Sretan Bo?žić svim pomorcima i njihovim obiteljima ma gdje bili!
Pozdrav sa sjevernog Atlantika.![]()
Sretan Bo?žić svim pomorcima i njihovim obiteljima ma gdje bili!
Pozdrav sa sjevernog Atlantika.![]()
Hvala iz toplog doma! Također svima i onima na moru i onima doma mirno more i ??ta veseliji Bo?žić....
Mayday! Mayday! The captain lost control again....!
_ll__
_,-'::::::::'=._/t__
\___________/
55555
Posljednje uređivanje od meho : 06-02-2011 at 01:31 PM
i ja se pridruzujem,cestitke svima
zelim sretan bozic sviman na morui onima doma da budu sretniji
od srca svima u novoj jos vise krvi i borbe jel zasluzujemo status top1 pomorca u svijetu!!![]()
Svim mojim dragim prijateljima i neprijateljima,kolegama pomorcima ?želim sritne blagdane, da naliju oglavine, zaborave probleme, da se vesele u dru??tvu svojih najmilijih sa ?željama da iduće godine ove iste blagdane provedemo u jo?? većoj ljubavi i mr?žnji :-)))
Sritan Bozic svim pomorcima i njihovim obiteljima![]()
http://www.youtube.com/watch?v=V19vHO0G3yg
evo malo,svima sritno
Na ovim prostorima svakih pedeset godina pametni zaćute, budale progovore a fukare se obogate..."
Ivo Andric
Posljednje uređivanje od kokolo : 12-24-2010 at 03:45 PM
Sritan Bo?žić i Mirno more svim pomorcima![]()
Ja po kočnici, kočnica ne radi! Ja po ručnoj, ručna ne radi! Ja u kiosk, kiosk radi!!
SRETAN BO??IĆ SVIM POMORCIMA I ONIMA DOMA....MIRNO MORE I PUNO ZDRAVLJA I SRIĆE SVIMA !!!!!![]()
krepat ma ne molat
Dragi moji ljudi sve najbolje vama i va??im obiteljima , nadam se da ste ugodno proveli Bo?žić![]()
Agencija PRANČIOK CREWING SERVICES Ltd , Singapore - preko 1900 ukrcaja i iskrcaja u godini dana - Ukrcaj po mjeri covjeka !
Sretan Bozic svim kolegama i puno pozdrava sa najveceg ploveceg hotela na svitu!!
![]()
Zivot je more
Srean Bo?žić, svim pomorcima i njihovim obiteljima !
http://ak.imgag.com/imgag/product/pr...66187/graphic1
"Sretni ljudi nemaju
uvijek ono najbolje, ali naprave najbolje od onog ??to imaju."
Svim pomorcima i njihovim obiteljima ?želim sretne Bo?žićne blagdane i uspje??nu 2011 godinu...![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)