Welcome guest, is this your first visit? Click the "Create Account" button now to join.
Stranica 1 od 2 12 PosljednjePosljednje
Prikaz rezultata str. 1/25
    Chief Off
    Datum registracije
    Nov 2008
    Firma
    BOG

Početno Gay pride Split - Obmana javnosti

Gledam novine ovih dana u vezi ove vijesti i cini mi se da vlast samo zeli maknut pozornost s pravih problema. 100 ljudi poslano kuci iz brodogradilista Split je trecerazredna vijest.

Glavna vijest od svibnja do kolovoza ce bit: Gay pride i krv koja ce se prolit nakon toga.

Zamislite samo koliko ce kostat porezne obveznike osiguranje za ovakav event ? Dok ljudi kopaju po smecu trazeci boce ?

Nije mi cilj da se razvije rasprava o pravima gay populacije vec vase misljenje o stvarnim namjerama vlasti s ovim ! (Kruha i Igara)

Ovaj topic je stavljen u udrugu jer mislim da bi trebali eventualni izlazak na ulice i borbu za nasa prava izbjegavat od svibnja do kolovoza.

Sta vi mislite ?

-----------------
    Datum registracije
    May 2009

Početno

ovo san o pederima bas planira pisat, fala sta si prvi otvorija. ja mislin, ka internacionalac...zivija u tokyu, kobeu, dubaiju, jakarti, singapuru... je li to nama triba? vidila zaba da potkivaju konja pa i ona digla nogu??? problema u drzavu ke ti voljo...a mi se bavimo organizacijon peder parade???

Banned
    Datum registracije
    Dec 2008
    Firma
    Lyngnerud Rederei

Početno

Ajde Strikane, nemoj mi te homofobicne izjave ode, ljudi ce se malo druzit, razmjenjivat tjelesne izlucevine na javnome mistu, babe ce se krizat i trkat u Sv Frane na ispovid i bog te veselija.. posli ce se grupica turoperatora ic prsetat malo po gradu, dobice u jaketu i ka bog.. istina sta Sizif govori, izbjegavat javna okupljanja, ledja drzat zidu, ucinit risk assesment za poc na peskariju i tako.. kruva i igara, vidis da je i Kerum prominija plocu.. mozda mu je zet medju okupljenima..

guc
    guc je odsutan
    kupujmo hrvatsko guc avatar
    Datum registracije
    Mar 2009
    Firma
    Vrana d.o.o.

Početno

Citiraj Prvotno napisano od sizif Vidi poruku
    Gledam novine ovih dana u vezi ove vijesti i cini mi se da vlast samo zeli maknut pozornost s pravih problema. 100 ljudi poslano kuci iz brodogradilista Split je trecerazredna vijest.

Glavna vijest od svibnja do kolovoza ce bit: Gay pride i krv koja ce se prolit nakon toga.

Zamislite samo koliko ce kostat porezne obveznike osiguranje za ovakav event ? Dok ljudi kopaju po smecu trazeci boce ?

Nije mi cilj da se razvije rasprava o pravima gay populacije vec vase misljenje o stvarnim namjerama vlasti s ovim ! (Kruha i Igara)

Ovaj topic je stavljen u udrugu jer mislim da bi trebali eventualni izlazak na ulice i borbu za nasa prava izbjegavat od svibnja do kolovoza.

Sta vi mislite ?
    Ja mislim bas suprotno,da bi tribali s njima u kolonu.
    Niko se nebi pita sto pederi oce(sve se manje vise zna),nego sto UPH trazi medju pederima.Eto reklame.
    Gdje se konji tuku i igraju,tu magarcu nigdje mjesta nema

mladi struja akac avatar
    Datum registracije
    Jul 2010

Početno

nebi volia vidit fegete po ulicama Splita,ali ??ta je tu je mamicu im pedersku !!!

-----------------
    Datum registracije
    May 2009

Početno

guci...ne mos mene na te cake. pa i ja san skojevac, bog te jeba. aj ti onda prvi na celo i uzmi uph bandiru... za bubrige ne garantiran. ako ovo prodje... jebes mi sve, necu doma bar pet godin. mislin, more proc organizacija.. a ne bude li batina....nista od rabote.

mladi struja akac avatar
    Datum registracije
    Jul 2010

Početno

Citiraj Prvotno napisano od maninjorgo Vidi poruku
    guci...ne mos mene na te cake. pa i ja san skojevac, bog te jeba. aj ti onda prvi na celo i uzmi uph bandiru... za bubrige ne garantiran. ako ovo prodje... jebes mi sve, necu doma bar pet godin. mislin, more proc organizacija.. a ne bude li batina....nista od rabote.
    batina ,nemoj da te fegeti čuju ,oni odma na ku... mislu

guc
    guc je odsutan
    Datum registracije
    Mar 2009
    Firma
    Vrana d.o.o.

