Dali tko zna adrese agenata ili firma za ukrcaj na ferry ( ro-ro passenger ships ). Svaka info je dobro do?*la. Unaprid hvala
Dali tko zna adrese agenata ili firma za ukrcaj na ferry ( ro-ro passenger ships ). Svaka info je dobro do?*la. Unaprid hvala
odi na maritime connector i pogledaj si malo transeuropa firmu iz kopra,bivši diaz.iako ti nemaju baš neke dobre reference među kolegama ali ipak se preko njih ja mislim može dosta lako ubost šljaka.
isto tako probaj kontaktirat marinconsult u trogiru,čini mi se da ukrcavaju na SNAV ako se ne varam.
www.uecc.com dobri uvjeti, traze iskustvo...jedan kolega sa foruma je bia tamo, pa ce ti on mozda moc dat bolji savjet...ali,probaj na ove prije nego na transeuropu..
...ca smo na ovom svitu...
Bog, evo kako ti je sea_st reka. Ja sam bia prije 2 god na UECC (tada jedini hrvat a sad mi je jedan kolega tamo, mislim da je takodjer jedini.)
To su iskljucivo car carrieri, nema putnika, voze se samo novi auti po Europi ...
Posada su ti Englezi, Francuzi, Poljaci i Portugalci. Nema posrednika ides direktno. Placa C/OFF cca 4000-EUR permanent, rotacija 6 weeks.
Evo ti direkni kontakt kadrovske,
bruno.silvestre@uecc.com
luis.batalha@uecc.com
Posalji CV
Kolegijalnost na djelu...:-)
Ugodno sam iznenaĐen. Hvala na pomoĆi
Nema frke, stari..zato i postoje ove stranice
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)