Welcome guest, is this your first visit? Click the "Create Account" button now to join.
Prikaz rezultata str. 1/18

Tema: terco na LNG

Clan Posade capt.morgan avatar
    Datum registracije
    Jun 2008
    Firma
    Na netu

Početno terco na LNG

Pozdrav svima

Evo nakon 10 godina navigacije po Bulkovima odličio sam promjenit karijeru i otić na LNG brodove.
    Imam zavr??en fax ,Kapetanski ,ćif sam već 5 godina i sve brevete pa i osnovni tankerski.
    Pitanje:

Koje na??e agencije krcaju na LNG brodove i na koju bi s bozirom ba nemam iskustva na LNG moga najprije upast.

Hvala svima unaprijed
    sastavljam rastavljene zene

C/O
    Datum registracije
    Oct 2008
    Firma
    Exmar

Početno

Citiraj Prvotno napisano od capt.morgan Vidi poruku
    Pozdrav svima

Evo nakon 10 godina navigacije po Bulkovima odličio sam promjenit karijeru i otić na LNG brodove.
    Imam zavr??en fax ,Kapetanski ,ćif sam već 5 godina i sve brevete pa i osnovni tankerski.
    Pitanje:

Koje na??e agencije krcaju na LNG brodove i na koju bi s bozirom ba nemam iskustva na LNG moga najprije upast.

Hvala svima unaprijed
    1. Globtik - Shell

2. Wilhemsen (Split) - Golar

Sve ostalo manje vjerovatno, al nikad se ne zna (Azalea Zadar, Vship Split, Zorovic Rijeka, Iva shipping Split, OSM Split).

Clan Posade markiz avatar
    Datum registracije
    Jun 2009

Početno

Probaj V ship

Datum registracije
    Jun 2008
    Firma
    Na netu

Početno

Citiraj Prvotno napisano od Kolega Vidi poruku
    1. Globtik - Shell

2. Wilhemsen (Split) - Golar

Sve ostalo manje vjerovatno, al nikad se ne zna (Azalea Zadar, Vship Split, Zorovic Rijeka, Iva shipping Split, OSM Split).
    broj telefona,mail fax i??ta.........

neradnik skembo avatar
    Datum registracije
    Apr 2009
    Firma
    Chevron

Početno

broj telefona,mail fax i??ta.........

Globtik ti je zakon za to.

Contacts Â? Globtik Express Agency

Datum registracije
    Jun 2008
    Firma
    Na netu

Početno

Citiraj Prvotno napisano od skembo Vidi poruku
    Globtik ti je zakon za to.

Contacts Â? Globtik Express Agency
    a V-ships ima li kakav mail ili samo telefon.

C/O
    Datum registracije
    Oct 2008
    Firma
    Exmar

Početno

Na forumu imas 2 topica vezana samo za V ship, a jos barem 5 vezanih za LNG i sve ovo sta pitas. Daj se malo potrudi. A i da uguglas sve bi nasa u 5 minuta.
    Jebi ga nije ovo sluzba informacija, a ako si tako snalazljiv i na brodu lipo stoj di jesi.
    Oces pitat i da te ukrcamo?

Administrator Dalmos avatar
    Datum registracije
    Jun 2007
    Firma
    www.pomorac.net

Početno

a V-ships ima li kakav mail ili samo telefon.
    Nema nista. Moras poslati pismo u kuverti pa ce ti oni odgovoriti na isti nacin nemaju jos net, ni telefon itd...
    Kad mi zivot smota idro i kad bacim zadnje sidro, vezace me moja cima u mistu di mora ima.
    Pametan uvijek nade nacin, a budala izgovor

Ljudi ce ti oprostiti sve u zivotu ali uspjeh nikad.

Banned
    Datum registracije
    Jul 2008
    Firma
    SSM-Sam Svoj Majstor

Početno

Citiraj Prvotno napisano od Dalmos Vidi poruku
    ...Moras poslati pismo u kuverti pa ce ti oni odgovoriti na isti nacin nemaju jos net, ni telefon itd...
    A je li ide marka za inozemstvo ili za domaci promet?

