Welcome guest, is this your first visit? Click the "Create Account" button now to join.
Stranica 1 od 2 12 PosljednjePosljednje
Prikaz rezultata str. 1/36
    Barba motorman5 avatar
    Datum registracije
    Mar 2008
    Firma
    u potrazi....
    Gulite kompire a ne pomorce !!!!

Administrator Dalmos avatar
    Datum registracije
    Jun 2007
    Firma
    www.pomorac.net
    Kad mi zivot smota idro i kad bacim zadnje sidro, vezace me moja cima u mistu di mora ima.
    Pametan uvijek nade nacin, a budala izgovor

Ljudi ce ti oprostiti sve u zivotu ali uspjeh nikad.

Barba moonlight avatar
    Datum registracije
    Jan 2009
    Firma
    ?žena pomorca

Početno

Kad mi idući put netko ka?že daje meni lako jer mi je mu?ž pomorac i dobro zarađuje, mislim da ću mu i??čupat jezik u najmanju ruku
    "Sloboda čovjeka nije u tome da mo?že činiti sve ??to ?želi, nego u tome da ne mora činiti ono ??to ne ?želi."

Barba motorman5 avatar
    Datum registracije
    Mar 2008
    Firma
    u potrazi....
    Gulite kompire a ne pomorce !!!!

Fiume edvin avatar
    Datum registracije
    Mar 2008

Početno

Citiraj Prvotno napisano od moonlight Vidi poruku
    Kad mi idući put netko ka?že daje meni lako jer mi je mu?ž pomorac i dobro zarađuje, mislim da ću mu i??čupat jezik u najmanju ruku

I mi sami pomorci smo djelom krivi za tu izjavu koja se udomaćila u narodu. Svi tako misle. Ali mi nismo normalan narod ako te to tje??i. Kod nas se zna i reć da ...su najpametniji oni koji su krali na vrijeme i zbrisali. Jel normalan narod koji tako razmi??lja?
    ....mladost je htjela daljine , luke bez tvoje topline
    al uvijek si bio i ostao grade če?žnja u srcu mom
    ja sam u tvojoj ,ti u mojoj du??i , Rijeko jer moj si dom

Banned
    Datum registracije
    Jun 2009
    Firma
    kod kuce

Početno

"Dojava o napadu stigla je s broda i odmah je sazvan nacionalni Sto?žer za koordinaciju aktivnosti u ovakvim slučajevima, koji jo?? uvijek zasjeda."

Vec mi je post slicne intonacije obrisan kao i jako dobar post kolege Chorketa.Oni su se sastali i sta ce odlucit da ugrozene pomorce teleportiraju. Znaci postoji povjerenstvo(nacionalni stozer) koji je placen da se sastane kad nekakav nas brod ili brod sa nasim pomorcima napadnu pirati.Usput do informacija o napadu se saznali od obitelji tih pomoraca. Ovaj sastanak ako je van radnog vremena je pretpostavljam prekovremeni rad ovog inace jako ucinkovitog i zaposlenog nacionalnog stozeara i oni iznalaze mogucnosti teleportacije tih istih pomoraca jer kao sto je kolega Chorke primjetio ako bi Hrvatska trebala dati koju kunu ili ne daj Boze dolar piratima to je jednostavno neizvedivo.
    Meni je apsolutno nevjerojatno do koje granice ide nepotizam i izmisljanje radnih mjesta za podobne u ovoj drzavi i kakve sve mi nacionalne,strucne stozere i povjerenstva imamo i kako se baca novac poreznih obveznika pogotovo za situacije poput ove za koje ne postoji ikakvo konkretno rjesenje.

1.Casnik anterosko avatar
    Datum registracije
    Oct 2008
    Firma
    U MESSROOMU

Početno

Citiraj Prvotno napisano od Branko Vidi poruku
    "Dojava o napadu stigla je s broda i odmah je sazvan nacionalni Sto?žer za koordinaciju aktivnosti u ovakvim slučajevima, koji jo?? uvijek zasjeda."

