Welcome guest, is this your first visit? Click the "Create Account" button now to join.
Stranica 1 od 5 123 ... PosljednjePosljednje
Prikaz rezultata str. 1/83
    2/O DPO popaj avatar
    Datum registracije
    Jul 2007
    Firma
    Bourbon offshore

Exclamation Kriza zahvatila pomorstvo?????

Kao prvo pozdrav svima na forumu
    Evo par rici od mene ukratko friski san casnik tek polozia porucnicki iman 20g kadeturu odradia na crud tankerima da bi mi bilo lakse se ukrcat ka terco na tankerima..međutim doslo ovo vrime neznan ni ja sta je ovo al uglavnom nigdi nista potra?žnja nikakva di san god moga po splitu nogom zakoracit obisa san sve agencije od rijeke do dubrovnika ko god krca nazva cak san i van zva necete virovat ljudi RAZOCARANJE tesko svugdi me odbilo da in ne tribaju juniori..kadetura oba broda na OSG sve za 5 priprema se za terca dobia dobre ocijene preporuke avancamenat na kraju ni tamo nista da su filipi poceli minjat nase..sat da vam jos kazem neznan sta cu i kuda ovo sve vodi sta ce bit dokle ce trajat??!!!!! Kakva su vasa misljenja i ako ima neko isti problem nek pise i molia bi pogotovo iskusne da iznesu svoja misljenja ???
    hvala

1 st Officer
    Datum registracije
    Jan 2009
    Firma
    RCCL

Početno

A u mene kralju ista stvar,o tome smo pisali i u temi "kako prvi put kao casnik",isto kuca na sva vrata ali nigdi nista svak govori strpi se ali strpljenju lagano dolazi kraj,
    tako da u istoj smo kosari.
    Sta bude bit ce

Banned
    Datum registracije
    Jul 2008
    Firma
    SSM-Sam Svoj Majstor

Početno

u gadno vrime ste upali.samo u 2009 je otkazano 47 novogradnji za tankere.dosta tankera nekoliko miljona barela se koristi u ovom momentu ka storage jer nemaju posla.s bulkerima i kontejnerima jos gore.prihvatite bilo sta za sporkat matrikulu i zaradit bar koju djengu.kako sad stvari stoje dobro nece skoro bolje a pomorstvo je ionako uvik bila ciklicka grana sa svojim usponima i padovima.samo da kriza ne potraje duze pa da dosta firmi ne ode u bankrot jer ce tada bit pomoraca viska ko u prici.

1 st Officer
    Datum registracije
    Jan 2009
    Firma
    RCCL

Početno

Ja se nadam da nece bit tako,ali svak govori drugacije,jedni kazu fali pun k... oficira u svitu,drugi da je kriza i da ima viska pomoraca,a to da triba prihvatit sta god se nudi to je istina,triba sporkat matrikulu pa ce valjda kasnije bit bolje i lakse
    Sta bude bit ce

2.Casnik ivo_1 avatar
    Datum registracije
    Mar 2008
    Firma
    Jan De Nul

Početno

mi??ljenja sam da se ne triba?? bazirat samo na tankere...probat na suhi teret mozda ti upali negdi
    lipo ti je doma http://www.visitorebic.hr

2/O DPO popaj avatar
    Datum registracije
    Jul 2007
    Firma
    Bourbon offshore

Početno

MA svugdi san pita bilo sta da mi ponude cak san na nekim za timunjera ma kakvi nista puste pare ulozia zaduziva da bi sve prikupia za casnika na kraju ovo,u pocetku san zbog toga i trazia kadeturu na tankerima da bi lakse upa za terca a sad na balka kontenjera rasulo tesko sram me vise zvat pala mi je motivacija izgzbia volju bojin se da nebi ovo dugo potrajalo evo ljudi recu van zivu istinu masu vas ce se nasmijat danas san uzea banak i trazia za konobarit ni to nigdi eto 20g s brevetima za casnika kadetura na vlcc 5 jezika govorin avancamenat za terca i sidin na klupi u kvartu SRAMOTA

C/O
    Datum registracije
    Oct 2008
    Firma
    Exmar

Početno

Sve šta vam mogu kazat je da upirete i upirete i upirete.... Uletit će.... Javljajte se svima i svakome i budite dosadni. Ja sam nakon kadeture na productu teška srca prista ić ko timunjer na LNG, al upalilo mi je jer sam samo dva miseca posli na brodu avanca za trećeg palube. I to mi je i dan danas najluđi ugovor u životu (bija san skoro 7 miseci na brodu). I još uvik sam na LNG-u (RV doduše). Sve je to u početku lutrija, a ja van želin svu sreću i ne odustajte.

