Welcome guest, is this your first visit? Click the "Create Account" button now to join.
Prikaz rezultata str. 1/9
    Barba Bilich avatar
    Datum registracije
    Oct 2010
    Firma
    Pranciok Crewing Services LTD , Singapore

Početno Malo pitanjce

Drugovi moji...
    Još koji dan i eto mi matrikule a koliko sam vidio od naših padobranaca ( osim onoga lika s lovom teško da ću dobiti ukrcaj )... Mislio sam se ''zaletiti'' do Roterdama ( tamo valjda ima masu crew agencija i obići sve do jedne da mi riješe ukrcaj ) ili / i do Hamburga... Ryanair i stopiranje... pa ako budem sreće dobre..
    a ako ne budem bar ću upoznati nekoga

E sad vi meni recite di je najpametnije otići ( di ih ima najviše )... znam , znam da mogu sve netom ali nije mi net prirodna komuniacija , oči u oči pa će netko pronaći mjesto za jednoga napaćenoga asistenta 'letrike...

Administrator Dalmos avatar
    Datum registracije
    Jun 2007
    Firma
    www.pomorac.net

Početno

Citiraj Prvotno napisano od bilicws Vidi poruku
    Drugovi moji...
    Još koji dan i eto mi matrikule a koliko sam vidio od naših padobranaca ( osim onoga lika s lovom teško da ću dobiti ukrcaj )... Mislio sam se ''zaletiti'' do Roterdama ( tamo valjda ima masu crew agencija i obići sve do jedne da mi riješe ukrcaj ) ili / i do Hamburga... Ryanair i stopiranje... pa ako budem sreće dobre..
    a ako ne budem bar ću upoznati nekoga

E sad vi meni recite di je najpametnije otići ( di ih ima najviše )... znam , znam da mogu sve netom ali nije mi net prirodna komuniacija , oči u oči pa će netko pronaći mjesto za jednoga napaćenoga asistenta 'letrike...
    A moj care koju ideju imas. Mogu ti reci da si koliko ja znam prvi u ove 3 godine ipo pomorac,net foruma koji je postavio takvo pitanje. Sad to tvoje Rotterdam ili sta vec ima i neke posebnosti pa ce mozda i biti nesto od toga. Ali recimo da se mene pita ja bih rade isao recimo U Miami i tako pokucao na vrata svih Cruise agencija ( ako mozes uci u zgradu a sve su u 100 metara razmaka) a poslije toga u sve jahtaske agencije i moslim da bi mozda nesto i urodilo plodom. A sta se tice Rotterdama mozda i nije losa ideja ali Southampton je isto tako manji od Rotterdama a ima ih pun kufer ( agencija mislim ) pa prije nego odes zapisi sve adrese jer ipak pricamo o gradu s milujunskim stanovnistvom. ne zaboravimo Antibes i tamo je raj za ukrcaj

Ali da si unikat pomom sudu jesi jel napisati da ides traziti posao avionom i stopom je isto jako dobra fora

Sritno di zavrsia da zavrsia a i javi kako je proslo
    Posljednje uređivanje od Dalmos : 10-26-2010 at 09:12 AM
    Kad mi zivot smota idro i kad bacim zadnje sidro, vezace me moja cima u mistu di mora ima.
    Pametan uvijek nade nacin, a budala izgovor

Ljudi ce ti oprostiti sve u zivotu ali uspjeh nikad.

-----------------
    Datum registracije
    May 2009

Početno

Rotterdam je stara prica momak moj. Sedandesete i osandesete godine...ljudi bi stali u Stella Marisa i kopali za na brod (obisilo bi se na oglasnu plocu di se i sta trazi). Ne igra to vise, kasno si se rodija jedno dvajs godina.

