Welcome guest, is this your first visit? Click the "Create Account" button now to join.
Prikaz rezultata str. 1/17

Tema: POMOĆ-hitno

ass..man ties avatar
    Datum registracije
    Sep 2010

Početno POMOĆ-hitno

evo ovako sutra iden na test za ukrcaj na jednu firmu-uz to mi se kuvaju jo?? dvi tri ??eme-ni??ta sigurno
    uglavnom imao sam sudar u 2 misec(ja s motorom i čovik koji mi je izletija na cestu-ne na pje??ačkom),uglavnom niti sam brzo vozija ni nikakvu gre??ku napravija
    kako je slomija nogu bilo mi ga je ?ža tu?žit i svu ??tetu na motoru i moje ozljede(bolnica) san sam snosija
    da bi mi jućer taman ??ta san i??a izvadit potvrdu o neka?žnjavanju do??lo doma tu?žba druge strane-POHLEPNA GAMAD-sad kako di,bija san u odvjetnika ali mi je reka da čekamo petak da vidin ??ta je s potvrdon,dajte molin vas ako je ko ima kakvo iskustvo,fala unaprid

Banned
    Datum registracije
    Jul 2008
    Firma
    SSM-Sam Svoj Majstor

Početno

a sta tuzba koju si dobija ima veze sa potvrdom o nekaznjavanju(ovo sto ti trazis je potvrda da se protiv tebe trenutno ne vodi ni jedan kazneni postupak i ovo se izdaje na zupanijskom sudu.Potvrda o nekaznjavanju se vadi u zgradi Zagrebcanke u ZG u ministarstvu pravosudja i govori da nikad nisi pravomocno bio osudjen odnosno ako jesi ,a proteklo je vrijeme propisano clankom 85 kaznenog zakona od kada si kaznu odsluzio isti se brise po sili zakona iz kaznene evidencije i opet si cist). Aj minjaj toga odvjetnika jer nema dvi ciste.
    Posljednje uređivanje od Frankie : 10-12-2010 at 04:28 PM

Barba
    Datum registracije
    Mar 2009

Početno

Citiraj Prvotno napisano od ties Vidi poruku
    evo ovako sutra iden na test za ukrcaj na jednu firmu-uz to mi se kuvaju još dvi tri šeme-ništa sigurno
    uglavnom imao sam sudar u 2 misec(ja s motorom i čovik koji mi je izletija na cestu-ne na pješačkom),uglavnom niti sam brzo vozija ni nikakvu grešku napravija
    kako je slomija nogu bilo mi ga je ža tužit i svu štetu na motoru i moje ozljede(bolnica) san sam snosija
    da bi mi jućer taman šta san iša izvadit potvrdu o nekažnjavanju došlo doma tužba druge strane-POHLEPNA GAMAD-sad kako di,bija san u odvjetnika ali mi je reka da čekamo petak da vidin šta je s potvrdon,dajte molin vas ako je ko ima kakvo iskustvo,fala unaprid
    Jel imaš zapisnik policije? Ako ti nisi kriv, (sa priloženim dokazima) imaš pravo napisat odgovor na tužbu (mislim da je rok 7 dana) i onda sudac određuje šta dalje...možda vas uputi u parnicu...
    Potvrda o ne kažnjavanju ne bi tribala imat veze sa ovim, jer još nisi kažnjen, a i da jesi ovo nije krivično nego prekršajno...

guc
    guc je odsutan
    kupujmo hrvatsko guc avatar
    Datum registracije
    Mar 2009
    Firma
    Vrana d.o.o.

Početno

uvik budna uph pravna sluzba
    Gdje se konji tuku i igraju,tu magarcu nigdje mjesta nema

2.Casnik meho avatar
    Datum registracije
    Oct 2009

Početno meho

55555
    Posljednje uređivanje od meho : 06-02-2011 at 01:34 PM

Administrator Dalmos avatar
    Datum registracije
    Jun 2007
    Firma
    www.pomorac.net

Početno

Citiraj Prvotno napisano od stari guc Vidi poruku
    uvik budna uph pravna sluzba
    Svaka ti cast Guc na ovom postu
    Kad mi zivot smota idro i kad bacim zadnje sidro, vezace me moja cima u mistu di mora ima.
    Pametan uvijek nade nacin, a budala izgovor

Ljudi ce ti oprostiti sve u zivotu ali uspjeh nikad.

ass..man ties avatar
    Datum registracije
    Sep 2010

Početno

fala ljudi vec san lagano poceja parit da ce mi odlazak bit ugro?žen...iako jo?? nigdi ne iden,dok ne stanen nogon na brod nevirujen nikome

guc
    guc je odsutan
    kupujmo hrvatsko guc avatar
    Datum registracije
    Mar 2009
    Firma
    Vrana d.o.o.

