Welcome guest, is this your first visit? Click the "Create Account" button now to join.
Stranica 1 od 2 12 PosljednjePosljednje
Prikaz rezultata str. 1/34
    3rd engineer
    Datum registracije
    Oct 2010
    Firma
    Transeuropa ferries

Početno Kraci ugovori

Pozdrav svima,
    vec sam dugo na forumu ali mi je ovo prvi post. Iz Rijeke sam i trenutno sam sekondo makine na Transeuropi (ro-ro pass.). Nemojte odmah pljuvat po kompaniji, nije tu toliko lose.
    E sada pitanje, dajte pomozite, imam dvoje male djece i neda mi se vise tuc more po 6 i 8 mjeseci. Istina sada su mi ugovori 4-2, zato i jesam tu, ali dajte savjet di da trazim max 2 mjeseca ugovore? Di je najlakse upasti? Uopce me ne interesira jeli cargo, ro-ro, offshore, cruise... makina je makina. I da, nemam visu i imam 30 godina. I ispod sadasnjih 3200 eura bas ne bih isao.
    Unaprijed zahvaljujem i molim bez podbadanja,
    hvala.

Barba crta zara avatar
    Datum registracije
    Feb 2009
    Firma
    tatri-visoko gorje

Početno

stari sve si sam reka-offshore,cruise(royal careb,NCL)ili imas liniju zadar ankona/zadar-preko 15-15 tu su ti najkraci ugovori,ali je i placa malo kratka

2.Casnik ivo_1 avatar
    Datum registracije
    Mar 2008
    Firma
    Jan De Nul

Početno

Jan de Nul priko Globtika plaća za sekonda 3000 E permanent 4 tjedna ugovor kad si u Europi a van Europe 6 tjedana i veća plaća
    lipo ti je doma http://www.visitorebic.hr

3rd engineer
    Datum registracije
    Oct 2010
    Firma
    Transeuropa ferries

Početno

Za Jan de Nul sam cuo sve pet, kakva je situacija za upast tamo, sta traze?
    I evo koga interesira jedan info, nigdje niste pisali o jednoj kompaniji a nije losa, brat mi je barba tamo. Virtu ferries sa Malte. Hoovercrafti, imaju par komada, zimi na malti, ljeti Porec Venezia, svaki dan si doma. Barba 7000 Eur, cif palube mislim cca 4000. Caka je sto od posade imaju jos samo kapa. Ostalo su filipi. I da, motori su preko 3000 KW pa treba visa za kapa.

Kadet
    Datum registracije
    Apr 2009
    Firma
    jandenul

Početno

Citiraj Prvotno napisano od gorann123 Vidi poruku
    I evo koga interesira jedan info, nigdje niste pisali o jednoj kompaniji a nije losa, brat mi je barba tamo. Virtu ferries sa Malte. Hoovercrafti, imaju par komada, zimi na malti, ljeti Porec Venezia, svaki dan si doma. Barba 7000 Eur, cif palube mislim cca 4000. Caka je sto od posade imaju jos samo kapa. Ostalo su filipi. I da, motori su preko 3000 KW pa treba visa za kapa.
    Za JDN ces se obratit u Globtik-a,nazoves,popricas,posaljes dokumentaciju,
    izrazis im zelju za dolaskom na JDN,pa sta bude.
    Trenutno ima novogradnji,pa tako i traze posadu.
    Eto,to je ukratko

Timunjer na Oil Rig Perza avatar
    Datum registracije
    Apr 2010
    Firma
    PFST"

Početno

Probaj i u Pasat d.o.o iz Sibenika agencija znan da krcaju na Sealion i mislim na Seacore (nisan siguran ispravite me ako grisin)
    Onda imas Mariner iz Trogira krca na Bourbon i na jos neke offshore brode
    zatim probaj priko OSM Split on krca na E.R. i imaju par brodi koji su offshore
    a usput mos i priko Kozulica kaze ekipa da se puno ceka i ovo ono al vridi probat
    prijo telefon u ruke i sritno

Pasat d.o.o. - Split SJEDIŠTE
    Adresa: Spinčićeva 2D
    21000 SPLIT CROATIA
    Tel.: +385 (0)21 485 612
    Fax +385 (0) 21 485 616
    E-mail: pasat.split@st.t-com.hr

Pasat d.o.o. - Šibenik PODRUŽNICA
    Obala Hrvatske Mornarice 1
    Adresa: P.O. BOX 142
    22000 Šibenik, CROATIA
    Tel.: +385 (0) 22 213 750
    Fax +385 (0) 22 213 751
    E-mail: pasat@si.t-com.hr
    info@pasat.hr

MARINER - Pomorska Agencija MUSTRA d.o.o, Kneza Trpimira 9 (zgrada Barbika), 21220 Trogir,
    Call us at:+385 21 885 645
    Fax us at:+385 21 885 645
    Email: mariner@mariner.com.hr

OSM-Orient Ship Management d.o.o.
    Kralja Zvonimira 8
    21 000 Split
    Croatia

