Welcome guest, is this your first visit? Click the "Create Account" button now to join.
Stranica 1 od 2 12 PosljednjePosljednje
Prikaz rezultata str. 1/23

Banned
    Datum registracije
    Dec 2008
    Firma
    Lyngnerud Rederei

Početno

a sta se dogadja, ono nasta san ja poziva.. da san bija doma proba bi i sta drugo, ovako mi je ostalo samo ladit jezik i gledat kako niko ne reagira od nasih.. bice bili u straju da in potvrda o nekaznjavanju ne dodje u pitanje.. zato san prisustvova i prisustvujen necemu jos velicanstvenijem.. a kamo srice da potraje u nas jos nedilju dana da i ja dan ruku malo.. potvrdu san ionako prokocka u proslosti..

Barba
    Datum registracije
    Mar 2009

Početno

Split je najviše u qurcu, a došlo samo 100 ljudi na prosvjed...a hebiga, ladno, bura...

Dio prosvjednika zapjevao je pjesmu "Moja Domovina", a nešto kasnije svi su zapjevali "Marjane, Marjane". Želimo proizvoditi brodove. Ne tražimo puno – samo posao, moglo se čuti od prosvjednika. Jedan od njih je rekao: [B]"Da ljudi [/B]imaju novaca za kupiti jakete, bilo bi nas na prosvjedu bar duplo više".

Kako nam je u 18.15 sati kazala Marina Kraljević-Gudelj, glasnogovornica splitske policije, procjena je da je na prosvjedu 100-tinjak osoba i da do sada nije bilo potrebe za policijskom intervencijom.

Banned
    Datum registracije
    Dec 2008
    Firma
    Lyngnerud Rederei

Početno

a nista.. sacekajte malo, dovescu ja njih desetak odavde.. ionako su se svi skolovali u lori pa in split doje ka doma.. a zeljni krvi a nemogu na kraj.. za jakete cu se ja pobrinit..

prvi makine splitski kanal avatar
    Datum registracije
    Jan 2009
    Firma
    splitski kanal

Početno

Citiraj Prvotno napisano od Netijak Vidi poruku
    a nista.. sacekajte malo, dovescu ja njih desetak odavde.. ionako su se svi skolovali u lori pa in split doje ka doma.. a zeljni krvi a nemogu na kraj.. za jakete cu se ja pobrinit..
    @a vidi ovo,

http://www.slobodnadalmacija.hr/Svij...2/Default.aspx

http://www.24sata.hr/svijet/gadafije...mostara-211030

budi siguran da cila familija gadafi ima hrvatsko ili bih državljanstvo.
    Posljednje uređivanje od splitski kanal : 02-24-2011 at 08:35 PM

Barba RAUL avatar
    Datum registracije
    Mar 2009
    Firma
    HRM

Početno

Citiraj Prvotno napisano od netijak Vidi poruku
    ionako su se svi skolovali u lori pa in split doje ka doma
    ima njih svugdi po svitu koju su skolovani tamo

Datum registracije
    Jan 2009
    Firma
    splitski kanal

Banned
    Datum registracije
    Dec 2008
    Firma
    Lyngnerud Rederei

Početno

Citiraj Prvotno napisano od splitski kanal Vidi poruku
    @a vidi ovo,

http://www.slobodnadalmacija.hr/Svij...2/Default.aspx

budi siguran da cila familija gadafi ima hrvatsko ili bih dr?žavljanstvo.
    kolega splitski moracu vas razocarat, ova dojava mi je vec stigla jutros od podruznice uph stobrec, te su moje kontraobavjestajne sluzbe ispitale situaciju.. naime drazesna gospodja sofija nije iz mostara nego iz pitoresknog seoceta vrapcici pored mostara, gdje se kao mlada djevojka bavila uzgojem i preradom ljekovitog bilja.. kao mladu, voljeni kolonelo je odvodi u zemlju peska i nafte te postaje njegova osobna vidarka koja je i zasluzna za njegov mladoliki izgled i blagi pogled pun ljubavi.. bilo je pokusaja da se kolega chorke ubaci tu kao ekskluzivni dobavljac bunike nakon sto je hodak izbacen iz igre.. ali sofijina ruka cvrsto drzi mominu apoteku..

