Welcome guest, is this your first visit? Click the "Create Account" button now to join.
Prikaz rezultata str. 1/7
    2 nd off. Dankoo avatar
    Datum registracije
    Jan 2011
    Firma
    Si Em Ej :)

Početno ?*to je potrebno...

Evo, proveo sam nekoliko dana čitajući svaki post o ukrcajima i kompanijama za cruisere...
    Aplicirao direktno na neke recruitere sto ste naveli...sada čekam...iskustva imam, ??kolovan jesam..spreman prihvatiti i lower rank...sreće izlgeda nemam, tako da od svega nista

Imate li koji savjet sastrane, da idem nekoj babi "da mi baci grah" pa vidi ima li sanse kod Celana, Pereza, Maresce..Eurosa ili koga vec na ovom svijetu..
    Izlgeda da treba za palubu nekim alternatvnim potezima posezat za ciljem

Barba Bilich avatar
    Datum registracije
    Oct 2010
    Firma
    Pranciok Crewing Services LTD , Singapore

Početno

Bulkovi te cekaju ako nista
    Agencija PRANČIOK CREWING SERVICES Ltd , Singapore - preko 1900 ukrcaja i iskrcaja u godini dana - Ukrcaj po mjeri covjeka !

terco
    Datum registracije
    Feb 2010
    Firma
    HSP

Početno

Citiraj Prvotno napisano od bilicws Vidi poruku
    Bulkovi te cekaju ako nista
    a za početak je dobro bilo ??to.
    ipak nevalja ići grlom u jagode,nego dobro razmisliti.

eto ja sam napravio 2 ?životna zajeba,na oba pro??la broda.

prvi brod sam oti??ao na neki bulk,umjesto da sam sačekao jo?? 7 dana i ukrcao se na NYK-iva shipping,a ukrcaj bio dogovoren.

drugi brod sam opet oti??ao na bulk za 2500 eura a imao sam za početak ukrcaj kod celana kao 4th junior ali za 2000$

2 velika zajeba sam napravio i te??ko da ću vi??e ikad moći uletiti na cruisera ili na NYK-vlcc.

jebeni bulk,ali biti će dobro,samo treba ??to vi??e iskustva i naravno za časnike rije??iti tu vi??u ??kolu,jer bez vi??e nema naprid i nema neke računice za budućnost,posebno za mlade ljude.

triba biti samo uporan i sve će se vratiti

Barba Bilich avatar
    Datum registracije
    Oct 2010
    Firma

Početno

Čuj dru?že. Vrime je tako da je i bulk dobar. Potra?žnja nikakva i ??ta mo?že?? tu ( govorim za nas početnike ). Radi ??ta ima i gotovo. Ove spike ja bi na kruzera ja bi na ovo ono ne jebe niko ?živ.. I ja bi na brod National Geografica ili na Livestock ali ne mogu jebes mu mater.. idem na bulka na bulka.. daj ribaricu idem na nju.. triba radit i skupljat pečate, neće uvik bit ovako

Zajebe?? se . odjebe?? se... bit će prilika.. Jebi ga , ja ovde pričam za početnike s 20tak godina.. po??to sam vidio u jednoj temi da pu??i?? Marlboro 17 godina znači da ima?? godine u kojima se mora?? mislit a to je drugi svit u koji ne ulazim.. a za nas sve na početku - piči braco i kopaj đubar ako triba.. bit će dobro kad tad..
    Agencija PRANČIOK CREWING SERVICES Ltd , Singapore - preko 1900 ukrcaja i iskrcaja u godini dana - Ukrcaj po mjeri covjeka !

terco
    Datum registracije
    Feb 2010
    Firma
    HSP

Početno

Citiraj Prvotno napisano od bilicws Vidi poruku
    Čuj dru?že. Vrime je tako da je i bulk dobar. Potra?žnja nikakva i ??ta mo?že?? tu ( govorim za nas početnike ). Radi ??ta ima i gotovo. Ove spike ja bi na kruzera ja bi na ovo ono ne jebe niko ?živ.. I ja bi na brod National Geografica ili na Livestock ali ne mogu jebes mu mater.. idem na bulka na bulka.. daj ribaricu idem na nju.. triba radit i skupljat pečate, neće uvik bit ovako

Zajebe?? se . odjebe?? se... bit će prilika.. Jebi ga , ja ovde pričam za početnike s 20tak godina.. po??to sam vidio u jednoj temi da pu??i?? Marlboro 17 godina znači da ima?? godine u kojima se mora?? mislit a to je drugi svit u koji ne ulazim.. a za nas sve na početku - piči braco i kopaj đubar ako triba.. bit će dobro kad tad..
    pu??im 17 godina marlboro,kad sam debil počeo sa 14 godina.
    i staro i mlado svi u colorado!!!

Barba Bilich avatar
    Datum registracije
    Oct 2010
    Firma

Početno

Citiraj Prvotno napisano od antezd Vidi poruku
    pušim 17 godina marlboro,kad sam debil počeo sa 14 godina.
    i staro i mlado svi u colorado!!!
    Diko moja i to su godine u kojim moraš mislit na neke stvari koje mi s 20 i kojom ne moramo

Viđam ja svakodnevno i dobijam na mail pisma asistenata koji bi na kruzera , koji bi direkt na offshore , koji bi baš tu i tu i nigdi drugo.. jebaji ga druže.. ja bi otiša za čobana na livestock brod da su mi to ponudili samo da odradim asistenturu jer ne sumnjam da će se na brodu nać bar jedan koji će vidit da se trudim i da oću.. a dalje je sve lakše

2 nd off. Dankoo avatar
    Datum registracije
    Jan 2011
    Firma
    Si Em Ej :)

Početno

Di ima bulk? daj ??ta da??

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Pravila pisanja poruke

• Ne možeš otvoriti novu temu
  • Ne možeš ostaviti odgovor
  • Ne možeš stavljati dodatke
  • Ne možeš uređivati svoje postove
  •