Pozdrav ekipi, Mozda ide neko na kapetanski 12.12 u Sibenik!?
Ukoliko imate kakvih informacija vrlo dobro su dosle!
Pozdrav
Pozdrav ekipi, Mozda ide neko na kapetanski 12.12 u Sibenik!?
Ukoliko imate kakvih informacija vrlo dobro su dosle!
Pozdrav
Idem i ja tad polagat. Nedavno sam do??ao s broda pripremam pismene ali ove teorije ima preko glave. Jeli zna?? kakvi su tamo ti kapetani jeli zajebavaju jer neču moč 100% bit spreman za nečije i?življavanje i treniranje strogoče.
Ja znam jer sam tamo polagao davno ali struktura ljudi u toj kapetaniji je ista. Broj 1(ka u Alan Fordu) ti je Janez Lakos ali njega nije bas briga puno. On je tu capo tutti di capi.
Nakon njega dolazi Boris Seljanovski (bivsi kapo) on pila bez veze samo da se pokaze ko je tu ''glavni'' jer ipak on puca da nasljedi Janeza na njegovoj stolici.(ali mu neide jer oni zele da to bude bivsi kapetan a ne kapo)
A njega si vida i po medijima uvik kad SIbenska kapetanije daje iskaz on iskace ko iz pastete.
Tu je jos ponekad Jumbo ali on je tu vise radi neke figure i da odluci di se ide popit i poist posli.
Ima jos kapetan Jurisic koji je po meni ludilo covik i koji ne tlaci nista nego je realan znas znas neznas aj probace te progurat di znas. mozda ima jos koji ali njih se nesicam. Sta se tice sekretarica one su tu najopasnije bolje ti je njima dat cakuladu nego ih gori gledat kako vas mrzu sta ste dosli umisto da su isle na kavu.![]()
Sritno
Ajde bar da su ok ljudi to je dobro znat. Znam da je ovo 100 puta neko pitao ali kakvi su usmeni na ??to se ba?? baziraju, jer u ovom kratkom vremenu ??to mi je preostalo te??ko da ču sve učit i naučit. Vjerovatno se pitanja izvlače koliko sam upoznat. Bilo kakve informacije o usmenom bi dobro do??la. Peglam ali totalno sam na iglicama sad.
Pozdrav
posto sam ja s klase friski iz Sibenika(samo za 3 makine...
ima noviteta!!!
sto se tice stroja na celu je Boris Seljanovski..a ispitivaci su iz Splita i Zadra...
Mislim da bi se trebalo spremiti,ipak je to kapetanski
pozdrav i sretno na ispitu![]()
Vazno je napisati iproci pismeni,na usmenom nikog ne ruse,mozes i iz prakse pricati,nema problema,dobro je spremi za pismeni,d.survey,RDS,plicina,nadvode,pomak tereta(najvise bodova),loksodroma ortodroma,klasika,nepoznata zvijezda+ devijacija,visinska,direktna,visoke i niske vode,nije strasno,sretno!
Capt. Jurisic je vec par godina u penziji.
Moj savjet ti je da budes 100% spreman za stabilitet jer covik (ako se ne varam preziva se ?*kalabrin) koji je za stabilitet dosta strog ili da ne kazem picajzla, a ostalo bi trebala vise manje biti rutina, naravno kao sto je kolega rekao ipak je to kapetanski pa bi trebalo nesto i znati.
Hvala ljudi i sve najbolje za novogodi??nje blagdane vama i va??oj familiji i dobro mi stojte i u 2012.
Koliko sam cuja ima bit da je kap. sibenik odgoden za 19.12.
potvrdjeno kapetanski u sibeniku 19.12
kad su rokovi u Splitu i Zadru iza nove godine????
Tu ti je cijeli raspored za 2012:
MMPI
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)