Welcome guest, is this your first visit? Click the "Create Account" button now to join.
Prikaz rezultata str. 1/9
    Clan Posade
    Datum registracije
    Jan 2010

Početno kapo na istrazivackom brodu!!!!

Alo ekipa ajde ako ima koji kapo da uleti na mjesec dana na istrazivacki brod, plata 11 000$ nek se javi hitno meni na pm

1.Casnik anterosko avatar
    Datum registracije
    Oct 2008
    Firma
    U MESSROOMU

Početno

Je li brod seismic pod wilhelmsenom?

Banned
    Datum registracije
    Jun 2009
    Firma
    kod kuce

Početno

To je prodano.Novi kapo je vec dobio ugovor.Jutros je u Rijeci obavlja jos neku papirologiju,a ukrcaj u Indoneziji.Kako cujem radi se o clanu UPH.

Barba
    Datum registracije
    Nov 2008

Početno

to ti je bit dobro informiran
    leti danas,koliko znan

1.Casnik anterosko avatar
    Datum registracije
    Oct 2008
    Firma
    U MESSROOMU

Početno

Ako je nas iz UPH i triba mu koji savjet vezan za brod neka me covik kontaktira.

terco
    Datum registracije
    Feb 2010
    Firma
    HSP

Početno

Citiraj Prvotno napisano od anterosko Vidi poruku
    Je li brod seismic pod wilhelmsenom?
    taj brod je pod wilhemsemom,ali ovu gore plaću ima prvi makine na tom brodu a ne kapo i plaćen je u eurima koliko je meni poznato.

jedino ako kapo ima 100 eura veću plaću od prvoga??

Administrator Dalmos avatar
    Datum registracije
    Jun 2007
    Firma
    www.pomorac.net

Početno

Drago mi je ako je nas clan dobio posao.

Zelim mu sricu a uskoro i da doznamo kako mu je bilo da nam se javi.
    Kad mi zivot smota idro i kad bacim zadnje sidro, vezace me moja cima u mistu di mora ima.
    Pametan uvijek nade nacin, a budala izgovor

Ljudi ce ti oprostiti sve u zivotu ali uspjeh nikad.

Administrator Dalmos avatar
    Datum registracije
    Jun 2007
    Firma
    www.pomorac.net

Početno

Citiraj Prvotno napisano od Branko Vidi poruku
    Sjor Kapo,Jeste li to vi???Ja sam vas bivsi 3. makine.Ili me se ne sicate??? Meni jos i dan danas puca glava od onih vasih penkala, koliko sam vam puti prova skucat sta na brzaka, i vi bi me uvik uvatili na djelu i ispenkalirali. Ne znam je li se sicate da ste me na silu jedanput i osisali na celu. To me je svojevremeno skoro dovelo na rub zivcanog sloma ali eto prizivija sam.Jedanput ste mi skoro rebra slomili kad sam zakasnija u makinu na vadjenje pistuna.Uvik ste mi govorili da sam makininjista od kurca.
    @ Maninjorgo
    Kad ovo citam onda se sitim one stare hvalite me ust amoja kad nece tuda.

a i zna se da nisan covik od manikira, grizen nokte.... glavu brijen, ne triba gel...ali dobro oren, ki zekonja. i znan kako nac brazdu brzo.znaci nisan za sminku.

@Branko

Stariji uvik misle da su pametniji i bolji od mladih. Tj misle da njih nikad nece moci zaminiti ali svit se vrti i dalje i svi smo mi zamjenjivi. Znam da ce me sad mozda neko napasti ali moj stav je takav da stariji ljudi uvik misle a neki cak i govore, "mlad je nije jos spreman za obaveze"" umisto da mu da obavezu i vidi kako ce se ponasati pa onda suditi.

Da je mene neko osisa na silu mislim da bi ja u najmanju ruku njemu vratia istom mjerom.

Pozdrav Branko i zivia ti meni
    Posljednje uređivanje od Dalmos : 01-16-2011 at 06:15 PM
    Kad mi zivot smota idro i kad bacim zadnje sidro, vezace me moja cima u mistu di mora ima.
    Pametan uvijek nade nacin, a budala izgovor

Ljudi ce ti oprostiti sve u zivotu ali uspjeh nikad.

clan posade
    Datum registracije
    Jan 2011
    Firma
    trazim bolje

Početno

Dobar dan
    Ako opet uleti sto za posao ,pls,javi, ovi moji mi napunili pipu
    mislim na staru firmu
    Citiraj Prvotno napisano od Dalmos Vidi poruku
    @ Maninjorgo
    Kad ovo citam onda se sitim one stare hvalite me ust amoja kad nece tuda.

a i zna se da nisan covik od manikira, grizen nokte.... glavu brijen, ne triba gel...ali dobro oren, ki zekonja. i znan kako nac brazdu brzo.znaci nisan za sminku.

@Branko

Stariji uvik misle da su pametniji i bolji od mladih. Tj misle da njih nikad nece moci zaminiti ali svit se vrti i dalje i svi smo mi zamjenjivi. Znam da ce me sad mozda neko napasti ali moj stav je takav da stariji ljudi uvik misle a neki cak i govore, "mlad je nije jos spreman za obaveze"" umisto da mu da obavezu i vidi kako ce se ponasati pa onda suditi.

Da je mene neko osisa na silu mislim da bi ja u najmanju ruku njemu vratia istom mjerom.

Pozdrav Branko i zivia ti meni
    Citiraj Prvotno napisano od Branko Vidi poruku
    To je prodano.Novi kapo je vec dobio ugovor.Jutros je u Rijeci obavlja jos neku papirologiju,a ukrcaj u Indoneziji.Kako cujem radi se o clanu UPH.
    Citiraj Prvotno napisano od to-ri Vidi poruku
    Alo ekipa ajde ako ima koji kapo da uleti na mjesec dana na istrazivacki brod, plata 11 000$ nek se javi hitno meni na pm

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Pravila pisanja poruke

• Ne možeš otvoriti novu temu
  • Ne možeš ostaviti odgovor
  • Ne možeš stavljati dodatke
  • Ne možeš uređivati svoje postove
  •