Datum registracije
    Jan 2009
    Firma
    splitski kanal

Početno

@onda će se pukovnikova dinastija definitivno opredjelit za BiH državljanstvo.
    muke ti..., opet smo skroz na skroz najebali, nemore nam više ni taj podatak pomoč, a kamo li njegovo poznanstvo sa mesićem
    ode lova u bosnu

http://www.slobodnadalmacija.hr/Bizn...5/Default.aspx

http://www.jutarnji.hr/italija-vec-t...-redu-/927555/
    Posljednje uređivanje od splitski kanal : 02-24-2011 at 08:40 PM

Banned
    Datum registracije
    Dec 2008
    Firma
    Lyngnerud Rederei

Početno

naravno.. svaki posteni i domoljubni hrvat tanka gorivo u bosni, tamo kupuje duvan, vegetu, dorinu i ostale proizvode.. kupujmo hrvatsko zar ne
    da znas sta ja znan, odma bi proda zapi auto i kupija tovara.. rjesija si problem benzine, na poljudu si hit kad dojes na tekmu a i automatski postajes choban, autohtoni hrvatski beduin..

Datum registracije
    Jan 2009
    Firma
    splitski kanal

Početno

naravno.. svaki posteni i domoljubni hrvat tanka gorivo u bosni, tamo kupuje duvan, vegetu, dorinu i ostale proizvode.. kupujmo hrvatsko zar ne
    da znas sta ja znan, odma bi proda zapi auto i kupija tovara.. rjesija si problem benzine, na poljudu si hit kad dojes na tekmu a i automatski postajes choban, autohtoni hrvatski beduin..
    @i ja san mislija o tome. kako je krenilo, vratit ćemo se mi svi na tovare, a biće velike navale, jer ih nema puno na tržištu. Samo da se ne ostvari ona 2012-nema nas više.
    a gorivo san počeja bunkerat na jedno tajno misto, da bar mogu za koju godinu upalit motornu pilu za ispilat svoja drva za ložit i pentu za kaić za uvatit koju bibicu. bitno da jeman još svoje loze i vina, neću se zapisivat za poljoprivredne fondove, neka idu u tri p...
    ionako sve ide u papar,

Barba
    Datum registracije
    Mar 2009

Početno

I ka čoban imat će benificirani...

Datum registracije
    Jan 2009
    Firma
    splitski kanal

Početno

Citiraj Prvotno napisano od zrile Vidi poruku
    I ka čoban imat će benificirani...
    @ma i to se isplati radit na crno.

Banned
    Datum registracije
    Dec 2008
    Firma
    Lyngnerud Rederei

Početno

oce.. ako budes ima crne ovce..

Banned
    Datum registracije
    Jul 2008
    Firma
    SSM-Sam Svoj Majstor

Početno

Citiraj Prvotno napisano od zrile Vidi poruku
    Split je najvi??e u qurcu, a do??lo samo 100 ljudi na prosvjed...a hebiga, ladno, bura...

Dio prosvjednika zapjevao je pjesmu "Moja Domovina", a ne??to kasnije svi su zapjevali "Marjane, Marjane". ??elimo proizvoditi brodove. Ne tra?žimo puno â?? samo posao, moglo se čuti od prosvjednika. Jedan od njih je rekao: [B]"Da ljudi [/B]imaju novaca za kupiti jakete, bilo bi nas na prosvjedu bar duplo vi??e".

Kako nam je u 18.15 sati kazala Marina Kraljević-Gudelj, glasnogovornica splitske policije, procjena je da je na prosvjedu 100-tinjak osoba i da do sada nije bilo potrebe za policijskom intervencijom.
    Ma daj zrile ljudi su isli na kupanje sta ti je.Ko ce prosvjedovat po onoj vrucini To mogu samo retardirani pomorci.
    Zapjevali Marjane,marjane ma krasno sta nisu zapivali necete u Cavoglave.I gradili bi brodove ma divno prava pomorska orjentacija. Pravi crveni Split.Skupilo se 100 linih ljevicara koji traze posal i Boga mole da ga ne nadju.Mislim da od tih 100 pedeset mogu imenovat bez da sam vidija slike s prosvjeda i procita clanak.
    Usra sam se u gace citajuci ovo.Ocekujem nemire i nered diljem zemlje.Javija zeni da iskopa kalasa i municiju bice jebeno,jebenije nego zadnji put.Utoka mi se cini nedovoljna.
    Posljednje uređivanje od Frankie : 02-25-2011 at 12:22 AM

Banned
    Datum registracije
    Dec 2008
    Firma
    Lyngnerud Rederei

Početno

ja san malo pogleda onu sliku sa indexa, nisu ono ni ljevicari ni prosvjednici i mislin da nebi moga imenovat nikoga, mozda zrilin mali zna koga.. majke ti onde po njih jos nema osobnu.. dici dosadno, matineja u disko jos nije pocela, jale zatvorija igraonicu i di ce dica nego na prokurative.. malo provjerit teren dok offshore i crta zara ne organiziraju svoj
    a nemiri ako krenu, ostavi se utoke, njoj daj kalasa a ti se siti di ti je ona skracena dvocjevka za bliske drive-by susrete..
    ja san vec priko firme narucija za cilu familju pancirnu robu, desert issue jer ovo ce potrajat do lita..