Barba fred perry77 avatar
    Datum registracije
    Feb 2009
    Firma
    ako bude srece...

Početno

Citiraj Prvotno napisano od walk alone Vidi poruku
    triba sporkat matrikulu pa ce valjda kasnije bit bolje i lakse
    meni je ??porkana pa đaba
    Natko Zrnčić PIČKIN Dim...

3.Casnik
    Datum registracije
    Mar 2009
    Firma
    još u potrazi

Početno

Vidim da nisam jedini. pa neka mi još neko kaže da u svjetu treba preko 40000 pomorskih oficira.
    Danas su mi rekli na jednoj agenciji da me neče ukrcat ni za timunjera jer bi trebo biti prije toga mornar a to što imam faks poručničke i brdo braveta mogu objesit mačko pod rep!

C/O
    Datum registracije
    Oct 2008
    Firma
    Exmar

Početno

Citiraj Prvotno napisano od galjot Vidi poruku
    Vidim da nisam jedini. pa neka mi jo?? neko ka?že da u svjetu treba preko 40000 pomorskih oficira.
    Danas su mi rekli na jednoj agenciji da me neče ukrcat ni za timunjera jer bi trebo biti prije toga mornar a to ??to imam faks poručničke i brdo braveta mogu objesit mačko pod rep!
    Ma u kojoj su ti to agenciji rekli, jebo ih ja u dupe. Pa to su totalni kreteni.... Ma ne mogu virovat. Nać ćete posal SIGURNO. Jebi ga triba čekat, al jo?? stariji od mene će vam sigurno potvrdit da se to tako u pomorstvu događa u periodima. Nekad se pomorci tra?že ko ludi, a nekad se čeka i po dvi-tri godine...
    Zovite Globtika iako ne znam zapravo kako oni stoje sada sa kadetima i trećima bez iskustva. Al prije su uvik bili najjači upravo za te rankove.

Barba fred perry77 avatar
    Datum registracije
    Feb 2009
    Firma
    ako bude srece...

Početno

Citiraj Prvotno napisano od Kolega Vidi poruku
    Zovite Globtika iako ne znam zapravo kako oni stoje sada sa kadetima i trećima bez iskustva. Al prije su uvik bili najjači upravo za te rankove.
    Njih kad nazove?? isto ko i SSM,samo ti odgovore,ako bude ??ta kontaktirat ćemo vas,
    samo ??to ne ka?žu koji k.... nas zovete, ne tlačite nas
    Natko Zrnčić PIČKIN Dim...

2/O DPO popaj avatar
    Datum registracije
    Jul 2007
    Firma
    Bourbon offshore

Početno

Ma globtika prvog san zva i nista cak ni za timunjera ma nek je ugovor i 12miseci ni cut odgovor je bia potrazite negdi drugdi i sporkajte matrikulu pa cemo vas ukrcat a majko moja draga di cu sporkat matrikulu kako di sta upirra i dosađiva svakom samo cekan racun od telefona da dođe pa i to platit ja neznan sta cu nemogu oka sklopit do 5uri samo razmisljam di kako nervoza mah sve su nas ovi filipi satrali svugdi su oni za juniore dominiraju pitan se da li koji filipo od 20g ima isti problem ka i mi ovdi da ne spava razmisljajuci di ce se ukrcat i o svakakvin brigama