Početno

Citiraj Prvotno napisano od ties Vidi poruku
    fala ljudi vec san lagano poceja parit da ce mi odlazak bit ugro?žen...iako jo?? nigdi ne iden,dok ne stanen nogon na brod nevirujen nikome
    samo se drz dalje kriminala i sve ce bit dobro
    Gdje se konji tuku i igraju,tu magarcu nigdje mjesta nema

Barba
    Datum registracije
    Nov 2008

Početno

ma ne boj se,meni jos nista ne dolazi,cak me i panduri uredno pustaju

Poglavica gigi-split avatar
    Datum registracije
    Apr 2009
    Firma
    CSM

Početno

Najbolje je lipo kad vec imas odvjetnika da im puknes kontra tuzbu da zbog njihove lesinarnosti ne mozes na brod te da ti imaju nadoknaditi stetu uzrokovanu tome pa kad budu morali malo eura dat onda se odma okrenu od lake zarade
    Sta nisam isa u ginekologe

Banned
    Datum registracije
    Jul 2008
    Firma
    SSM-Sam Svoj Majstor

Početno

Citiraj Prvotno napisano od zrile Vidi poruku
    Jel ima?? zapisnik policije? Ako ti nisi kriv, (sa prilo?ženim dokazima) ima?? pravo napisat odgovor na tu?žbu (mislim da je rok 7 dana) i onda sudac određuje ??ta dalje...mo?žda vas uputi u parnicu...
    Potvrda o ne ka?žnjavanju ne bi tribala imat veze sa ovim, jer jo?? nisi ka?žnjen, a i da jesi ovo nije krivično nego prekr??ajno...
    Zrile ode se vjerojatno radi o tuzbi za naknadu stete jer je reka druga strana.Da se radi o policiji(prekrsajnoj prijavi) onda bi to bila ova strana jer su oni uvik na nasoj strani. Sto se tice roka za odgovor na tuzbu to nisu prekluzivni rokovi tako da ne triba zurit. Jedino je problem primit poziv za glavnu raspravu,a ne doc jer tad druga strana moze vec na prvom raspravnom rocistu trazit donosenje presude temeljem ogluhe i sto sada sve vise i vise prolazi.Nadalje ako si i kriv uzmimo ne kuzim zasto ovaj trazi pare od njega,a ne od osiguranja(jedino moze bit da je mladi kolega upravljao motornim vozilom bez obveznog osiguranja i tehnickog pregleda sram ga bilo mada i u tom slucaju naknada stete od strane ostecenog bi isla prema HUO-u,a onda bi oni naganjali potrazivanje od mladog kolege)
    Inace sto se tice navedene situacije nije bio kriv... mislim da je to najbolje rijesit jednim konstruktivnim razgovorom sa ovim sto se osjeca ostecenim i pojasnit mu da bi u buducnosti mogao biti stvarno ostecen.

-----------------
    Datum registracije
    May 2009

Početno

Citiraj Prvotno napisano od kokolo Vidi poruku
    ma ne boj se,meni jos nista ne dolazi,cak me i panduri uredno pustaju
    jos nisu isikli dovoljno stabala u amazonu - nema karte. strpi se malo, doc ces i ti nared bar za 10%

ass..man ties avatar
    Datum registracije
    Sep 2010

Početno

Citiraj Prvotno napisano od gigi-split Vidi poruku
    Najbolje je lipo kad vec imas odvjetnika da im puknes kontra tuzbu da zbog njihove lesinarnosti ne mozes na brod te da ti imaju nadoknaditi stetu uzrokovanu tome pa kad budu morali malo eura dat onda se odma okrenu od lake zarade
    zaslu?žili su potop.......i mislin da ču in ga i priu??tit jer tako jadan bit,i meni je motor bija gadno sjeban,ja san ima i bolničke tro??kove i 3 miseca bolovanja....pa ga nisan tija tu?žit jer mi je bilo ?ža čovika....ali iza ovoga,neznan izgleda da stvarno triba ic po svitu i tra?žit ljude svičon

