Welcome guest, is this your first visit? Click the "Create Account" button now to join.
Prikaz rezultata str. 1/4
    2/O Riba avatar
    Datum registracije
    Dec 2008
    Firma
    Teekay

Početno Vase misljenje?!!!

Postovanje i pozdrav svima!!!
    Problem?hm nije problem...
    situacija je ovakve prirode....trenutno sam 2/O na LNG-u TK,sve super sve prva liga ima nesto sto ti ne pase (crni cigani) ali ok i to se da risiti... prije neki dan sam dobio ponudu za K-line,bolja lova,dobar ugovor malo bolji....mirovinsko,zdravstveno placeno!!!Kako je na K-linu,sto Vi mislite sto napraviti volio bi cuti i drugi misljenje....zahvaljujem!!!

Clan Posade
    Datum registracije
    Jun 2008

Početno

Citiraj Prvotno napisano od Riba Vidi poruku
    Postovanje i pozdrav svima!!!
    Problem?hm nije problem...
    situacija je ovakve prirode....trenutno sam 2/O na LNG-u TK,sve super sve prva liga ima nesto sto ti ne pase (crni cigani) ali ok i to se da risiti... prije neki dan sam dobio ponudu za K-line,bolja lova,dobar ugovor malo bolji....mirovinsko,zdravstveno placeno!!!Kako je na K-linu,sto Vi mislite sto napraviti volio bi cuti i drugi misljenje....zahvaljujem!!!
    Postovanje kolega!
    Moje misljenje je sljedece.Vecina nas koji danas navigajemo u LNG biznisu dobivamo redovito ponude sa drugih kompanija i sva sreca da je trenutno takva situacija.Nadajmo se da ce i potrajati.Ako si trenutno zadovoljan i ako ti odgovara sistem rada na TK,a pogotovo ako imas mogucnost avancamenta onda radije nemoj mijenjat.Ako se radi o velikoj razlici u placi onda se naravno isplati promijenit,ali ako se radi o 1000 eura ili manje onda stoj di jesi.Trenutno mozda K-Line daje vise,ali za koji misec mozda TK digne place pa ces onda govorit da je bolje da si osta di si bija.

Administrator Dalmos avatar
    Datum registracije
    Jun 2007
    Firma
    www.pomorac.net

Početno

Svaka prica ima dvi strane. Prvo promuckaj pa razmisli. Mi svi navigajemo za novce i kratke ugovore. Ali isto tako znaj da si profesionalav i da nije dobro vezati se za neku firmu ka pijan plota ako imas mogucosti negdi drugo ziviti puno bolje.
    Kad mi zivot smota idro i kad bacim zadnje sidro, vezace me moja cima u mistu di mora ima.
    Pametan uvijek nade nacin, a budala izgovor

Ljudi ce ti oprostiti sve u zivotu ali uspjeh nikad.

Kadet Kado avatar
    Datum registracije
    Oct 2008

Početno

meni je frend na k-lineu, kaze da je tamo fenomenalno, novi brod, super placa (permanent), kratki ugovori, satelitska, uglavnom sve najbolje...nahvalio ih je...tako da mislim da neces pogrijesiti ako odes tamo...iako neznam kako ti je sada...

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Pravila pisanja poruke

• Ne možeš otvoriti novu temu
  • Ne možeš ostaviti odgovor
  • Ne možeš stavljati dodatke
  • Ne možeš uređivati svoje postove
  •