Off
    Off je odsutan
    Mornar/Motorista Off avatar
    Datum registracije
    Jan 2009
    Firma
    Fimi Media d.o.o.

Početno

Mozda ipak povucem pusku iz prodaje, a sve radi ovakvih povise mene.
    "Red Bull daje nam krila, a Rakija pogon na sva cetiri (4 WD)."

Banned
    Datum registracije
    Dec 2008
    Firma
    Lyngnerud Rederei

Početno

aha, je ce ti to prominit na stvari sta nes dat pusku.. tako i ovi talibani ode, ukreli jedan kalas i sad naoruzani do zuba na devama jurisaju na tripoli.. i uvjereni da ce kolonela skinit u roku dan dva..
    a netijaka nece slusa niko, sta ce ga i slusat.. covik bez iskustva, dosa iz zemlje u kojoj cveta cvece vec pet hiljada godina.. srica su me poslusali za provistu i chopper inace bi vec imali zube na skanciju ka oni radnici u pustinju..

pre banned
    Datum registracije
    Mar 2010

Početno Napredak i progres hahahahaha

Međuzemlje Tihomira Ponošablog Hrvatski paradoks: Vlast treba hitno mijenjati, ali je se ne smije rušitiPogledaj sve iz: Međuzemlje Tihomira PonošaPogledaj sve vijesti Foto: Nenad REBERŠAKAutor: Tihomir Ponoš
    Objavljeno: 25. veljače 2011. u 7:15
    Vezano

Članci
    Splićani poručili: Kostimi i broševi ne mogu nas spasiti – treba nam pamet
    Rijeka: Ova Vlada nije zaslužila da nas vodi, dosta je krađe i ropstva
    foto Policija suzavcem i silom razbila antivladine demonstracije u Zagrebu
    Tagovi
    Markov trg
    Prosvjed na Markovu trgu
    Najgore što nam se u takvoj situaciji može dogoditi jest da ulica i preuzme vlast, jer sigurno je da bi takva vlast bila gora i od najgore izabrane koju smo imali u posljednjih dvadesetak godina

Giba se cijeli arapski svijet, ruše se višedesetljetne diktature, narod, čini se, želi živjeti bolje i slobodnije.Izlazi na ulice, prosvjeduje, riskira ne bi li to ostvario. Svakodnevno gledamo izvještaje o zbivanjima u Tunisu, Egiptu, Jemenu, Bahreinu, nearapskom Iranu ili posljednjih dana o krvavim zbivanjima u Libiji.

Gotovo svakodnevno može se čuti kako smo mi u Hrvatskoj, eto "takvi ljudi", i bez obzira na sve što se u nas zbiva i bez obzira na to kako se u nas živi i vlada, nikako da ljudi masovno izađu na ulicu.

Posljednjih dana nije da se nije izlazilo na ulicu u Hrvatskoj i nije da se nije prosvjedovalo Dakle, posljednjih dana nije da se nije izlazilo na ulicu u Hrvatskoj i nije da se nije prosvjedovalo.

Zasad nije bilo masovno i nije bilo žestoko kao u arapskom svijetu, ali jest bilo.

Prosvjedovali su ribari, poljoprivrednici, branitelji, neki od njih najavili su ponovljene prosvjede i za kraj ovoga tjedna, a prosvjedovali su u pokušaju da dođu do Markova trga u utorak i ljudi koje je najjednostavnije opisati (ne nužno i najtočnije) kao socijalne očajnike.Prosvjed, najžešći dosad, zbio se i u četvrtak navečer, ponovo nadomak Markova trga kada je prvi put zabilježen sukob prosvjednika i policije. Vlada se mora zapitati što će se zbiti ako se svi ti prosvjedi sliju u jedno.

Valja se ovom zgodom prisjetiti čovjeka koji nam silno nedostaje u ova krizna vremena, valja nam se prisjetiti pokojnog Josipa Županova, titana sociologije u Hrvata, koji je govorio da je za svaku vlast opasnija moralna bomba nego li socijalna bomba.

U Hrvatskoj se trenutačno te dvije bombe spajaju i nadati se je da se neće spojiti. Socijalno gledano, situacija je loša, ali je u posljednjih dvadesetak godina znala biti i gora, plaće su bile i niže, nezaposlenih je bilo i više, baš kao i zaposlenih koji nisu dobivali plaću, a nezadovoljstva je u narodu, svemu usprkos, bilo manje. Štos je u tome što je danas moralna bomba na rubu eksplozije, a eksplodira li ta bomba vlast će biti pometena, a pitanje je hoće li opozicija doći na vlast.

