Welcome guest, is this your first visit? Click the "Create Account" button now to join.
Prikaz rezultata str. 1/5
    SDPO beerseeker avatar
    Datum registracije
    Jan 2009
    Firma
    Bourbon

Početno Savjet - Digitalne publikacije

Ovih dana bi trebao (opet) naruciti neke knjige od Admiraltyja pa je kolega na brodu predlozio da narucimo digitalno izdanje.

Buduci da nemam bas iskustva sa tim digitalnim izdanjima, trebao bi konkretan odgovor zamjenjuje li Admiralty Digital Radio Signals Volume 6 sve ALRS-e?
    Konkretno, brod je stacioniran u zoni 5 (Perz.zaljev), na brodu imam ALRS 1(1), 2, 3(1), 5 i 6(3), i sad ako narucim ADRS, mogu li sve to eliminirati ili se to pak odnosi samo na ovaj zadnji 6(3) odnosno opcenito sve koji pocinju sa 6 (Pilot Service...)

LPG
    LPG je odsutan
    Clan Posade LPG avatar
    Datum registracije
    Sep 2008
    Firma
    Exmar

Početno

Citiraj Prvotno napisano od beerseeker Vidi poruku
    Ovih dana bi trebao (opet) naruciti neke knjige od Admiraltyja pa je kolega na brodu predlozio da narucimo digitalno izdanje.

Buduci da nemam bas iskustva sa tim digitalnim izdanjima, trebao bi konkretan odgovor zamjenjuje li Admiralty Digital Radio Signals Volume 6 sve ALRS-e?
    Konkretno, brod je stacioniran u zoni 5 (Perz.zaljev), na brodu imam ALRS 1(1), 2, 3(1), 5 i 6(3), i sad ako narucim ADRS, mogu li sve to eliminirati ili se to pak odnosi samo na ovaj zadnji 6(3) odnosno opcenito sve koji pocinju sa 6 (Pilot Service...)
    Mi imamo digitalno izdanje i ADRS dobijes za sva podrucja. Drukcije je sa Admiralty Total Tide gdje moras zatrazit i platit svako podrucje zasebno.
    Super stvar, ispravke dobivac preko CD-a i nema zezancije pogotovo za ADLL svi znamo koliki je to bia gubitak vrimena, a niko ni ne pogleda te publikacije.
    Sad kad smo imali zadnji veting od Shella ovi je bia super zadovoljan sta imamo sve digitalno.
    Ej vapore

SDPO beerseeker avatar
    Datum registracije
    Jan 2009
    Firma
    Bourbon

Početno

Mislim da se moze za jedno, vise ili sva podrucja ali to mi je manje bitno, ionako mi treba samo za jedno podrucje. Bitnije mi je da li ADRS zamjenjuje sve ALRS ili samo neke. Pretpostavljam da je sve ali volio bi da mi netko potvrdi. Hvala u svakom slucaju

Dbk
    Datum registracije
    Sep 2009
    Firma
    KGJS

Početno

Za ADRS se moze narucit samo za jedno podrucje,sto se tice digitalnih publikacija sve se moza pojedinacno narucit tj platit.ADRS zamjenjuje one ALRS u kojem podrucju plovis.Mi na brodu imamo sve publikacije digitane i update dobivamo preko satelita tako da nemoramo cekat kad dodjemo u porat da dobijemo CD.

Dbk
    Datum registracije
    Sep 2009
    Firma
    KGJS

Početno

Jos jedna mala korekcija,koliko ja znam zasad je samo digitalno izdato ADRS vol.6 i da nije izdato za ostale volumene (1,2,3,4 i 5)

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Pravila pisanja poruke

• Ne možeš otvoriti novu temu
  • Ne možeš ostaviti odgovor
  • Ne možeš stavljati dodatke
  • Ne možeš uređivati svoje postove
  •