Citiraj Prvotno napisano od Frankie Vidi poruku
    Zrile ode se vjerojatno radi o tuzbi za naknadu stete jer je reka druga strana.Da se radi o policiji(prekrsajnoj prijavi) onda bi to bila ova strana jer su oni uvik na nasoj strani. Sto se tice roka za odgovor na tuzbu to nisu prekluzivni rokovi tako da ne triba zurit. Jedino je problem primit poziv za glavnu raspravu,a ne doc jer tad druga strana moze vec na prvom raspravnom rocistu trazit donosenje presude temeljem ogluhe i sto sada sve vise i vise prolazi.Nadalje ako si i kriv uzmimo ne kuzim zasto ovaj trazi pare od njega,a ne od osiguranja(jedino moze bit da je mladi kolega upravljao motornim vozilom bez obveznog osiguranja i tehnickog pregleda sram ga bilo mada i u tom slucaju naknada stete od strane ostecenog bi isla prema HUO-u,a onda bi oni naganjali potrazivanje od mladog kolege)
    Inace sto se tice navedene situacije nije bio kriv... mislim da je to najbolje rijesit jednim konstruktivnim razgovorom sa ovim sto se osjeca ostecenim i pojasnit mu da bi u buducnosti mogao biti stvarno ostecen.
    da se razumimo sve je bilo u redu:reg,osiguranje,brzina,ba?? sve......on mi se doslovno stvoria isprid mene jer je i??a pritrčat panično i onda je zasta a ja da ga izbjegnen san lega i donjim windshieldom vespe uvatija mu nogu-lom koji se tereti ko te??ka tjelesna ozljeda-i sad ono ??ta su oni pokrenili je ;nano??enje te??ke tj, ozljede iz nehaja....to meni miri??e na krivično ali neznan????
    p.s. kad san ja tra?žija osiguranje rekli su mi da moran tu?žit drugu stranu da bi dobija novce tj od??tetu
    Posljednje uređivanje od ties : 10-13-2010 at 03:32 PM Razlog: Napisan Post iza Post-a.Molim vas da koristite Edit opciju umjesto New Reply-a.Edit se nalazi u donjem lijevom uglu.

2.Casnik meho avatar
    Datum registracije
    Oct 2009

Početno meho

55555
    Posljednje uređivanje od meho : 06-02-2011 at 01:34 PM

Banned
    Datum registracije
    Jul 2008
    Firma
    SSM-Sam Svoj Majstor

Početno

OOOO lipo,lipo.Uvatija te jako perfirdno na clanak 101. st. 2. kaznenog zakona odnosno nanosenje teske tjelesne ozljede iz nehaja( Tko drugoga osobito teško tjelesno ozlijedi ili mu osobito teško naruši zdravlje (članak 99. stavak 2.) iz nehaja, kaznit će se novčanom kaznom ili kaznom zatvora do tri godine).

Za ovo djelo se kaznena prijava uglavnom podnosi privatnom tuzbom,a ne po sluzbenoj duznosti.Sve u svemu vidim da mu je cilj ovoga pokusat uspit u kaznenom postupku i unutar istoga izac sa odstetnim zahtjevom. Evo ti skola pa i ubuduce pomozi sirotu na svoju nevolju.
    Inace dokle god ovaj postupak ne dobije oznaku KIR miran si za onu potvrdu da se protiv tebe trenutno ne vodi postupak.Ako se kazneni postupak ipak bude vodija ovo mozes rastzat 10 godina,a u medjuvremenu trazit potvrdu u Zgradi zagrebcanke jer je to potvrda da nikad u Hrvatskoj nisi pravomocno osudjen tako da ce ta potvrda uvik bit cista dokle god ovaj postupak ne bude pravomocno okoncan sa rijecima KRIV JE. Tako da te ovdje u konacnici cak i ako bude samo novcana ili uvjetna osuda moze kostati toga da u buducnosti budes zaveden u crnim knjigama.
    Posljednje uređivanje od Frankie : 10-13-2010 at 11:06 PM

ass..man ties avatar
    Datum registracije
    Sep 2010

Početno

muko moja,mlad san ali vec godinama kad se nalijemo ja prikama seren da su sve stare izreke u biti ?život prikazan u par kratkih natuknica:budi dobar...izi govno

2.Casnik meho avatar
    Datum registracije
    Oct 2009

Početno meho

55555
    Posljednje uređivanje od meho : 06-02-2011 at 01:33 PM

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Pravila pisanja poruke

• Ne možeš otvoriti novu temu
  • Ne možeš ostaviti odgovor
  • Ne možeš stavljati dodatke
  • Ne možeš uređivati svoje postove
  •