Tel: +385 21 48 36 93
    Fax: +385 21 48 36 94

E-mail: osm.cro@st.htnet.hr

Fratelli Cosulich S.p.A.Trieste
    Via Dante Alighieri, 5
    34122 Trieste
    Italia Agency
    Switchboard: +39 040 6797 111
    Fax: +39 040 6797 777
    PEC:

Contacts
    Sandro Festa Manager
    E-mail:
    Phone: +39 040 6797 169
    Mobile: +39 348 7828 763

Giancarlo Marini Operations Dept.
    E-mail:
    Phone: +39 040 6797 163

evo ti link stranice da neprepisujen email-ove
    http://www.cosulich.it/home.php?m1=2...este&dept=8118
    Posljednje uređivanje od Perza : 07-10-2011 at 12:34 AM Razlog: Napisan Post iza Post-a.Molim vas da koristite Edit opciju umjesto New Reply-a.Edit se nalazi u donjem lijevom uglu.
    Ja po kočnici, kočnica ne radi! Ja po ručnoj, ručna ne radi! Ja u kiosk, kiosk radi!!

Off
    Off je odsutan
    Mornar/Motorista Off avatar
    Datum registracije
    Jan 2009
    Firma
    Fimi Media d.o.o.

Početno

Hebote Perza pa ti si jaci od gugla. Svaka ti dala.
    "Red Bull daje nam krila, a Rakija pogon na sva cetiri (4 WD)."

3rd engineer
    Datum registracije
    Oct 2010
    Firma
    Transeuropa ferries

Početno

A svaka vam cast momci, eto materijala kada dodjem kuci. Pozdrav.

Administrator Dalmos avatar
    Datum registracije
    Jun 2007
    Firma
    www.pomorac.net

Početno

A svaka vam cast momci, eto materijala kada dodjem kuci. Pozdrav.
    Mi se povodimo onom dobro se dobrim vraca pa eto ti sad kako oces

Pozdrav
    Kad mi zivot smota idro i kad bacim zadnje sidro, vezace me moja cima u mistu di mora ima.
    Pametan uvijek nade nacin, a budala izgovor

Ljudi ce ti oprostiti sve u zivotu ali uspjeh nikad.

Clan Posade
    Datum registracije
    Dec 2009

Početno

mislim da ima?? sve potrebno za jan de nula, čim si na transeuropi. Tebi je olakotna okolnost jer ima?? firmu, ima?? di ić, tako da mo?? u miru čekat tog jan de nula. Ja san iz splita, bija sam u globtika nedavno i pita za jan de nula, pa mi je glavni kadrovik reka, da brata triba ukrcat da ne bi moga, da je sve prebukirano.Ja sam kuverta , tako da su mi ??anse za tamo nikakve, dok mi je reka da za strojare i električare postoje puno veći izgledi.
    S obzirom da ima?? tu 3200, tamo ti je plaća dupla jer je permanent. Ugovori zna?? kakvi su. E sad,samo je pitanje oće?? li upast. vidim momak doli pi??e da tra?že posadu, da imaju novogradnji,a u globtika mi ka?že da imaju skipera na st by ka u priči jer su neki projekti gotovi i nema posla. jo?? mi je okrenija monitor i pokaza imena ljudi na st by,da ne mislim da mi kemija.
    Ja bi da mogu,sutra i??a na JDN iako sam od ekipe koja je tamo čua da sve zavisi di te baci. Ima brodova di je podno??ljivo a ima i pravih rudnika.
    Eto nadam se da sam ti malo pomoga sa informacijama.
    ??elim ti skori ukrcaj i malo vi??e sriće od moje.
    ?*ta se mene tiče odmah bi prihvatija transeuropu da mi je ponudi oni lik iz kopra.Al kad zovem sve se svodi na to , ajde polo?ži ro ro, biće ne??to, a ne daje mi se 2500 kn za ni??ta, nikakvu mi garanciju za ukrcaj ne daje, makar za 3 miseca unaprid. Nekako mi je mutan lik

Barba
    Datum registracije
    Nov 2008

Početno

dobro si primjetija,i nemoj mu okricat ledja da ti nebi sta uletilo

3rd engineer
    Datum registracije
    Oct 2010
    Firma
    Transeuropa ferries

Početno

Za okretanje ledja istina, ali da je mutan nije. Ja u njegovom officu sjedim pola sata a od toga s njim pricam pola minute. Stalno mu zvoni tel i ljudi ga mole za ukrcaj. ni ne poklopi vec drugi zove. svi hoce na brod. A on samo ponavlja, polozi roro i posalji papire. I tako i je. Moras poloziti RoRO pass i poslati mu papire. I ako si casnik ides brzo, sigurno. Posade im ne fali, tu riskiras novac za poloziti safety, ali im fali uvijek oficira, makine najvise ali i palube. A barbe i kapi da ne govorim. Evo kod mene i barba i kapo oce doma, ludi su vec a nema ih ko mijenjati.
    I ispravka posta od kolege, na jan de nulu sa 3000 permanent nemam duplo vise jer ovdje imam 3200 x 8 mjeseci u godini a na jdn 3000 x 12, pa kolega digitron u ruke.