Vec mi je post slicne intonacije obrisan kao i jako dobar post kolege Chorketa.Oni su se sastali i sta ce odlucit da ugrozene pomorce teleportiraju. Znaci postoji povjerenstvo(nacionalni stozer) koji je placen da se sastane kad nekakav nas brod ili brod sa nasim pomorcima napadnu pirati.Usput do informacija o napadu se saznali od obitelji tih pomoraca. Ovaj sastanak ako je van radnog vremena je pretpostavljam prekovremeni rad ovog inace jako ucinkovitog i zaposlenog nacionalnog stozeara i oni iznalaze mogucnosti teleportacije tih istih pomoraca jer kao sto je kolega Chorke primjetio ako bi Hrvatska trebala dati koju kunu ili ne daj Boze dolar piratima to je jednostavno neizvedivo.
    Meni je apsolutno nevjerojatno do koje granice ide nepotizam i izmisljanje radnih mjesta za podobne u ovoj drzavi i kakve sve mi nacionalne,strucne stozere i povjerenstva imamo i kako se baca novac poreznih obveznika pogotovo za situacije poput ove za koje ne postoji ikakvo konkretno rjesenje.
    Jeli dani u otmici ulaze u 183 dana je li ko zna? Mozda nebi bilo lose zamolit ove iz ministarstva da stave jos jedbnu rubriku.

Banned
    Datum registracije
    Jun 2009
    Firma
    kod kuce

Početno

Citiraj Prvotno napisano od anterosko Vidi poruku
    Jeli dani u otmici ulaze u 183 dana je li ko zna? Mozda nebi bilo lose zamolit ove iz ministarstva da stave jos jedbnu rubriku.
    Dani u otmici ti ulaze u rizik posla

Barba bumbo avatar
    Datum registracije
    Oct 2008
    Firma
    Atlantska plovidba

Početno

e pa to i mene zanimalo al bilo mi glupo pitat....znam da je debilno uopce pitat ali...
    recimo da su te oteli i da ste svi skupa na tom brodu pretpostavljam da ti navigacija i placa teku i dalje pa nisi se iskrca....no ??ta ako izadje?? van i ovi te otmu ??ta se onda dogadja.....i dali mozda, dajem neki glupi primjer, postoji neka naknada od dr?žave, firme i slično za dobivene sjedih na glavi i mo?že bit ptsp i ??ta ti ja znam??? ali ono, ne da ja to sad moram dokazivat putem doktora nego ono činjenično ako si bia otet pa da tebi(ako te oslobode) ili tvojoj familiji isplate određenu sumu????
    Ministre oće li bar vrijeme u kojem su pomorci oteti ulazit u beneficirani sta?ž, valjda je to dovoljno stresna situacija....
    Mayday! Mayday! The captain lost control again....!
    _ll__
    _,-'::::::::'=._/t__
    \___________/

guc
    guc je odsutan
    kupujmo hrvatsko guc avatar
    Datum registracije
    Mar 2009
    Firma
    Vrana d.o.o.

Početno

Citiraj Prvotno napisano od anterosko Vidi poruku
    Onda svi kojima fale dani u jednu gajetu kroz Crveno more,na pucini cekat.
    Obavezno od pirata uzet potvrdu da smo im bili dragi gosti,jer ce to ovi iz porezne trazit.
    Gdje se konji tuku i igraju,tu magarcu nigdje mjesta nema

Barba moonlight avatar
    Datum registracije
    Jan 2009
    Firma
    ?žena pomorca

Početno

Ne znam koje pare bi uspile kompenzirat onaj osjećaj da ti jedan telefonski poziv izmakne tlo pod nogama i ne znam tko će njima nadoknadit ono ??ta su pro??li u protekla 24 sata, ali da mi nakon svega netko spomene 183 dana...znate kako se ono u ??ali ka?že: ubijala sam i za manje!
    "Sloboda čovjeka nije u tome da mo?že činiti sve ??to ?želi, nego u tome da ne mora činiti ono ??to ne ?želi."

milenijski fotograf Patayuta avatar
    Datum registracije
    Nov 2010
    Firma
    Music shop "? kembe"

Početno

Kakvi stozeri i povjerenstva? Najobicnije izmisljanje fotelja, to je valjda svakoj razumnoj osobi koja zivi u Lijepoj Nasoj jasno.
    Netko tu spominje odstetu od drzave u slucaju otmice, mislim da to uopce nije upitno... A sto ce nam uostalom, mi smo pomorci, mi imamo.

-----------------
    Datum registracije
    May 2009

Početno

a kako nes dobit? izazvat ce brazzoduro i babic poglavicu i komesara gusara na briskulu i tresetu. ako ostane testa testa ide se na domino ili kvadrilju. ovi nasi su dobri, to treniraju za vrime radnoga vrimena... dil je dvajs posto otkupnine. onda ide po njima, a po otetome. jesi cuja za kraljevica marka i pola pije pola sarcu daje?

