Welcome guest, is this your first visit? Click the "Create Account" button now to join.
Prikaz rezultata str. 1/9
    Kadet
    Datum registracije
    Nov 2008
    Firma
    nigdje

Početno opći elektrotehničar

molim vas da mi odgovorite dali se sa srednjom općom elektrotehničkom mo?že ići na brod dali se treba polagati kakva razlika ispita

el.eng. miki avatar
    Datum registracije
    Aug 2008
    Firma
    PSM

Početno

mozes, javi se nekoj agenciji i oni ce te uputit koje brevete trebas imat. najprije ces ic za asistenta (za to ti treba basic training B2) posli ti ce ti trazit jos neke brevete
    sretno

Kadet
    Datum registracije
    Mar 2010
    Firma
    -

Početno

znači asistenti elektronike za početak trebaju imati samo D1-zaštitu na radu (i pomorsku knjižicu) i tako mogu ići na ukrcaj...??
    Posljednje uređivanje od denis01000 : 08-27-2010 at 12:35 AM

Barba ortalano avatar
    Datum registracije
    May 2009
    Firma
    tidewater

Početno

Citiraj Prvotno napisano od denis01000 Vidi poruku
    znači asistenti elektronike za početak trebaju imati samo D1-za??titu na radu (i pomorsku knji?žicu) i tako mogu ići na ukrcaj...??
    D2 Basic Training, Pomorsku knji?žicu i barem, normalno, Diplomu o zavr??enom ??kolovanju, po?željno, bilo koje elektrotehničke struke

Kadet
    Datum registracije
    Mar 2010
    Firma
    -

Početno

Znači postupak ide ovako otprilike?

Čitao sam malo po drugom forumu,ka?žu da za pomorsku knji?žicu treba odslu??at tečaj familijarizacije(D1) koji traje jedan dan i ko??ta oko 850 kn.Onda kod doktora na liječnički pregled,cca 300kn...Nakon toga sa onim papirom od tečaja,liječničkom potvrdom,svjedod?žbom iz srednje ??kole i jo?? nekim sitnicama na lučku kapetaniju izvadit pomorsku knji?žicu.Onda treba polo?žit D2(samo neznam gdje i po kojoj cijeni) i to bi bilo to? tra?žit ukrcaj kao asistent? ili sam ne??to propustio?

Barba ortalano avatar
    Datum registracije
    May 2009
    Firma
    tidewater

Početno

Citiraj Prvotno napisano od denis01000 Vidi poruku
    Znači postupak ide ovako otprilike?

Čitao sam malo po drugom forumu,ka?žu da za pomorsku knji?žicu treba odslu??at tečaj familijarizacije(D1) koji traje jedan dan i ko??ta oko 850 kn.Onda kod doktora na liječnički pregled,cca 300kn...Nakon toga sa onim papirom od tečaja,liječničkom potvrdom,svjedod?žbom iz srednje ??kole i jo?? nekim sitnicama na lučku kapetaniju izvadit pomorsku knji?žicu.Onda treba polo?žit D2(samo neznam gdje i po kojoj cijeni) i to bi bilo to? tra?žit ukrcaj kao asistent? ili sam ne??to propustio?
    Ne znam za taj D1 nisam čuja......
    Ovako ja san zavr??ija srednju elektrotehničku ??kolu......bla bla bla bla......dolazimo do dana??njih dana točnije do prije dvi godine kad sam odlučija obisit dres od firme na kopnu o zid i krenit novim putevima
    Dakle prijavija san se u AdriaMare (u ?*I ) na tečaj za D2 radi izdavanja Pomorske knji?žice, znači za dobit pomorsku knji?žicu mora?? odslu??at ovaj tečaj koji traje 7 dana i onda polagat ispit. E sad ne znam točno da li u međuvremenu ili posli ispita ide?? na lječnički ne sičam se točno ali uglavnom ako polo?ži?? ispit i prođe?? lječnički ( u nas OBAVEZAN droga test premda su ode neki govorili da nije u ??ta ja čisto sumnjam) onda si steka pravo na izdavanje breveta koji se zove Basic Training i sa kojim mo?že?? na Lučkoj Kapetaniji predat zahtjev za izdavanje Pomorske Knji?žice......ja mislim da je uglavnom to to a ??ta se tiče cijena i jo?? drugih detaljčića raspitaj se u LK i u svom gradu di če?? se prijavit na ovaj tečaj.
    Nadam se da sam ti pomoga......e da i kad dobije?? Seaman's Book kreni u potragu za firmama
    a nadam se i da ima?? pripremljen dobar CV
    Pozzzzzz
    Posljednje uređivanje od ortalano : 08-29-2010 at 03:20 AM

Barba
    Datum registracije
    Nov 2008

Početno

za izradu bilo kojega breveta ili matrikule u nasin kapetanijama moras imat vazeci ljecnicki,bez njega ne ide

struja skarpelin avatar
    Datum registracije
    Nov 2010
    Firma
    tankerska plovidba

Početno

Citiraj Prvotno napisano od ortalano Vidi poruku
    Ne znam za taj D1 nisam čuja......
    Ovako ja san zavr??ija srednju elektrotehničku ??kolu......bla bla bla bla......dolazimo do dana??njih dana točnije do prije dvi godine kad sam odlučija obisit dres od firme na kopnu o zid i krenit novim putevima
    Dakle prijavija san se u AdriaMare (u ?*I ) na tečaj za D2 radi izdavanja Pomorske knji?žice, znači za dobit pomorsku knji?žicu mora?? odslu??at ovaj tečaj koji traje 7 dana i onda polagat ispit. E sad ne znam točno da li u međuvremenu ili posli ispita ide?? na lječnički ne sičam se točno ali uglavnom ako polo?ži?? ispit i prođe?? lječnički ( u nas OBAVEZAN droga test premda su ode neki govorili da nije u ??ta ja čisto sumnjam) onda si steka pravo na izdavanje breveta koji se zove Basic Training i sa kojim mo?že?? na Lučkoj Kapetaniji predat zahtjev za izdavanje Pomorske Knji?žice......ja mislim da je uglavnom to to a ??ta se tiče cijena i jo?? drugih detaljčića raspitaj se u LK i u svom gradu di če?? se prijavit na ovaj tečaj.
    Nadam se da sam ti pomoga......e da i kad dobije?? Seaman's Book kreni u potragu za firmama
    a nadam se i da ima?? pripremljen dobar CV
    Pozzzzzz
    droga test ti ne treba dok te firma ne tra?ži samo liječnički

E/E struja 7 avatar
    Datum registracije
    Jul 2008
    Firma
    RCCL

Početno

Citiraj Prvotno napisano od lican Vidi poruku
    molim vas da mi odgovorite dali se sa srednjom općom elektrotehničkom mo?že ići na brod dali se treba polagati kakva razlika ispita
    Ako imas dobru vezu mozes i sa srednjom veterinarskom nije problem, a ako ne samo budi uporan vec ce nesto uletiti
    If You can't fix it with a hammer,
    you've got an elecrical problem!

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Pravila pisanja poruke

• Ne možeš otvoriti novu temu
  • Ne možeš ostaviti odgovor
  • Ne možeš stavljati dodatke
  • Ne možeš uređivati svoje postove
  •