moze li mo ko pomoc o cemu se radi i napisat nesto ako zna o gear box safety
moze li mo ko pomoc o cemu se radi i napisat nesto ako zna o gear box safety
dragi moj sjor ivicaaaaaaaaaaaaaaaa.. izvini ako fali koje a
nemogu a da se ne zapitam, jel ti procitas post prije nego stisnes posalji..
pitanje ti je formulirano tako da ti ni gospe od sniga nece dat odgovor
ja osobno ne znam o cemu se radi, a mehanicar sam preko 15 godina..
Ivicaaaaaa danas ti je sretan dan jer je gospa od sniga ovu godinu odlucila doc ranije nego obicno. Mislim da je pitanje samo po sebi interesantno i tehnicki zahtjevno mada se da pojednostavnimo radi o getribama helikoptera kod kompletnog gubitka ulja i zahtjevu da bez ulja izdrze bar jos 30 minuta leta. Samo pitanje doslo je pod povecalo nakon pada Sikorsky S-92A helikoptera u Newfounlandu kad je poginilo 15 clanova posade FPSO Sea Rose samo 11 minuta nakon sta je getriba ostala na suvo.
Posljednje uređivanje od Frankie : 02-16-2011 at 04:49 PM
ahhaahhhaha ae bar sam se nasmijo
evo ovako znam i ja da se radi u prijevodu o getribama:-)
al posto idem na razgovor za shella krajem mjeseca u globtika,zvo sam ih ,te pito da mi posalju sto pitaju na intervju,pa jedna tema je gear box(safety)..tako vjerovatno nije o helikopteru![]()
A pa tako reci prijatelju.. ides na Shella.. na intervju.. pa to mijenja cijelu stvar u osnovama.. ne brini za getribe.. samo reci da ces pristupit getribi s one strane di je oznaka safety first, oprezno, sa full PPE, risk assesment u livi zep, BBS book u desni, obavezno imat na pameti da postoji 512 ako digod zapnes.. nikako smetnit s uma lifesaving rules, komada 12 mislin.. i onda ti ta getriba izgleda ka pickhin dihm.. ako te i ugrize, vazno je da imas kacigu, ona glavu cuva..![]()
eeeee nemere maca, nije shell approved tool, samo penkala uz obavezno klimanje glavicom livo desno i pricu no sejf, no posibl, tu mac problem i jopeta no sejf, kol kompani, kol sejfti oficer..
aaaaa,jesi mislija na tool box ili gear box
Mislim kad bi shellovom ispitivacu dao ovako elaboriran odgovor i pozvao se na zahtjeve dry runa od 30 minuta vezano za gubitak tlaka ulja getribe helikoptera i zahtjeva za kontrollirano prizemljenje uvjetovanog gubitkom ulja milsim da bi to privuklo paznju ispitivaca i da bi pomislili da imaju ispred sebe novog genija hrvatskog pomorca s kakvim se nisu sreli jos od drvenih vremena.
Ovako ti ipak preporucam da se nastavis grohotom smijat i otklonis u startu svaku sumnju. Preporucam slijedecu tehniku.Prvo gromoglasni smijeh,a nakon toga kameno lice i tupi pogled u plafon.
"On 24 June 2010, Cougar Helicopters and its insurer filed a lawsuit against the aircraft manufacturer (Sikorsky), requesting more than $25 million in damages. The lawsuit alleged that Sikorsky "fradulently misrepresented" the ability of the S-92 helicopter to run for 30 minutes after losing oil pressure, and further failed to notify operators of the severity of a similar incident in Australia in 2008"
Ostavi se miljenja i tumacenja sta je mozda mislija.Pa nismo mi ovde zaduzeni za citanje misli. Vidija si sta pise i postupi po naredjenju.
Posljednje uređivanje od Frankie : 02-17-2011 at 12:09 AM Razlog: Napisan Post iza Post-a.Molim vas da koristite Edit opciju umjesto New Reply-a.Edit se nalazi u donjem lijevom uglu.
mislin da nije niko svatija oberstromfirera frenkija.. iz gore navedenog sve upucuje da mu i dusa i tilo pate za drvenim vremenima i bezuspjesno pokusava nac zamjenu.. ali magistarsko cudo od diteta ili po naski pezzo di legno je ipak jedan i jedini.. savjetujem odlazak do najblizeg peveca ili solin gradje i uzmi sebi komad coka za uspomenu.. onakog genijalca neces vise nac, vidis da i gepetto jos uvik pati za pinokion.. usput znas li koja je regulejsn za getribu Bell 412 ako radi usuvo.. mislin za svaku sigurnost pitan, hehehehe![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)