Početno

Citiraj Prvotno napisano od maninjorgo Vidi poruku
    Guci je vise za logistiku,imamo mi dokazanog stjegonosu.
    Nisam ni mislija da cemo mi na celo kolone,zajebi,red pedera naprid pa jos jedan red pedera,onda mi i opet 2 reda pedera.Eto prosvjed,sve o pederskom trosku.
    Posljednje uređivanje od guc : 02-05-2011 at 11:13 AM

Banned
    Datum registracije
    Dec 2008
    Firma
    Lyngnerud Rederei

Početno

Citiraj Prvotno napisano od guc Vidi poruku
    Guci je vise za logistiku,imamo mi dokazanog stjegonosu.
    Moze, dacemo stjegonosi natpis "i nas guze a prava nam nedaju.." pa sta mu bog da..

guc
    guc je odsutan
    Datum registracije
    Mar 2009
    Firma
    Vrana d.o.o.

Početno

Citiraj Prvotno napisano od Netijak Vidi poruku
    Moze, dacemo stjegonosi natpis "i nas guze a prava nam nedaju.." pa sta mu bog da..
    Eto vidis,imamo materijala za ispisat na stotine transparenata,u kombinaciji s pederskim.

-----------------
    Datum registracije
    May 2009

Početno

bogami...ova parola nije losa, niiije losaaa

Banned
    Datum registracije
    Jul 2008
    Firma
    SSM-Sam Svoj Majstor

Početno

Citiraj Prvotno napisano od Netijak Vidi poruku
    Prejako.Ovo je prejako.Za ovaj post zasluzujes Plavu vrpcu.

Banned
    Datum registracije
    Dec 2008
    Firma
    Lyngnerud Rederei

Početno

Moze, ako ce mi je Pedja urucit..

Administrator Dalmos avatar
    Datum registracije
    Jun 2007
    Firma
    www.pomorac.net

Početno

Mislim da sizif ima poantu i slazem se s njim.

Akac molim vas da grube rici izbjegavate pogotovo u vridanju drugih ljudi. Ne smimo na javnom forumu po pravilima foruma nikoga vridati

Nadam se da ovo necete uzeti kao nesto lose nego da cete razumiti zasto vam to pisem

Hvala

Ovaj thread ide u konobu
    Posljednje uređivanje od Dalmos : 02-05-2011 at 01:07 PM
    Kad mi zivot smota idro i kad bacim zadnje sidro, vezace me moja cima u mistu di mora ima.
    Pametan uvijek nade nacin, a budala izgovor

Ljudi ce ti oprostiti sve u zivotu ali uspjeh nikad.

Banned
    Datum registracije
    Jul 2008
    Firma
    SSM-Sam Svoj Majstor

Početno

Pa neka ljudi rade mimohode ili parade kako to vec ko zove.Moja sigurnost time nije ugrozena.Tek kad me ugroze onda cu odgovorit jednakom kolicinom sile potrebnom za obranit se.

Barba
    Datum registracije
    Mar 2009

Početno

Ja nemam ni??ta protiv parade, a ne sićan se i da sam imala prave pedere u apartmanu...a nadam se i da su bolji nego ovi na??i pederi, kojima je to u stvari karakterna osobina....
    A vidi kako je dobar ovi transparent, mi bi mogli napisat "Di je Braco"?...

http://www.slobodnadalmacija.hr/Hrva...9/Default.aspx

Banned
    Datum registracije
    Dec 2008
    Firma
    Lyngnerud Rederei

Početno

Braco je pod ruku sa sekom, i zajedno nas nezadrzivo vode ka vrhu, jos koji misec i bicemo prvaci svita, a dis bolje.. bas san ponosan..
    http://www.index.hr/vijesti/clanak/h...tu/536594.aspx

Poglavica gigi-split avatar
    Datum registracije
    Apr 2009
    Firma
    CSM

Početno SVe sami uspjesi

Samo tako treba naprid, prije po godine je bia uspjeh da smo ze zaduzili, a da prominimo ime drzave u Hypo banka
    Sta nisam isa u ginekologe

Banned
    Datum registracije
    Dec 2008
    Firma
    Lyngnerud Rederei

Početno

Tebi je prijatelju genijalan potez ovaj odlazak iz Horvatistana.. sve se mislin utec kod Andjelije na kamenjar dok se sta ne promini.. nesto je trulo u drzavi danskoj, ovako cemo wolf i ja osnovat UPBiH, tamo baren nema Bracine prcije da nan dize zivce..

Poglavica gigi-split avatar
    Datum registracije
    Apr 2009
    Firma
    CSM

Početno

Meni je zena iz Zepca tako da ako strikan i ja se ne bude podnsili nije iskljuceno da vam se i ja pridruzim evo ovi poceli dizat gantrije treba se shiftati duznost treba odraditi profesionalo do kraja
    Sta nisam isa u ginekologe

Stranica 1 od 2 12 PosljednjePosljednje

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Pravila pisanja poruke

• Ne možeš otvoriti novu temu
  • Ne možeš ostaviti odgovor
  • Ne možeš stavljati dodatke
  • Ne možeš uređivati svoje postove
  •