-----------------
    Datum registracije
    May 2009

Početno

osim toga, vidis i sam kakva su vrimena dosla. breveti, check liste, slike, slicice, pregledi....svega je toga bilo i prije ali puuuuuno manje. bilo je dovoljno nac posal na tabli,doznat eta rotterdam, nac brod, javit se barbi...i skoro pa gotovo. sta se tice southamptona, hamburga, pa i geneve.... ima agencija i kompanija, nije da nema.....ali, drugo se poluvrijeme sad igra.
    a cujes, ako su ti crvi u guzicu i avanturisticki duh te tjera...ajde. ako upali niko sritniji, ako ne upali bit ces cist sam sa sobon. ja san jos uvik malo skeptican....

ass..man ties avatar
    Datum registracije
    Sep 2010

Početno

dobra ti je ideja,ali i tro??ak-,uglavnom provaj 20 dana upirat po mejlovima-ali ba?? upirat,meni su tribali "pomoć" pri ukrcaju i ovaj i onaj.......na kraju mi se javija celano(jako ugodan momak-ba?? ok) nakon misec ??ta san mu sla svu dokumentaciju skeniranu(i to 2 puta),napravili intervju za celebrity i bum....you get a job...moj komentar:aaaaaa jeeeee..
    posla mi je sve dokumente i u pripremi san za ič naravno ako me lječnički ili američka viza ne zaustavi

Barba Bilich avatar
    Datum registracije
    Oct 2010
    Firma

Početno

Sve je to super s mailovima i ovo i ono al' kad je oči u oči onda je oči u oči. Mail mogu poslati i s mobitela i od doma i iz Roterdama i ovog onog tako da te??ko mogu ??to izgubiti osim dobiti. Stopirati do gore i nazad mi ako ni??ta ubija vrime čekanja a ako urodi čime jo?? bolje. Imam jednog priku gore pa ćemo ja i on malo obići sve i viditi...

Za put u Miami nemam love ( nemam ni za ovo al' bar mogu stopirati ako ni??ta ). Rije??it ću papire ??to mi je ostalo , udrit lječnički i idem do Roterdama i Southamptona pa ??ta bude...

Triba se borit za posa a čini mi se da ovde i kad dođe koji poziv za asistenta da se najrpije guraju rođaci , sinovi , ćaće , didovi... jbg tako je kako je

ass..man ties avatar
    Datum registracije
    Sep 2010

Početno

Citiraj Prvotno napisano od bilicws Vidi poruku
    Sve je to super s mailovima i ovo i ono al' kad je oči u oči onda je oči u oči. Mail mogu poslati i s mobitela i od doma i iz Roterdama i ovog onog tako da te??ko mogu ??to izgubiti osim dobiti. Stopirati do gore i nazad mi ako ni??ta ubija vrime čekanja a ako urodi čime jo?? bolje. Imam jednog priku gore pa ćemo ja i on malo obići sve i viditi...

Za put u Miami nemam love ( nemam ni za ovo al' bar mogu stopirati ako ni??ta ). Rije??it ću papire ??to mi je ostalo , udrit lječnički i idem do Roterdama i Southamptona pa ??ta bude...

Triba se borit za posa a čini mi se da ovde i kad dođe koji poziv za asistenta da se najrpije guraju rođaci , sinovi , ćaće , didovi... jbg tako je kako je
    meni svakako zadivljujuća odluka,sritno

3rd Engineer Maximus avatar
    Datum registracije
    Oct 2010
    Firma
    Torm

Početno

Sretno u potrazi za poslom i nadam se da će?? uspjeti u svom naumu. Ja jo?? čekam matrikulu pa krećem u potragu za asistenturom (brodostrojar). Udarit ću prvo kako i svi drugi ka?žu po mejlovima pa malo dosađivati dok se netko na kraju ne smiluje he eh

Good Luck
    S.P.Q.R.
    Senatus Populusque Romanus

Barba Bilich avatar
    Datum registracije
    Oct 2010
    Firma

Početno

Citiraj Prvotno napisano od ties Vidi poruku
    meni svakako zadivljujuća odluka,sritno
    Udri pogled u Inbox

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Pravila pisanja poruke

• Ne možeš otvoriti novu temu
  • Ne možeš ostaviti odgovor
  • Ne možeš stavljati dodatke
  • Ne možeš uređivati svoje postove
  •