ne znam nit sam jel mi potriba ic na brod.. liti zgrcen ionako brdo solada. ali to me i drzi da ljeti moran bit doma. i sad
po struci sam samo srednja elektro mehanika. bi san na pomorskom f. ali nisam ga zafrsi.. da ga sad idem avrsavat, glava mi je iskljucena... da ima vecernja ili online skola ili slicno radi bi volio cut za to a da je prihvaceno.
da buden kraci samo s srednjom i da bude ljeti doma jel moguce di zimi odradit bar jedan vijad. sto kraci.
drugo ne kao kadet, vec nesto dobro placeno.
trece na koji nacin bi ogoa opravdat svoj zivotopis, da zapravo jesam dobar majstor? ako ima tko kakav link di pisu dobre zivotopise na engleski dobro bi doslo.
znam samo da je ulog oko 2000 dolara. probao sam i nesto preko direktnih kontakata i zvao sam nase agenicje. jedino kod uspinjace za a/v tehnisina sam dobio zeleno svjetlo za intervju. ali ne znam jel bi me primili samo za jedan vijad jedna zima. i ugovori su im po 6 ili 8 mjeseci. to mi je pre dugo. a i place su im isto da si elktricar doma s kobijom i ides ookolo... vise bi zaradi
eto

LinkBack URL
About LinkBacks
Odgovori s citatom