ovako imam jedno pitanje i molim vas vi koji se ne prepoznate u postu nemojte mi pisat gluposti i ljecit komplekse.
uglavnom u ovim vremenima kakva jesu jedini moj saveznik u trazenju posla na brodu je ovaj forum i internet a isto tako posto ne zivim na moru i ne dolazim iz krugova di baka,deda,otac,majka,stric,strina,ujak,ujna,mamin ljubavnik ili bakin i kaj ja znam ko plovi ili je plovio, skim bi mogo porazgovarat o svemu tome "BRODU"
uglavnom moje pitanje je : HalOOOOOO dali ima ovdje na forumu ili netko sa foruma zna nekoga sa foruma ili ovako da je pomorac i da je iz Samobora ili okolice
molim vas javite se ili tu ili na pm ako vas je sram od kuda ste (znam da mene je a ipak sam napiso)
ps. ne trazim nikoga da bi tlacio da me ukrca ili bilo kaj trazim nekoga ko ima volje otic na pivui o svemu tome malo porazgovarat podjelit neke informacije odgovorit me od broda bilo sta jel ovdje u ovom gradu je svima to glupo ili pak melju gluposti a to me jako zivcira
aha !!
ps2. i da ovo je malo zlocesto posto ljudi svasta pricaju a ja imam jelte informacije ,uglavnom TI koji dolazis u Samobor svojoj dragoj kad si doma (Rijeka) isto se slobodno javi ako si se prepozno a na ovom forumu si
ako sam nekoga ovim postom povrijedio ispricavam![]()

LinkBack URL
About LinkBacks
)

Odgovori s citatom