Welcome guest, is this your first visit? Click the "Create Account" button now to join.
Prikaz rezultata str. 1/5
    Barba Bilich avatar
    Datum registracije
    Oct 2010
    Firma
    Pranciok Crewing Services LTD , Singapore

Početno Besplatini pozivi u inozemstvo

Evo par siteova s kojih se mo?že besplatno zvati.

1. Evaphone

http://evaphone.com/

Preko ove internetske stranice mo?žete nazivati telefonske brojeve u gotovo svim zemljama. Ograničava vas samo u trajanju besplatnog poziva, a on se razlikuje od zemlje do zemlje. Za one koji će koristiti ovom stranicom dovoljno je, kada uđu na nju da odrede dr?žavu i uz već određeni predbroj dodaju onaj koji bi ?željeli nazvati, kliknu "zelenu slu??alicu" i sačekaju nekoliko sekundi, pi??e Profitiraj.hr.

2. FreeCall

Ova aplikacija, koju morate skinuti na svoje računalo, nudi vam besplatne pozive za vi??e od pedeset dr?žava. Pomoću nje tjedno mo?žete besplatno telefonirati u vremenu od 300 minuta.

3. Calleasy

http://www.calleasy.com/en/
    I Calleasy vam nudi besplatne pozive. No, samo prema zemljama čija je cijena poziva manja od pet centi po minuti. Na svojoj stranici navode koje su to zemlje, a vi poziv osim s kompjutera mo?žete uspostaviti i preko mobilnog telefona, pi??e Profitiraj.hr.

4. PokeTalk
    www.poketalk.com/
    Preko PokeTalka mo?žete besplatno nazivati u 50 zemalja i to 50 puta u mjesecu, ali samo 10 minuta po pozivu.

5. Flash2Voip
    https://www.flash2voip.com/
    Flash2Voip omogućava besplatne međunarodne pozive prema trideset zemalja. Uvjet je registracija na internetskoj stranici.

Za sada sam koristio Evaphone i PokeTalk za zazivanje asistenture , rade sasvim dobro.
    Agencija PRANČIOK CREWING SERVICES Ltd , Singapore - preko 1900 ukrcaja i iskrcaja u godini dana - Ukrcaj po mjeri covjeka !

Administrator Dalmos avatar
    Datum registracije
    Jun 2007
    Firma
    www.pomorac.net

Početno

A vidi ovo care otkad smo mi to procavrljali

http://www.pomorac.net/forum/showthr...=telefoniranje
    Posljednje uređivanje od Dalmos : 11-23-2010 at 03:30 PM
    Kad mi zivot smota idro i kad bacim zadnje sidro, vezace me moja cima u mistu di mora ima.
    Pametan uvijek nade nacin, a budala izgovor

Ljudi ce ti oprostiti sve u zivotu ali uspjeh nikad.

Barba Bilich avatar
    Datum registracije
    Oct 2010
    Firma

Početno

Nisam to ni vidio nego sam tražio sebi da mogu zvat pitat imal' di posla za asistenta pa reko da bi bilo dobro podilit s ljudima

Nek' ima , nek' se nađe

btw Bootovi haraju forumom... SC kod pri registraciji valjda fali kad ste prebacivali forum :/
    Posljednje uređivanje od Bilich : 11-23-2010 at 05:15 AM
    Agencija PRANČIOK CREWING SERVICES Ltd , Singapore - preko 1900 ukrcaja i iskrcaja u godini dana - Ukrcaj po mjeri covjeka !

Administrator Dalmos avatar
    Datum registracije
    Jun 2007
    Firma
    www.pomorac.net

Početno

Citiraj Prvotno napisano od bilicws Vidi poruku
    Nisam to ni vidio nego sam tra?žio sebi da mogu zvat pitat imal' di posla za asistenta pa reko da bi bilo dobro podilit s ljudima

Nek' ima , nek' se nađe

btw Bootovi haraju forumom... SC kod pri registraciji valjda fali kad ste prebacivali forum :/
    Radimo na svemu ali nemozemo sve u jedan dan. Doce sve u normalu kroz par dana. NE triba brinit Moderatori su iskusni lisci
    Kad mi zivot smota idro i kad bacim zadnje sidro, vezace me moja cima u mistu di mora ima.
    Pametan uvijek nade nacin, a budala izgovor

Ljudi ce ti oprostiti sve u zivotu ali uspjeh nikad.

Barba Bilich avatar
    Datum registracije
    Oct 2010
    Firma

Početno

Citiraj Prvotno napisano od Dalmos Vidi poruku
    Radimo na svemu ali nemozemo sve u jedan dan. Doce sve u normalu kroz par dana. NE triba brinit Moderatori su iskusni lisci
    If you need any help ...

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Pravila pisanja poruke

• Ne možeš otvoriti novu temu
  • Ne možeš ostaviti odgovor
  • Ne možeš stavljati dodatke
  • Ne možeš uređivati svoje postove
  •