Ja san novopeceni terco koji se nemore ukrcat misecima. Ubila me kriza!
Onome ko me ukrca placan janje kad se vratin. Ovo je ocajnicki pokusaj momka koji bi htio raditi i zaraditi al ne ide.
Sve ponude na PM.![]()
Ja san novopeceni terco koji se nemore ukrcat misecima. Ubila me kriza!
Onome ko me ukrca placan janje kad se vratin. Ovo je ocajnicki pokusaj momka koji bi htio raditi i zaraditi al ne ide.
Sve ponude na PM.![]()
ISUSA TI KRISTA!
Cim je janje u pitanju pripremi se za full inbox haha![]()
AP tra?ži treće na http://www.maritime-connector.com/in...?lang=Croatian 2,190.00 Eur monthly /6 months on 4 months off/3rd officer on Atlantic Conbulk Maritime Corp. ships. Health Insurance and Social Security refunded by Atlantska Plovidba d.d.
nautical school or college
- valid medical examination
-certification as per rank requirements
-active knowledge of English language
-active computer knowledge
- Please send CV or contact tel. +385 020 352 287
ima i ovdje http://www.atlant.hr/zamolba1_3.html
pa poku??aj,sretno.......
Posljednje uređivanje od mladeno : 04-29-2009 at 12:19 AM
Life is too short to remove usb safely
Evo ovako.Ono šta ti ja mogu kazat, a ne znam jesi proba: ajde osobno u sve agencije i firme. Kucaj na vrata, pitaj, nemoj da te bude strah ili sram. Aplikacija firme primaju stotine dnevno, a ako in se pojaviš i pitaš, bar će te pogledat u oči, a dosta njih će te odma ubrat ako vridiš. Posal će ti uletit, ne brini, al nemoš odbit zbog male plaće ili dugog ugovora... Jebiga, prvi put je. Jedino ako možeš probaj namistit firmu za koju se zna i noviji brod... Ako se može...
Evo probaj se javit ovima @Brajo-oni ti trenutno traze covika-KOTC-Kuwajt, i trazi Yacouba.Kontak info san ti napisa na stranici od KOTC.![]()
Konacno dobija ono sta san tija
probaj se javiti mariconsultu,ja sam se javio i rekli su da će im uskoro trebat treći, ako im je za vjerovati
Natko Zrnčić PIČKIN Dim...
A me jutros zva brat Yaki evo sta mi je napisa:Ref yEmail below, please note that we have processed your application to our technical group on 21st April 2009, however, we will follow up your application and advise you.
Sta bude bit ce
Aj bar ti je nesto odgovorija. Mozda je tvoj cv poduzi pa in triba vrimena dok ga procesuiraju![]()
Brajo...ako imas dva tri ugovora kao terco mozes se javit u Azaleu Zadar za Mitsui. Nije neka bog zna sto lova al je ok...ugovori 4+2.5.
Ja sam se javija i odma me sutra dan zvalo i office-a...izgleda da im fali ljudi.
Stvarno je zaj.... situacija za nas juniore...triba prihvatit ono sto se prvo dobro ponudi.
traže dva-tri ugovora ali na tankerima
Natko Zrnčić PIČKIN Dim...
da..sorry. zaboravio sam naglasiti.
Daju mislim 1750â?? permanent za terca!!!![]()
Evo i broj od Ive Shippinga iz Splita,krcaju ti na NYK Line
021 323 193
Pitaj za kontejnere,nebi te tija lagat za lovu jer nisam zapamtija,ugovor 4-2 ili 4-4,za tankere bez iskustva nemaš šanse,a na LNG![]()
Posljednje uređivanje od Spuzvasti : 04-29-2009 at 02:06 PM Razlog: Greška
DGS iz Rijeke ti krca na RKS iz Njemačke.
Br ti je 051 626 019
Ugovor 4 ili 5 miseci na brodu,2800â??.Brodovi kontejnera??i,na??i oficiri.
Dobra ekipa,bija sam tamo na kadeturi i naučija dosta![]()
Prova san sve od navedenog!!!
ISUSA TI KRISTA!
Jesi proba zvat Marinconsulta iz Ka??tela(Berket)!!!
Ja san zva u SSM i ponuda ti je za NCL. Daju 1800$ prva dva mjeseca ali to si kadet a nakon toga 4mj ti pisu da si sekondo ali opet ides ka kadet ali imas plaču 2800$. Ide?? prvi put 6 miseci na brod.To san zva i raspita se. Br ti je 021 558-522. Pa probaj.
@ walki daj ti par adresa,ja se stvarno vi??e ne mogu nikog sitit
Bo?že ??ta je ovo do??lo,ne preostaje nam ni??ta nego![]()
....bio sam u istoj kasi prosle godine od 5 do 10 mjeseca...
kako mi nista nije upalo, tj. da idem negdje kao terco jer te svi prvo pitaju jel imas iskustva, prihvatio sam ponudu od celebriti cruisesa da idem KAO KADET po treci put. evo se iskrcavam za 30 dana, pa cu vidit oce me poslat opet kao kadeta ili ce me avancat za sekonda....
PS pun mi je k.... vise kadeture, hehe imam 19 mjeseci...
Od mora do mora...
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)