Pozdrav kolege !
Zaminalo bi me dali netko zna koji su ovi mali tankerici sta navigaju tu razvoz po jadranu. Cija je to kompanija ,koje su place, kakvi su brodovi ako ima ko kakvu informaciju.
Hvala !
Pozdrav kolege !
Zaminalo bi me dali netko zna koji su ovi mali tankerici sta navigaju tu razvoz po jadranu. Cija je to kompanija ,koje su place, kakvi su brodovi ako ima ko kakvu informaciju.
Hvala !
Sto nije to JPS(jadranski pomorski servis)?Nisam bas 100% siguran.
Medjutim,znam neke koji su jos prije 2-3 g brzo utekli,glavni razlog-lova.
Tako mislim da nije bas bajno,ali mozda neko zna vise i preciznije.
Ispravka,jos spavan,ne mogu vise podnosit ovi nerad.
To su tankeri u razvozu.
Ako si mislija bas na kemikalce to su onda talijani,ciji i kako je tamo ne znam,ali vjerovatno da tamo nasih nema.
Posljednje uređivanje od guc : 03-31-2010 at 02:54 PM
Gdje se konji tuku i igraju,tu magarcu nigdje mjesta nema
Oni od JPS su vezani u Rijeci na lukobranu ,zato i pitam, a na jednom od ovih sam vidio da pise Kijac to mora da je neka nasa kompanija.
JPS je izgubio taj posao razvoza pa Jadranu ( koliko se sjecam bilo se nesto i pisalo u medijima )Ovi sto sada vozu su Dinamarin.
Tko rano rani zajebo je pjetla
Firma je dinamarin, 2 oil/chem tankera Kijac i Sepen
Na Kijcu je GM Mak (2480 KS) , Sepen GM MAN (2700 KS) piče samo Bakar, Zadar, Solin, Ploče i nazad...brodovi su noviji oko 6 godina turske gradnje.
Ako te ??ta jo?? zanima pitaj na p.m ako nisi već na Sepena![]()
Posljednje uređivanje od RAUL : 03-31-2010 at 05:22 PM Razlog: Napisan Post iza Post-a.Molim vas da koristite Edit opciju umjesto New Reply-a.Edit se nalazi u donjem lijevom uglu.
Ne u nabavku već misle graditi nove u Riječkom 3 Maju po ovom vladinom programu pa bi počeli i sa kemijom (spominjala se Italija- Crna Gora) a i to je sve rekla-kazala.
ajde odlicno...tako treba.Biti ce posla i za pomorce i za skverane.
Pa sigurno da je dobro za one koji vole te vijađe od zdapi do guzice...ja sam se već zasitio.![]()
Posljednje uređivanje od Dalmos : 03-31-2010 at 05:58 PM
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)