3.Casnik
    Datum registracije
    Mar 2009
    Firma
    još u potrazi

Početno

Mislim da je piratstvo postalo vek poso u kojem najmanje zarađuju sami pirati, a najvise pisarala po tim sto?žerima ( Dubaj, Kualalumpur i slično ) kojima je sve ??ta naprave to da svako toliko izdaju neki priglup priručnik ( u kojem mo?že?? naučit kako se na somalskom napi??e da ima u ogradi struje, ko da znaju čitat ovi koji se penju)

Banned
    Datum registracije
    Dec 2008
    Firma
    Lyngnerud Rederei

Početno

Citiraj Prvotno napisano od galjot Vidi poruku
    Mislim da je piratstvo postalo vek poso u kojem najmanje zarađuju sami pirati, a najvise pisarala po tim sto?žerima ( Dubaj, Kualalumpur i slično ) kojima je sve ??ta naprave to da svako toliko izdaju neki priglup priručnik ( u kojem mo?že?? naučit kako se na somalskom napi??e da ima u ogradi struje, ko da znaju čitat ovi koji se penju)
    ha ha ha, dobro si me sitija, taj banner imaju na shella, pa ga stave po krmi na obe dvi bande, ba?? je piratima do čitanja zvizdarija, oni su ka s marsa pali pa misle da je struja u ogradi..

3.Casnik
    Datum registracije
    Mar 2009
    Firma
    još u potrazi

Početno

Ma neznaju oni ??ta je struja, gledo sam nekidan dokumentarac ( snimio neki danac) nemaju oni struje ni u Mogadi??u kamoli negdi drugo!!
    Kad vidi?? kako jim izgleda ta zemlja sve ti je jasnije, svaki Afrički slum il Brazilska favela izgladaju ko Beverly Hills u usporedbi sa Mogadi??em!!

Banned
    Datum registracije
    Dec 2008
    Firma
    Lyngnerud Rederei

Početno

ovi će puno učinit.. by the way, čovik je iz dbk, ima li ko kakvu ideju, jel znamo kolegu?..
    http://www.index.hr/vijesti/clanak/h...em/544574.aspx

-----------------
    Datum registracije
    May 2009

Početno

ovo gusarstvo je cista papilova . em te jebu gusari, em strazari. paz ovo: zove me CSO priksinoc da se ukrcala 4 strazara (2 jordanca, rumunj i indijac) na jedan nas VLCC, ali...dosli bez oruzja. niti pracke ni puvalice. sta sad? ja kazen ne mrdaj, zovi engleza, vlasnika agencije i jebi mu sve po spisku.
    na sricu, skoro u isto vrime (6 uri posli) dolazi jedan nas supramax iskrcat cetri ramba (hrvat!!!, dva indijca i bugar)...nekako smo ih pribacili na tanker i vozi dalje. sad gledaj...4 klipana se placaju 6000 funti na dan +++. englez ih salje nenaoruzane ( usput, ne smidu imat automatsko oruzje, samo pistole i poluautomatske puske - ka papovka - turbo tandzara). i sad zamisli situaciju:
    uzmimo da se gusari ukrcadu na brod i sinjaju ove junake - ko su? pratnja! di je oruzje? nema! aj sad ti objasni crnjoli da su oni rambi, ali ne bas pravi, jer su se ukrcali s rusakicon i rukama u zepu. normalno da nece virovat i vrlo lako ce kome odrat kozu. meni se pari, da ova situacija bas ne tangira puno nikoga. gusari ubiru harac, agencije isto tako... a ako ko najebe...a sta ces, rizik posla. glavno da se lova vrti. golo govno!

Banned
    Datum registracije
    Dec 2008
    Firma
    Lyngnerud Rederei

Početno

Evo pametnjakovića nude svoje usluge
    http://www.slobodnadalmacija.hr/Svij...8/Default.aspx
    a evo ??ta predviđaju stručnjaci.. nekako mu neću proć adenom ove godine, a sljedeću ćemo vidit..
    http://www.marinelink.com/news/escal...acy337708.aspx

Stranica 1 od 2 12 PosljednjePosljednje

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Pravila pisanja poruke

• Ne možeš otvoriti novu temu
  • Ne možeš ostaviti odgovor
  • Ne možeš stavljati dodatke
  • Ne možeš uređivati svoje postove
  •