Welcome guest, is this your first visit? Click the "Create Account" button now to join.
Prikaz rezultata str. 1/7
    3rd Officer Pelorus avatar
    Datum registracije
    Jun 2007
    Firma
    Ostao bez posla

Početno Smjestaj u Zadru (a i prijevoz :))

Idem iduci tjedan u Zadar radi polaganja jednog certifikata pa me zanima, ako mi kolege iz Zadra mogu reci, koliko dodje taksi od autobusnog kolodvora pa do sjedista Adriamare-a (oni su u marini, koliko sam shvatio)? Ima li neka autobusna linija koja vozi na tom potezu, a koju bih mogao iskoristiti (doci cu navecer)?.
    Takodjer, znate li za neki jeftini smjestaj u blizini marine, na 3 dana, gdje bi se moglo prenociti? Bilo sto, samo da je povoljno (zadnje rezerve idu na placanje tog certifikata ) ...

Svaka informacija je dobrodosla ...

terco
    Datum registracije
    Feb 2010
    Firma
    HSP

Početno

Citiraj Prvotno napisano od Pelorus Vidi poruku
    Idem iduci tjedan u Zadar radi polaganja jednog certifikata pa me zanima, ako mi kolege iz Zadra mogu reci, koliko dodje taksi od autobusnog kolodvora pa do sjedista Adriamare-a (oni su u marini, koliko sam shvatio)? Ima li neka autobusna linija koja vozi na tom potezu, a koju bih mogao iskoristiti (doci cu navecer)?.
    Takodjer, znate li za neki jeftini smjestaj u blizini marine, na 3 dana, gdje bi se moglo prenociti? Bilo sto, samo da je povoljno (zadnje rezerve idu na placanje tog certifikata ) ...

Svaka informacija je dobrodosla ...
    evo ljudino,ja ću ti sve napisati u PM i nebrigaj jer te neće puno koštati.

sa kolodvora ti ide svakih 20 minuta bus (DIKLO i BORIK) oba busa ti staju točno kod adriamara,tj samo ćeš vozaču ili nekome u busu reći da ti kaže koja stanica je (uskok ili vitrenjak) i tu ti je adriamar.

za smještaj ti mogu pogledati,pa javiti.

ja imam smještaj,ali je 4-5km od vitrenjaka

pozdrav
    Posljednje uređivanje od antezd : 01-19-2011 at 11:51 AM

Datum registracije
    Jun 2007
    Firma
    Ostao bez posla

Početno

Hvala ti na informacijama. Znaci idu busevi redovito, to mi je drago posto sam mislio da navecer kad stignem (oko 23h) mozda i ne budu isli, odnosno budu isli prorijedeno.
    Odlicno i da je stanica bas u blizini.
    Sto se smjestaja tice, bilo sto bi bilo u redu, a ako nema, nema veze, hvala ti puno svjedeno. Nasao sam u blizini marine jedan hostel, nazvati cu pa vidjeti kako to funkcionira, po cijenama se cini povoljno ...

Pozdrav

terco
    Datum registracije
    Feb 2010
    Firma
    HSP

Početno evo i brojevi

gospodja ima manje apartmane dosta blizu adriamara,pa poku??aj nazvati i dogovoriti se: 091-529-8041

druga opcija,a tu bi mo?žda pro??ao i povoljnije ti je agencija terra.
    telefon ti je:023-337-294

evo sad sam ti nazvao i njih i imaju ti studio apartmane a cjena ti je 200,-kn po danu.

mislim da ti je to dosta povoljno,a jo?? se samo mo?žda mo?že?? poku??ati dogovoriti sa ovom gospodjom gore,jer mi ona nije rekla cjenu za 3 dana.

oboje su ti 5 minuta pjehe do adriamara

nadam se da sam bar malo pomogao.

pozdrav

Datum registracije
    Jun 2007
    Firma
    Ostao bez posla

Početno

Evo, rijesio sam smjestaj kod ove godspodje s prvog broja sto si mi dao. Jako ljubazna i vrlo povoljno. Koliko sam shvatio po njenom opisu, to je (kao sti si i napisao) prilicno blizu i za pjeske ici i vratiti se.

Stvarno puno ti hvala. Ako bude prilike da se najdemo, imas pice ...

Pozdrav,

Barba crta zara avatar
    Datum registracije
    Feb 2009
    Firma
    tatri-visoko gorje

Početno

taksi 20kn po gradu

Datum registracije
    Jun 2007
    Firma
    Ostao bez posla

Početno

Thanks na informaciji ..

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Pravila pisanja poruke

• Ne možeš otvoriti novu temu
  • Ne možeš ostaviti odgovor
  • Ne možeš stavljati dodatke
  • Ne možeš uređivati svoje postove
  •