Welcome guest, is this your first visit? Click the "Create Account" button now to join.
Prikaz rezultata str. 1/2
    Clan Posade maco89 avatar
    Datum registracije
    Apr 2009
    Firma
    zAgOrSkI BrEgI

Exclamation HalOOOOOO :))

ovako imam jedno pitanje i molim vas vi koji se ne prepoznate u postu nemojte mi pisat gluposti i ljecit komplekse.

uglavnom u ovim vremenima kakva jesu jedini moj saveznik u trazenju posla na brodu je ovaj forum i internet a isto tako posto ne zivim na moru i ne dolazim iz krugova di baka,deda,otac,majka,stric,strina,ujak,ujna,mamin ljubavnik ili bakin i kaj ja znam ko plovi ili je plovio, skim bi mogo porazgovarat o svemu tome "BRODU"

uglavnom moje pitanje je : HalOOOOOO dali ima ovdje na forumu ili netko sa foruma zna nekoga sa foruma ili ovako da je pomorac i da je iz Samobora ili okolice

molim vas javite se ili tu ili na pm ako vas je sram od kuda ste (znam da mene je a ipak sam napiso )

ps. ne trazim nikoga da bi tlacio da me ukrca ili bilo kaj trazim nekoga ko ima volje otic na pivu i o svemu tome malo porazgovarat podjelit neke informacije odgovorit me od broda bilo sta jel ovdje u ovom gradu je svima to glupo ili pak melju gluposti a to me jako zivcira

aha !!

ps2. i da ovo je malo zlocesto posto ljudi svasta pricaju a ja imam jelte informacije ,uglavnom TI koji dolazis u Samobor svojoj dragoj kad si doma (Rijeka) isto se slobodno javi ako si se prepozno a na ovom forumu si

ako sam nekoga ovim postom povrijedio ispricavam

Timunjer na Oil Rig Perza avatar
    Datum registracije
    Apr 2010
    Firma
    PFST"

Početno

S menom na faks ide lik iz Gare??nice tako da ti to nebude
    strano (i definitvo misli ic na brod) razumin da ti okolini to nikako nije prihvatljivo al ti gledaj sebe ( ko njih jeb*) i daj sve od sebe da budes sta boji i jedino tako ces uspit, danas sve vise i vise ljudi iz unutra??njosti HR ide na brod jel ovde vise nema spasa !! ?živija
    Ja po kočnici, kočnica ne radi! Ja po ručnoj, ručna ne radi! Ja u kiosk, kiosk radi!!

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Pravila pisanja poruke

• Ne možeš otvoriti novu temu
  • Ne možeš ostaviti odgovor
  • Ne možeš stavljati dodatke
  • Ne možeš uređivati svoje postove
  •