Welcome guest, is this your first visit? Click the "Create Account" button now to join.
Prikaz rezultata str. 1/7

Tema: Molim POMOC

Kadet
    Datum registracije
    Jan 2010
    Firma
    Student

Početno Molim POMOC

Dakle.....vec sam negdje pisao !!
    Zavrsavam Pomorski fakultet smjer brodomasinski....treca sam godina.
    dakle zelim da idem na brod i interesuje me sledece...
    Sada treba da ocistim jedan ispit iz druge godine da imam zavrsenu kao visu....medjutim ostao mi je i jedan ispit iz 3 godine iz 5 semestra...
    Pricao sa covjekom oko ukrcanja ,kada dam taj jedan ispit iz druge da bih imao "visu"....
    SAD PITANJE : DA LI SE JA UOPSTE MOGU UKRCATI SA ZAVRSENE DVIJE GODINE FAKULTETA (bez obzira sto mi je jedan ostao ispit iz 3 godine,i nisam diplomirao)......s obzirom da sam zavrsio gimnaziju....koje dozvole dobijam...?
    Da li je to priznato ?? (imam osnovne brevete)
    Covjek bi me mogao ukrcati na Royal caribian.
    Fakultet zavrsavam u Kotoru.
    MOLIM SAVJETE...ljudi pomagajte!!!

2/Eng
    Datum registracije
    May 2010

Početno

Mozes se ukrcati samo je pitanje kao sto?
    Vjerojatno ti je taj tip rekao za sta te namjerava ukrcat?!
    Probaj,neces nista izgubiti dobit ces samo iskustvo a za pocetak je ono najvaznije!

Sretno!

4th ENG Dra?žen avatar
    Datum registracije
    Apr 2009
    Firma
    SHELL

Početno Pozdrav

Evo ovako slucaj kod mene...zavrsija to sto i ti samo u splitu posa na brod odradija asistenturu, pa sam ti polagao casnicki ispit koji sam i polozijo....sad trazim posao, a faks nisan jos dovrsija, jer mi je ostao samo diplomski kojeg upravo pisem....znaci sta se tice stcw-konvncije ti sa visom mozes do kapa....
    ali koje brevete dobijas e to ti ne znan ja mislim d-2, sigurno....eto nadam se da sam ti pomogao!!!
    Zdravi i veseli bili... ma gdje bili.

Clan Posade Marko83 avatar
    Datum registracije
    Feb 2010

Početno :)

Citiraj Prvotno napisano od dzosavke Vidi poruku
    Dakle.....vec sam negdje pisao !!
    Zavrsavam Pomorski fakultet smjer brodomasinski....treca sam godina.
    dakle zelim da idem na brod i interesuje me sledece...
    Sada treba da ocistim jedan ispit iz druge godine da imam zavrsenu kao visu....medjutim ostao mi je i jedan ispit iz 3 godine iz 5 semestra...
    Pricao sa covjekom oko ukrcanja ,kada dam taj jedan ispit iz druge da bih imao "visu"....
    SAD PITANJE : DA LI SE JA UOPSTE MOGU UKRCATI SA ZAVRSENE DVIJE GODINE FAKULTETA (bez obzira sto mi je jedan ostao ispit iz 3 godine,i nisam diplomirao)......s obzirom da sam zavrsio gimnaziju....koje dozvole dobijam...?
    Da li je to priznato ?? (imam osnovne brevete)
    Covjek bi me mogao ukrcati na Royal caribian.
    Fakultet zavrsavam u Kotoru.
    MOLIM SAVJETE...ljudi pomagajte!!!
    Dobio sam informaciju da mo?že?? na brod sa prve dvije godine fakulteta ako se radi o BOLONJI, jer dobiva?? uvjerenje da si osposobljen bla,bla.. sa tri godine si prvostupnik ("vi??a" po starom sistemu obrazovanja), a sa pet godina dipl.ing.... MISLIM DA DOBIJE?* DOSTA BREVETA ali D2 ne, nemoj me hvatati za rijeć jer su to priće iz fakultetskih hodnika... najbolje nazovi studentsku slu?žbu na svom fakultetu i oni će ti sve objasniti, VJEROVATNO!!!

Kadet
    Datum registracije
    Jan 2010
    Firma
    Student

Početno

Znaci moze,zakoji dan cu dobiti to uvjerenje sve je ocisceno iz 6 semestra jos mi je ostao 5.....i diplomski.
    Mislim sve zavrsiti naravno,ali bih i isao na brod....zavrsiti kadeturu pa onda da dam te sitnice od ispita.
    e sad koliko sam informisan,ja sam u 2 godine polozio sve sto i Solunci (onaj prije nacin studiranja),a ovo iz trece sto sam polozio oni nisu nista imali...pa sad ...da li je sa 3 visa...?
    A minemamo ovamo 4,5 godinu.
    pozdrav

Clan Posade fisher avatar
    Datum registracije
    Oct 2008
    Firma
    BSM/ ER Schiffahrt

Početno

Kad si vec pri kraju, zavrsi skolu. Bojim se da te kasnije nece bit volja.

Poglavica gigi-split avatar
    Datum registracije
    Apr 2009
    Firma
    CSM

Početno

zasto ga ne bi bila volja na 5 i 6 semestru su ispiti laka setnja osim matematike 3 ja sam nakon dvi godine se vratio opet studiju da ubijem dosadu dok sam doma, jednostavno dosadjujes profi dok ne popusti
    Sta nisam isa u ginekologe

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Pravila pisanja poruke

• Ne možeš otvoriti novu temu
  • Ne možeš ostaviti odgovor
  • Ne možeš stavljati dodatke
  • Ne možeš uređivati svoje postove
  •