Welcome guest, is this your first visit? Click the "Create Account" button now to join.
Stranica 1 od 2 12 PosljednjePosljednje
Prikaz rezultata str. 1/24

Tema: Stres

Master
    Datum registracije
    Sep 2008

Početno Stres

Vidim da su analizirane skoro sve teme i da se uglavnom vrtimo oko novca i slicnih stvari......medjutim kad se pogleda kolicina problema koji se citaju medju redovima (ukrcaj, porez itd....) zanima me kakva su vasa iskustva sa stresom koji je uzrokovan sveopcim ludilom oko nas.Svaki dan je sve veci pritisak na nama, inspekcije, konvencije, vetting, losa i jeftina posada radi koje pate 3-4 covjeka na brodu......Sve ovo je uzrokuje stres koji vidim na sebi i kolegama u zadnje vrijeme i na zalost sve cesci psihicki problemi koji vuku za sobom ostale posljedice.Mislim da je zdravlje bitnije od toga da li je placa 15 ili 20K$.....Zanima me kakva su vasa iskustva i kako se nosite s tim......ali bez pizdarija pls.

guc
    guc je odsutan
    kupujmo hrvatsko guc avatar
    Datum registracije
    Mar 2009
    Firma
    Vrana d.o.o.

Početno

Sasvim si u pravu,ali tesko da ces proci bez pizdarija.
    Gdje se konji tuku i igraju,tu magarcu nigdje mjesta nema

Banned
    Datum registracije
    Jul 2008
    Firma
    SSM-Sam Svoj Majstor

Početno

Citiraj Prvotno napisano od gerilast Vidi poruku
    ....medjutim kad se pogleda kolicina problema koji se citaju medju redovima (ukrcaj, porez itd....) zanima me kakva su vasa iskustva sa stresom koji je uzrokovan sveopcim ludilom oko nas.Svaki dan je sve veci pritisak na nama, inspekcije, konvencije, vetting, losa i jeftina posada radi koje pate 3-4 covjeka na brodu......Sve ovo je uzrokuje stres koji vidim na sebi i kolegama u zadnje vrijeme i na zalost sve cesci psihicki problemi koji vuku za sobom ostale posljedice.Mislim da je zdravlje bitnije od toga da li je placa 15 ili 20K$.....Zanima me kakva su vasa iskustva i kako se nosite s tim......ali bez pizdarija pls.
    Ovo smo bas danas diskutirali Propuh i ja na partijskom sastanku u mojoj novoj mjesnoj zajednici. Ovo sve sta si navea u mene ne izaziva ni najmanje stresa osim mozda ovoga da li je 15 ili 20 kila misecno.Medjutim stres mi izaziva strah od buducnosti generalno, unatoc tome sto predmjevam da bi uspija prezivit i nuklearni rat.
    Mislim u biti da se previse brinem bez razloga.
    Posljednje uređivanje od Frankie : 09-22-2010 at 07:57 PM

Barba
    Datum registracije
    Nov 2008

Početno

meni sve stima

2.Casnik meho avatar
    Datum registracije
    Oct 2009

Početno

55555
    Posljednje uređivanje od meho : 06-02-2011 at 01:39 PM

Barba
    Datum registracije
    Nov 2008

Početno

kopanje me nikad nije islo,stres je nepoznat pojam,sve mi stima

lijeni tovar propuhani avatar
    Datum registracije
    Apr 2008
    Firma
    tamo di mi pase

Početno

Stres na poslu. Hm pa meni je to povezano sa kolicinom znanja i vjestine. Ako znas svoj posao teze ce te drugi hebat u glavu. Ali ako skaces na svaki alarm onda si nahebo. Naravno ekipa na brodu je takoder vazan cimbenik ali ako pokrijes sebe lakse se dise.....
    Meni je veci stres doma kada se moram svadati sa raznim budalama u drzavnoj birokraciji kada moram opravdavati gdje sam bio sto sam radio itd.....
    Na kraju covjek se zapita zasto uopce navigaje. Mozda bi bilo bolje ostat u nekoj drzavi koja postuje tvoje zanimanje i rad a ne sise te kao pijavica.
    Ili bi bilo najbolje lagano u neku azijsku zemlju kupiti ranc otvoriti biznis i lagano odjebat i hr i brodove...........
    Puste zelje.........
    Idemo ispočetka.....

Master
    Datum registracije
    Sep 2008

Početno

Citiraj Prvotno napisano od propuhani Vidi poruku
    Stres na poslu. Hm pa meni je to povezano sa kolicinom znanja i vjestine. Ako znas svoj posao teze ce te drugi hebat u glavu. Ali ako skaces na svaki alarm onda si nahebo. Naravno ekipa na brodu je takoder vazan cimbenik ali ako pokrijes sebe lakse se dise.....
    Meni je veci stres doma kada se moram svadati sa raznim budalama u drzavnoj birokraciji kada moram opravdavati gdje sam bio sto sam radio itd.....
    Na kraju covjek se zapita zasto uopce navigaje. Mozda bi bilo bolje ostat u nekoj drzavi koja postuje tvoje zanimanje i rad a ne sise te kao pijavica.
    Ili bi bilo najbolje lagano u neku azijsku zemlju kupiti ranc otvoriti biznis i lagano odjebat i hr i brodove...........
    Puste zelje.........
    .......vidis da svakog nesto jebe.Ne muce mene ni alarmi ni inspekcije ni brod nego sto je Frenkie rekao buducnost.....gledas sranja oko sebe, gledas svoju djecu pa ti onda dodje lose.Neke ne smeta nista ionako cili zivot zive s glavom u pitaru.

