pozdrav svima ma gdje bili!
nezalost, po nasim forumima nema bas puno elektricara s kojima bi mogli razmijeniti informacije o zaposlenju, a ni nasi agenti ne nude nista posebno nego smo okrenuti sami sebi, po sistemu snadji se druze.
Mnogi ce odmah reci da je najbolje na cruiserima, medjutim ja tako ne mislim jer sam bio na RCCL-u i mislim da nisam pogrijesio sto sam se vratio na tankere, ako nista novci su puno bolji, jer ja navigam za lovu a ne za provod.
Posto sam uvijek trazio nesto novo, bolje placeno tako trazim i sad, kopam za poci na DP brodove i uskoro planiram ici u UK zavrsiti DP Maintenance tecaj medjutim sto tada? Gdje? Kome se javiti? Kontaktirao sam dosta i nasih i stranih agencija medjutim nista konkretno.
Jedino mi je nesto ponudio Stiv iz Rijeke ali njega sam svakako zvao samo iz radoznalosti, nema sanse da bih igdje preko njega isao!
Bio bih zahvalan ako netko ima kakve korisne informacije koje bi mogle pomoci ne samo meni nego i ostalima molim da se prikljuci forumu
Hvala

LinkBack URL
About LinkBacks

), i tako sada idem po prvi put na putnicki brod bez kadeture(neznam koliko mi je to pametno ali iskustva nekoga imam s kopna) na Silversea kao neznam tocno naziv posla ali nesto kao hotel/electronic operator.