Welcome guest, is this your first visit? Click the "Create Account" button now to join.
Stranica 1 od 141 1231151101 ... PosljednjePosljednje
Prikaz rezultata str. 1/2806

Tema: Recycle bin

Banned
    Datum registracije
    Jul 2008
    Firma
    SSM-Sam Svoj Majstor

Početno Recycle bin

Evo imam jedan prijedlog.S obzirom da moderatori uvijek brisu postove koji su offtopic,neprimjereni, nedoreceni, neshvatljivi, neinteligentni, njima nedokucivi i slicno predlazem da umjesto kokosinjca u kojega su svojevremeno stavljali takve postove otvore novi thread kojega cemo nazvat Recycle bin ili trash ili nesto slicno.Na taj nacin ce i takvi postovi ostati ovjekovjeceni,a netko mozda iz njih uspije izvuc i nekakvu pouku,korist,logiku,smisao i slicno.Ja mislim da sam s obzirom na preokupaciju poslom dosta puta ostao zakinuz za postove koji bi mi pomogli u daljnjj karijeri,ali i zivotu opcenito.Stoga molim forumase da se izjasne po ovom pitanju i mislim da bi ovdje trebalo demokratski donijeti odluku o gore navedenom. Napominjem u ovom threadu ne bi bilo moguce pisati,odgovarati na postove i slicno.Znaci ovo bi bilo samo na informativnom nivou.Ono sta se kaze na znanje i ravnanje.

Banned
    Datum registracije
    Dec 2008
    Firma
    Lyngnerud Rederei

Početno

Ja se u potpunosti sla?žen sa kolegon Frenkijen jer naprimjer ono od jutros je tribalo po svaku cijenu sačuvat za budućnost. Takav koloplet doskočica je pisan u najboljoj maniri spin gurua Sanadera i ?*eksa. Na stranu zadiranje u autorska prava pojedinaca kao i du??evne boli zbog obrisanih postova. I kad ralica prođe uteče misao i adio, a puno bi se jo?? toga moglo napisat. Da ne spominjen da padobranci nakon ??to grubo budu prizemljeni, nakon osvje??ćivanja i ne znaju ??ta ih je pogodilo. Mene je ono jutros masu pogodilo. Mislija san i knjigu objavit, učinit memoare i poć u pen??jun.

Banned
    Datum registracije
    Jul 2008
    Firma
    SSM-Sam Svoj Majstor

Početno

Citiraj Prvotno napisano od Netijak Vidi poruku
    Ja se u potpunosti sla?žen sa kolegon Frenkijen jer naprimjer ono od jutros je tribalo po svaku cijenu sačuvat za budućnost. ....
    O tome ja govorim.Trebamo pomoc buducim narastajima. Jednostavno ne smijemo dozvolit da se gusi kreativnost pojedinaca na najgori moguci nacin, cenzurom.Pa i komunizam je i propa radi cenzure,a ja bar dozivljavam ovaj forum kao nesto sto smo posudili od buducih narastaja i nemamo pravo oduzimati im ono sto im zakonski pripada.

Banned
    Datum registracije
    Dec 2008
    Firma
    Lyngnerud Rederei

Početno

A vidi??, ja san se u dubini svoje crne du??e nada da će jednog dana sve ovo u papirnatom obliku zavr??it ka obavezna lektira za srednju pomorsku pa da se barem tu proslavimo. Kako vidin ni??ta od narodnog blaga. A bilo bi lipo uz bok Andriću, Nazoru, Pa?žaninu i ostalim velikanima stat.

Barba
    Datum registracije
    Nov 2008

Početno

e ovo je pravo,nije u redu da svi osin mene koji put znaju sta san pisa,a ja jedini ne mogu vidit,
    frenkie i jadrane,carevi i zmajevi

Banned
    Datum registracije
    Dec 2008
    Firma
    Lyngnerud Rederei

Početno

Kokolo bol je prevelika, srce mi se cipa zbog onog jutros.. koje narodno blago otišlo bespovratno.. reka bi spock, ticket to oblivient..
    E, a di mi je spock, ordinacija mi je otvorena još po ure pa iden na vikend..

Peace Brother,Save planet Barkariol avatar
    Datum registracije
    Sep 2007
    Firma
    Atlantska

Početno

Bili se moglo zvat :RISAJKL PIN?
    ...da se doma vratim molim Boga
    Dalmaciju di??en misto zraka

-----------------
    Datum registracije
    May 2009

Početno

ovo je super ideja. ja se mucin - a ujutro - nista. ako moderatora ne komoda, nek ubaci ovde...pa ko ziv ko mrtav. ja san se jucer slomija objasnit coviku kako postat top class gasista....otvorin posli ..nestalo

guc
    guc je odsutan
    kupujmo hrvatsko guc avatar
    Datum registracije
    Mar 2009
    Firma
    Vrana d.o.o.