3.Casnik
    Datum registracije
    Mar 2009
    Firma
    još u potrazi

Početno

To su mi rekli u Anglo easterna, a baš 3 godine mi se ne čeka a i nisam baš siguran šta ču još znat za tolko vremena!
    Bio sam u Globtika baš pred 2 dana jako profesjonalno i ljubazno su me primili aplicirali i testirali a nakon toga su mi rekli da mi ne mogu ponudit ništa!

medecinka dalmacija avatar
    Datum registracije
    Feb 2009
    Firma
    ENT

Početno

Ajme ja san misec dana čvakala leksaurine,a muž peptorane i samo sam sidila i sidila i bola i bola po ovoj tipkovnici i slali smo aplikacije dok se oči više nisu zalipile za ekran i na kraju upalilo. Ne oslanjajte se na naše agente sad će oni iskoristit krizu da van uzmu lovu ispod banka.Samo šaljite svima na bilo koju adresu koja van dođe pod ruku. Druge nema,a krizi mora doći kraj........ valjda. Sritno vam svima

medecinka dalmacija avatar
    Datum registracije
    Feb 2009
    Firma
    ENT

Početno

a to u Globtika mi jako poznato zvući

2/O DPO popaj avatar
    Datum registracije
    Jul 2007
    Firma
    Bourbon offshore

Početno

Trazia san za offshore brodove isto evo danas zva neke u ukraini crystal offshore crewing i javia se neki da ih nazovem sutra jer crewing menager nije bia tu pa pogledajte ko je zainteresiran na tu stranicu i zovite mozda upali i jel ko cuja za tu agenciju??

C/O
    Datum registracije
    Oct 2008
    Firma
    Exmar

Početno

Ekipa stvarno mi je žaj. Razumin Vas skroz i ja san nakon kadeture čeka skoro 9 miseci. Nije mi baš bila panika za lovu (mlad-lud), al san isto bia nestrpljiv. Agencije bi ukrcale, njima je svaki pomorac lova, al je problem nažalost šta su firme koje ovi zastupaju izbirljive, pogotovo ove jače. A moja preporuka van je - bolje ne ajdete nigdi, nego svugdi! A šta je sa našima, JAdroplov, Atlantska, Tankerska, pa makar jedan ugovor. Nije baš lipo na nekima od tih, al bar su naši ljudi? (Doduše ja nikad nisan tia).

Barba crta zara avatar
    Datum registracije
    Feb 2009
    Firma
    tatri-visoko gorje

Početno

prika pa sto ne pokusas na msc oni ti traze samo tribas zvati direkt marescu u italiu(sorento),ili odi kod zizica u splitu on bi triba nac koji brod za tebe,ili odi na stranicu e.r.schiffahrt,ispuni aplikaciju,i direkt ih nazovi,vidit ces broj na stranici

Off
    Off je odsutan
    Mornar/Motorista Off avatar
    Datum registracije
    Jan 2009
    Firma
    Fimi Media d.o.o.

Wink

Citiraj Prvotno napisano od popaj Vidi poruku
    Trazia san za offshore brodove isto evo danas zva neke u ukraini crystal offshore crewing i javia se neki da ih nazovem sutra jer crewing menager nije bia tu pa pogledajte ko je zainteresiran na tu stranicu i zovite mozda upali i jel ko cuja za tu agenciju??
    Posalji CV na: atidex1@chevron.com i copiraj: fantonelli@ts.cosulich.it
    "Red Bull daje nam krila, a Rakija pogon na sva cetiri (4 WD)."

Časnik stroja Kotlar avatar
    Datum registracije
    Mar 2009

Početno

Evo kolega vidim da se trudis pronaci stogod za ukrcaj pa ti mozda ovo bude od pomoci.
    SHIPPING-CONNECTIONS.COM
    idi na njihove stranice i apliciraj i prilozi sve dokumente.Sve ces naci na njihovim stranicama i most top urgent pozicije koje potražuju.
    A evo ti i link.[URL="http://www.shipping-connections.com/"]
    Sretno!

Stranica 1 od 5 123 ... PosljednjePosljednje

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Pravila pisanja poruke

• Ne možeš otvoriti novu temu
  • Ne možeš ostaviti odgovor
  • Ne možeš stavljati dodatke
  • Ne možeš uređivati svoje postove
  •