molim vas da mi odgovorite dali se sa srednjom općom elektrotehničkom mo?že ići na brod dali se treba polagati kakva razlika ispita
molim vas da mi odgovorite dali se sa srednjom općom elektrotehničkom mo?že ići na brod dali se treba polagati kakva razlika ispita
mozes, javi se nekoj agenciji i oni ce te uputit koje brevete trebas imat. najprije ces ic za asistenta (za to ti treba basic training B2) posli ti ce ti trazit jos neke brevete
sretno
znači asistenti elektronike za početak trebaju imati samo D1-zaštitu na radu (i pomorsku knjižicu) i tako mogu ići na ukrcaj...??
Posljednje uređivanje od denis01000 : 08-27-2010 at 12:35 AM
Znači postupak ide ovako otprilike?
Čitao sam malo po drugom forumu,ka?žu da za pomorsku knji?žicu treba odslu??at tečaj familijarizacije(D1) koji traje jedan dan i ko??ta oko 850 kn.Onda kod doktora na liječnički pregled,cca 300kn...Nakon toga sa onim papirom od tečaja,liječničkom potvrdom,svjedod?žbom iz srednje ??kole i jo?? nekim sitnicama na lučku kapetaniju izvadit pomorsku knji?žicu.Onda treba polo?žit D2(samo neznam gdje i po kojoj cijeni) i to bi bilo to? tra?žit ukrcaj kao asistent? ili sam ne??to propustio?
Ne znam za taj D1 nisam čuja......
Ovako ja san zavr??ija srednju elektrotehničku ??kolu......bla bla bla bla......dolazimo do dana??njih dana točnije do prije dvi godine kad sam odlučija obisit dres od firme na kopnu o zid i krenit novim putevima
Dakle prijavija san se u AdriaMare (u ?*I ) na tečaj za D2 radi izdavanja Pomorske knji?žice, znači za dobit pomorsku knji?žicu mora?? odslu??at ovaj tečaj koji traje 7 dana i onda polagat ispit. E sad ne znam točno da li u međuvremenu ili posli ispita ide?? na lječnički ne sičam se točno ali uglavnom ako polo?ži?? ispit i prođe?? lječnički ( u nas OBAVEZAN droga test premda su ode neki govorili da nije u ??ta ja čisto sumnjam) onda si steka pravo na izdavanje breveta koji se zove Basic Training i sa kojim mo?že?? na Lučkoj Kapetaniji predat zahtjev za izdavanje Pomorske Knji?žice......ja mislim da je uglavnom to to a ??ta se tiče cijena i jo?? drugih detaljčića raspitaj se u LK i u svom gradu di če?? se prijavit na ovaj tečaj.
Nadam se da sam ti pomoga......e da i kad dobije?? Seaman's Book kreni u potragu za firmama
a nadam se i da ima?? pripremljen dobar CV
Pozzzzzz![]()
Posljednje uređivanje od ortalano : 08-29-2010 at 03:20 AM
za izradu bilo kojega breveta ili matrikule u nasin kapetanijama moras imat vazeci ljecnicki,bez njega ne ide
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)