Clan Posade
    Datum registracije
    Jan 2009
    Firma
    coasteri po nordu

Početno

upadam s neba,ali na jdn radis godisnje u totalu 6 mjeseci na brodu,a 6 si doma
    a tamo si 8 na brodu,a 4 doma...

Administrator Dalmos avatar
    Datum registracije
    Jun 2007
    Firma
    www.pomorac.net

Početno

Citiraj Prvotno napisano od otocanin Vidi poruku
    upadam s neba,ali na jdn radis godisnje u totalu 6 mjeseci na brodu,a 6 si doma
    a tamo si 8 na brodu,a 4 doma...
    To sam i ja tija napisati a to je razlika
    Kad mi zivot smota idro i kad bacim zadnje sidro, vezace me moja cima u mistu di mora ima.
    Pametan uvijek nade nacin, a budala izgovor

Ljudi ce ti oprostiti sve u zivotu ali uspjeh nikad.

kibbutznik Le Amateur avatar
    Datum registracije
    Nov 2010
    Firma
    kibbutz

Početno

A barbe i kapi da ne govorim. Evo kod mene i barba i kapo oce doma, ludi su vec a nema ih ko mijenjati.
    fala lipa za cili info, a ovi kvotani dio je mislim posve nov na forumu, jer je dosad bila priča da su barbe i kapi tamo ka pitbulovi, tj. da zagrizu i ne miču se sa kompanije...

3rd engineer
    Datum registracije
    Oct 2010
    Firma
    Transeuropa ferries

Početno

Ma, nije ovdje nitko kao pitbull, kao i svugdje ima vrhunskih pametnih ljudi i nazalost onih drugih. A vjerujte mi sada mi je kapo slovenac koji je vec u penziji i dosao je 2 mjeseca tu jer su ga zvali, nema im ko navigat, a njemu dobro dodje uzet 7000 na mjesec. Ali star covjek, vec mu dosta pa sada ceka smjenu kao suha zemlja kisu. Ima par ljudi sto su tu bog i batina jer su navigali jos sa pokojnim Diazom, i oni su company man, kako oni kazu tako ce biti,. ali ako ima koji kapo ili barba da bi dosao tu, vrlo rado ce ih primiti. Danas je jedino dosla vijest da je jedan brod zaustavljen i da ce ga vjerojatno izbaciti s linije, pa ostajemo na 5 brodova, ali prije 10 dana smo bili u doku i bio je na brodu direktor kompanije pa ako mu je vjerovati da ce se uzimati jos brod ili dva.

A ovo gore da si na Jan de nulu 6 mjeseci doma a ovdje 4..., Momci pa sta vi nemate zene doma. Pa bolje je bit manje doma ali cesce. Ja bih bio zadovoljan s 2-1. Tako kod nas imaju oficiri palube, barbe i kapi.

asistent soferu Turist avatar
    Datum registracije
    Jun 2008
    Firma
    tamo amo way

Početno

Onda se ti nemoj ni iskrcavat, ukrcaj se na trajekt blizu doma. Da si kapo ponudija bi ti da me minjas. Ti 2 na brod,ja misec. Divota

Najbolje ti je stat di jesi I plakat da te avancaju

Kadet
    Datum registracije
    Apr 2009
    Firma
    jandenul

Početno

I ispravka posta od kolege, na jan de nulu sa 3000 permanent nemam duplo vise jer ovdje imam 3200 x 8 mjeseci u godini a na jdn 3000 x 12, pa kolega digitron u ruke.
    Evo cu ja tebe ispravit.
    Kalkulator kaze sljedece:3200 x 8 = 25600(tu di si sad)
    Na Jan De Nul-a second off od 01.07.2011 ima:3400 x 12 =40800
    A dodatak za socijalno,mirovinsko se u ovu placu ne uracunava.

Pa kolega,digitron u ruke pa racunaj.
    Nije duplo,al nije ni daleko od duplog.
    Toliko o placi na Jan De Nul-a.

A sta se tice ekipe na stby,to je istina,jer su neki projekti zavrseni,a novi se
    nisu otvorili.Strpljenja,bit ce potraznja za posadom.

Barba
    Datum registracije
    Nov 2008

Početno

evo drustvo,ni ovih 35 dana,koje se pretvorilo u pacenickih 36,je zavrsilo,prikosutra u kuci svojoj,jos po ure i napustan lim,vrime dolaska nikome,postalo je opasno u zadnje vrime,sve neke sumnjive face po aeroportima,ovo je bilo ka godina,ja san stvarno za krace ugovore

Off
    Off je odsutan
    Mornar/Motorista Off avatar
    Datum registracije
    Jan 2009
    Firma
    Fimi Media d.o.o.

Početno

Sretan put i cuvaj se sisatih plavusa u minicama po aerodromima.
    "Red Bull daje nam krila, a Rakija pogon na sva cetiri (4 WD)."

Stranica 1 od 2 12 PosljednjePosljednje

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Pravila pisanja poruke

• Ne možeš otvoriti novu temu
  • Ne možeš ostaviti odgovor
  • Ne možeš stavljati dodatke
  • Ne možeš uređivati svoje postove
  •