Pozdrav ekipa. Evo da vam iznesem svoja pitanja ,pa ako nije problem pomozite. Evo ovako strvari stoje.Prijatelj mi je dipl ing strojarstva i sad ga zanima postoji li mogucnost da ode na brod kao strojar ,po mogucnoosti bez prekvalificiranja ili polaganja razlika na brodostrojarskom studiju.U obzir mu dolaze i platforme ako je moguće.Pa vas molim da mi odgovorite ukoliko znate moze li uopce to napraviti ,a ako moze koji su breveti potrebni ili tecajevi.Unaprijed hvala....Pozdrav i mirno Vam more
![]()

LinkBack URL
About LinkBacks
. Evo ovako strvari stoje.Prijatelj mi je dipl ing strojarstva i sad ga zanima postoji li mogucnost da ode na brod kao strojar ,po mogucnoosti bez prekvalificiranja ili polaganja razlika na brodostrojarskom studiju.U obzir mu dolaze i platforme ako je moguće.Pa vas molim da mi odgovorite ukoliko znate moze li uopce to napraviti ,a ako moze koji su breveti potrebni ili tecajevi.Unaprijed hvala....Pozdrav i mirno Vam more
Odgovori s citatom

AKO NETKO ZNA VISE O OVOME PROBLEMU NEKA NESTO NAPISE I NAS USMJERI DA SKRATIMO OVO SETANJE AMO TAMO. PUNO VAM HVALA.