Barba
    Datum registracije
    Nov 2008

Početno

pa ako malo pogledas,bolje je danas u hr zivit sa glavon u pitaru nego bit svjestan ove divne banana realnosti,radit svoje i nema stresa

Banned
    Datum registracije
    Dec 2008
    Firma
    Lyngnerud Rederei

Početno

Stres... meni skoro pa nepoznat pojam... doma mi je veći stres i napor, zvone mobiteli, Anđa stalno grinta, Junior ima iljadu pitanja i podpitanja, drugo dite dolazi u zimu, promini prozore, kupi drva za zimu, odvedi pasa u veterinara, punici montiraj bonegraciju... aaaaaaaaa...
    Fala bogu iden na brod... upali makinju, dovezi teret, pri??tekaj manifolde, iskrcaj, upali ponovo i piči dalje.... Stres free braćo 100%... Ko je lud nervirat se na brodu....

guc
    guc je odsutan
    kupujmo hrvatsko guc avatar
    Datum registracije
    Mar 2009
    Firma
    Vrana d.o.o.

Početno

Najveci mi je stres bija doc doma pa povirit na racun.
    Poodavno sam i to izlicija,otvorija sam antistresni maxkonrolirani racun za nedisciplinirane.
    Gdje se konji tuku i igraju,tu magarcu nigdje mjesta nema

Banned
    Datum registracije
    Jul 2008
    Firma
    SSM-Sam Svoj Majstor

Početno

Citiraj Prvotno napisano od jadran74 Vidi poruku
    ...drugo dite dolazi u zimu,....
    Reci Anđi neka stisne bar do prolica

Barba
    Datum registracije
    Nov 2008

Početno

Citiraj Prvotno napisano od Frankie Vidi poruku
    jeli tupko,di ti je mobitel,sakrivas se,a

Barba moonlight avatar
    Datum registracije
    Jan 2009
    Firma
    ?žena pomorca

Početno

Citiraj Prvotno napisano od Frankie Vidi poruku
    Bolje do lita, manje će robice ditetu tribat kupit, a i manje će se drva potro??it ovu zimu.
    "Sloboda čovjeka nije u tome da mo?že činiti sve ??to ?želi, nego u tome da ne mora činiti ono ??to ne ?želi."

-----------------
    Datum registracije
    May 2009

Početno

stres??? lipo pitanje. ima ga, naravno da ima. i u poslu i u zivotu. dok san naviga, bilo ga je malo manje...a i lakse se navigalo nego danas. nije bilo e maila na brodu, nisu te tlacili s pustin check listama i raportima... stane, napravi, vozi...napisi par crtica inspektoru i aj ca. danas mi je puno gore. telefon gasin samo u avionu. aj dok je bija mobitel samo, jos i nekako. sad ovi black berry...dolecu mailovi ka mutavi...reces, vikend je jebe mi se, a opet kad zatrese otvoris za vidit sta je doslo. dok san bija na maerska, ima pedeset dva broda pod sobon...a jebi ga...nazvat ce inspektor ili fleet manageri bar tri puta na setemanu u dva ujutro. i odma se moras razbevandat. a mislit i davat instrukcije bez kafe krmeljace nije lako. evo nikidan...brod spreman u skveru...kad ...carina mi ne da ukrcat ulje, nego da mora se brod shiftovat na berth dva. deset uri uvecer, pilot sutra u cetri popodne...a ti moras maknit jedan brod i vezat svoga do ujutro. e, onda akcija pocima. a ne mices kadu ili barku nego cape size bulkera od dvista iljada. sutra moras isplovit - charterer pocima, svi na nogama...brod mora pocet zaradjivat asap. naravno da si pod pritiskon. i izbacis brod..zadovoljan ka gudin, svi vicu bravo, bravo...onda zvrrrr...alo ode kapo, iman black out.
    nikad kraja. u zivotu se dosta manje nerviran, ali pitanje je kod ovakovoga posla koliko iman vrimena za zivot.

Barba
    Datum registracije
    Nov 2008

Početno

pa pocmi zivit,nemoj ka frenkie

-----------------
    Datum registracije
    May 2009

Početno

ocu. evo odma trcen kupit kartu za angolu ili namibiju, ako ces me uzest za asistenta...ako ne, bar za cistaca

Barba
    Datum registracije
    Nov 2008

Početno

pa bilo bi lipo sta naucit od asistenta

-----------------
    Datum registracije
    May 2009

Početno

za pocetak naucit cu te pit. ispit u cetvrtak u podne. ako prodjes...idemo dalje.

Barba
    Datum registracije
    Nov 2008

Početno

ali se lesi vraca kucja izgleda letin u utoraki,

Stranica 1 od 2 12 PosljednjePosljednje

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Pravila pisanja poruke

• Ne možeš otvoriti novu temu
  • Ne možeš ostaviti odgovor
  • Ne možeš stavljati dodatke
  • Ne možeš uređivati svoje postove
  •