Početno

Nema nikakvih naznaka da su nadlezni cak i u razmatranu prijedloga.
    Da nebi bilo,poija vuk tovara.
    Gdje se konji tuku i igraju,tu magarcu nigdje mjesta nema

lijeni tovar propuhani avatar
    Datum registracije
    Apr 2008
    Firma
    tamo di mi pase

Početno

Sve gluposti i pizdarije na jedno misto. Ok to ima smisla. Bas kontam koliko ce biti postova u tom thredu?????
    Idemo ispočetka.....

-----------------
    Datum registracije
    May 2009

Početno

puuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuno sine, puuuuuuuuuuuuuuuuno.
    a sta ti mislis, zasto ja visin na forumu? da naucin sta? da se nasmijen mili moj, nasmijen.

Clan Posade
    Datum registracije
    Jan 2010

Početno

eeee lakose smijat tuđoj nevolji. "Psi laju, karavane prolaze"

Banned
    Datum registracije
    Jul 2008
    Firma
    SSM-Sam Svoj Majstor

Početno

Citiraj Prvotno napisano od propuhani Vidi poruku
    .... Bas kontam koliko ce biti postova u tom thredu?????
    Taj thread ce bit sve ono najbolje od foruma "The best of pomorac.net". O tome ce se pisat knjige.Dobro je reka Netijak da bi taj thread ako se stavi u pisani oblik moga postat obavezna lektira za srednju pomorsku skolu.

Caponord zlikovac avatar
    Datum registracije
    May 2008
    Firma
    KGJS/SKS

Početno Recycle bin

Bravo ekipo ideja super. Jebiga ja malo komentiram, pa kad ti i na to zere odvali bananu nije fer jebiga. A sve su to uglavnom sitne pizdarije.
    BLACK IS BACK

Administrator Dalmos avatar
    Datum registracije
    Jun 2007
    Firma
    www.pomorac.net

Početno

Sve pizdarije su za konobu i kokosinjcea pa se toga niko ne drzi. Ali uskoro ide renoviranje foruma kompletnog na kome rade svi moderatori i Admini tako da ce se stati u kraj svima
    Kad mi zivot smota idro i kad bacim zadnje sidro, vezace me moja cima u mistu di mora ima.
    Pametan uvijek nade nacin, a budala izgovor

Ljudi ce ti oprostiti sve u zivotu ali uspjeh nikad.

Banned
    Datum registracije
    Dec 2008
    Firma
    Lyngnerud Rederei

Početno

nedilje ti, pa jel ovo konoba ili ??ta.. opet ćudoredna policija.. opet bau??tela po forumu.. ala koji upljuvci..

Banned
    Datum registracije
    Jul 2008
    Firma
    SSM-Sam Svoj Majstor

Početno

Citiraj Prvotno napisano od Dalmos Vidi poruku
    Sve pizdarije su za konobu i kokosinjcea pa se toga niko ne drzi. Ali uskoro ide renoviranje foruma kompletnog na kome rade svi moderatori i Admini tako da ce se stati u kraj svima
    Pa ja bi raspravlja i o atomskoj fizici, i o filozofiji,ali nemam s kim pa se zat i nastojim priblizit ostalom djelu foruma jer mnogo bolje razume pizdarije nego ozbiljne stvari.

-----------------
    Datum registracije
    May 2009

Početno

jebiz ga, opet po ure torture i pun kufer cenzure. triba shvatit da nikima forum sluzi iskljucivo ka razbibriga, a nekima ka izvor informacija sta zivot znace, jer nisu kadri sami doc do istih. zajebancija i bogu je draga, zasto pendrekon i suzavcen na nju?

Kadet
    Datum registracije
    Oct 2010
    Firma
    enterprise

Početno

vidin ja da van falin, hahahaha. blesavi ulet je bolji od ijednoga predstavljanja. pisa bi ja vama ali moran radit, ostalo heel-a vise nego sta je tribalo pa sad pritacen. evo za koji dan kroz mageljana.
    Posljednje uređivanje od spock : 10-24-2010 at 06:32 PM

lijeni tovar propuhani avatar
    Datum registracije
    Apr 2008
    Firma
    tamo di mi pase

Početno

Evo ga poceli su se kupit. ajde brze pisite prije ralice
    Idemo ispočetka.....

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Pravila pisanja poruke

• Ne možeš otvoriti novu temu
  • Ne možeš ostaviti odgovor
  • Ne možeš stavljati dodatke
  • Ne možeš uređivati svoje postove
  •