Alo ekipa ajde ako ima koji kapo da uleti na mjesec dana na istrazivacki brod, plata 11 000$ nek se javi hitno meni na pm
Alo ekipa ajde ako ima koji kapo da uleti na mjesec dana na istrazivacki brod, plata 11 000$ nek se javi hitno meni na pm
Je li brod seismic pod wilhelmsenom?
To je prodano.Novi kapo je vec dobio ugovor.Jutros je u Rijeci obavlja jos neku papirologiju,a ukrcaj u Indoneziji.Kako cujem radi se o clanu UPH.
to ti je bit dobro informiran
leti danas,koliko znan
Ako je nas iz UPH i triba mu koji savjet vezan za brod neka me covik kontaktira.
@ Maninjorgo
Kad ovo citam onda se sitim one stare hvalite me ust amoja kad nece tuda.![]()
a i zna se da nisan covik od manikira, grizen nokte.... glavu brijen, ne triba gel...ali dobro oren, ki zekonja. i znan kako nac brazdu brzo.znaci nisan za sminku.
@Branko
Stariji uvik misle da su pametniji i bolji od mladih. Tj misle da njih nikad nece moci zaminiti ali svit se vrti i dalje i svi smo mi zamjenjivi. Znam da ce me sad mozda neko napasti ali moj stav je takav da stariji ljudi uvik misle a neki cak i govore, "mlad je nije jos spreman za obaveze"" umisto da mu da obavezu i vidi kako ce se ponasati pa onda suditi.
Da je mene neko osisa na silu mislim da bi ja u najmanju ruku njemu vratia istom mjerom.
Pozdrav Branko i zivia ti meni
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)