Štos je u tome što je danas moralna bomba na rubu eksplozije, a eksplodira li ta bomba vlast će biti pometena, a pitanje je hoće li opozicija doći na vlast Upaljač je te moralne bombe potpalila sama vlast i ona sada kusa posljedice svoga potpaljivanja. Nije riječ samo o korupciji i već pomalo zaboravljenom Sanaderu i svim ostalima „herojima“ prednjih stranica novina. Dapače, u vrijeme kad su najveće korupcijske afere (za koje zasad znamo) izlazile na površinu, narod je bio miran. Da se to na pomalo bizaran način objasniti. Narodu su se gadili, prezirao ih je, ali

je narod nekako shvaćao da u svemu tome postoji barem perverzni „zašto“. Zbog novčanika, naravno. A onda je vlast samoj sebi priredila ono za što ne postoji čak ni perverzno „zašto“.

Premijerka Kosor je ovoga tjedna tumačila svoj majčinsko-maćehinski odnos prema braniteljima tako da je svaki stručnjak za odnose s javnošću dobivao ozbiljniji slom živaca, a na sve se to nakalemio po vlast katastrofalan slučaj Tihomira Purde.

Njegov je slučaj i sve ono što je vlast radila, ne radila, činila, propuštala činiti, govorila, kazivala, lagala i obmanjivala nas, moralna bomba za nju. Naprosto, nema nikakvog „zašto“, nema čak ni korupcionaške dobiti, nema ničijega novčanika, a nesretni je Purda, siroti nevoljnik, čovjek s kojim se lako identificirati. Niti je moćan, niti je bogat, niti je poznat, niti je ugledan, samo je nesretan i zlo ga je poklopilo.

Prosvjednici su socijalni očajnici koji nisu bezveznjaci jer su i opasnim populizmom svog leleka natjerali ne samo vlast nego i opoziciju u defenzivu Najgore što nam se u takvoj situaciji može dogoditi jest da ulica i preuzme vlast, jer sigurno je da bi takva vlast bila gora i od najgore izabrane koju smo imali u posljednjih dvadesetak godina. U tome i jest paradoks, jer ovu vlast treba mijenjati, pod hitno, ali ju se ne smije rušiti. S druge strane, pitanje je može li se izdržati još devet mjeseci (ili više) koliko je preostalo do izbora.

Dakle, tu vlast treba obraniti od zahtjeva da ju se ruši na ulici, treba ju obraniti od ne naročito bistrih tvrdnji da je ona fašistička.

Naravno, loša je stvar što vlast ne dokučuje kakva njoj i cijelom društvu moralna bomba prijeti, a opozicija ne shvaća što se sve potencijalno valja. Naprosto, vlast je nesposobna, opozicija kilava, a nešto treće, razumne naravi i pristojne sposobnosti se ne nazire. Političari, opozicijski ponajprije, se svakako moraju zapitati zašto se na prosvjedima ime niti jednog političara ne izvikuje u pozitivnom kontekstu.

I nije u ovom času važno što se na prutuvladinom prosvjedu okuplja tek tristotinjak ili osamstotinjak prosvjednika. Oni su mahom socijalni očajnici koji nisu bezveznjaci jer su i opasnim populizmom svog leleka natjerali ne samo vlast nego i opoziciju u defenzivu.

Za kraj da se vratimo na početak i prosvjede u arapskim zemljama.

Natpisnik ovih redaka nikako nije za takve mjere i metode. Naprosto nije ljubitelj revolucije, ali jest štovatelj nečega što je jedan revoluconar, njemački 68-aš Rudi Dutschke opisao kao "dugi marš kroz institucije“. A promjena na bolje, tkogod sutra došao na vlast, bez doista dugog marša naprosto neće ići. Pa čak i da se dvije bombe spoje i eksplodiraju.

NISAM VJEROVAO,ALI IDE MI SE NA BROD , MAKAR SAM ODRADIO I TAMO DUGO ZADNJI UGOVOR !!!!!!

Banned
    Datum registracije
    Dec 2008
    Firma
    Lyngnerud Rederei

Početno

a brate Chorke.. meni se ide doma.. minjan desert pass za duju kupa..
    inace fala na postu, gusta san procitat par pametnih danas.. ovi moji cekaju podne da hodja objavi jumu pa ce krenit.. ukopa san se jos metar u salbun i cekan razvoj dogadjaja..
    komsije ce da me biju zbog preglasnog rock'n'rolla..

Stranica 1 od 2 12 PosljednjePosljednje

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Pravila pisanja poruke

• Ne možeš otvoriti novu temu
  • Ne možeš ostaviti odgovor
  • Ne možeš stavljati dodatke
  • Ne možeš uređivati svoje postove
  •