
    Datum registracije
    Jul 2010

Početno

Citiraj Prvotno napisano od Dalmos Vidi poruku
    KAd si bio u ZG praviti vizu? I da li si je cekao ili su ti je dostavili DHL-om ili City expresom kao meni?
    Bio sam sad u ponedjeljak 14.03 predao zahtjev. I??ao sam sutradan po nju. Dakle jedan dan ti treba za nju ako ju ide?? osobno pokupiti, ovo za za dostavu kurirskom slu?žbom ili po??tom neznam. Sve u svemu rje??eno je i to

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Pravila pisanja poruke

• Ne možeš otvoriti novu temu
  • Ne možeš ostaviti odgovor
  • Ne možeš stavljati dodatke
  • Ne možeš uređivati svoje postove
  •