Barba Oring avatar
    Datum registracije
    Feb 2009
    Firma
    SINNER

Exclamation

Citiraj Prvotno napisano od Dalmos Vidi poruku
    Nema nista. Moras poslati pismo u kuverti pa ce ti oni odgovoriti na isti nacin nemaju jos net, ni telefon itd...
    ...i dvi slike 3,2x3,7
    Whatever we do, we do to gain pleasure or to avoid pain!
    Rođen sam da nestanem

Barba bumbo avatar
    Datum registracije
    Oct 2008
    Firma
    Atlantska plovidba

Početno

a ??ta je sad.....jebate pa ova tema nema veze sa temom....ja ode upa vidit kako se radi ka terco na lng i tako sta ja znam neki savjeti ovo ono(mislim zanima me) kad ono?????????????
    pa čovječe 60 posto novih tema i postova ode izgleda ovako:

evo gladan sam kruva daj adresu neku-postoji na forumu
    evo gladan sam kruva daj broj telefona-postoji na forumu
    ajme evo da si mi sve ali ja neznam kako se pi??e @ na mojoj tipkovnici- otiđi na google pa priko ascii coda upi??i ako ne ide tako imas copy paste ka ??ta casper kopira čć???žđ.

eto pa ljudi pun k stvari koje se ode postavljaju bzvz samo govore o vama koliki ste redikuli(to govorim za ove sa bezveznim pitanjima)

pa mislim kako ti prodje uopće kroz glavu pitat broj telefona čovik ti lipo da imena firmi di bi eventualno po njegovom mi??ljenju moga bacit udicu.
    jo?? jedna stvar ti si ćif a nije ti palo na pamet recimo google search engine???
    nekako sam siguran da si sto puta nesto pizdeka nekom kadetu koji evo po svemu sudeci ima vecu razinu inteligencije od tebe.
    a jebenti bo... pa kako ne promislite glavom prije nego ne??to rečete, i kako ja sad uopće mogu po??tovat neki post iznad kojeg je tvoj nadimak?

evo primjera radi pogledaj postove kolege elf_dalmatae
    e onako se trazi posa dragi
    btw pm ti je tu njega je isto pametno iskoristavat jer ako glupost i izvalis procitat ce je jedan a ne par iljada

sorry zbog gramatickih gresaka al to je moj đir po forumima jerbo drugdi nemogu
    Mayday! Mayday! The captain lost control again....!
    _ll__
    _,-'::::::::'=._/t__
    \___________/

2.Casnik elf_dalmatae avatar
    Datum registracije
    Jun 2008
    Firma
    Na cvrstom kopnu

Početno

Ma boli te yaynik - ti si se ukrca

Rekli bi ti u Bosni - 'De ba, ne sekiraj se!'

Besides, informaticka pismenost, a i rvacki pravopis, nisu u sviju nas na istoj razini.

Krvi ti Kerumove.

Citiraj Prvotno napisano od bumbo Vidi poruku
    a ??ta je sad.....jebate pa ova tema nema veze sa temom....ja ode upa vidit kako se radi ka terco na lng i tako sta ja znam neki savjeti ovo ono(mislim zanima me) kad ono?????????????
    pa čovječe 60 posto novih tema i postova ode izgleda ovako:

evo gladan sam kruva daj adresu neku-postoji na forumu
    evo gladan sam kruva daj broj telefona-postoji na forumu
    ajme evo da si mi sve ali ja neznam kako se pi??e @ na mojoj tipkovnici- otiđi na google pa priko ascii coda upi??i ako ne ide tako imas copy paste ka ??ta casper kopira čć???žđ.

eto pa ljudi pun k stvari koje se ode postavljaju bzvz samo govore o vama koliki ste redikuli(to govorim za ove sa bezveznim pitanjima)

pa mislim kako ti prodje uopće kroz glavu pitat broj telefona čovik ti lipo da imena firmi di bi eventualno po njegovom mi??ljenju moga bacit udicu.
    jo?? jedna stvar ti si ćif a nije ti palo na pamet recimo google search engine???
    nekako sam siguran da si sto puta nesto pizdeka nekom kadetu koji evo po svemu sudeci ima vecu razinu inteligencije od tebe.
    a jebenti bo... pa kako ne promislite glavom prije nego ne??to rečete, i kako ja sad uopće mogu po??tovat neki post iznad kojeg je tvoj nadimak?

evo primjera radi pogledaj postove kolege elf_dalmatae
    e onako se trazi posa dragi
    btw pm ti je tu njega je isto pametno iskoristavat jer ako glupost i izvalis procitat ce je jedan a ne par iljada

sorry zbog gramatickih gresaka al to je moj đir po forumima jerbo drugdi nemogu

2.Casnik ivo_1 avatar
    Datum registracije
    Mar 2008
    Firma
    Jan De Nul

Početno

Citiraj Prvotno napisano od bumbo Vidi poruku
    moga si s covikon u cesarice na kavu poc a ne ga ovako priko foruma oprat
    lipo ti je doma http://www.visitorebic.hr

Terco muky23 avatar
    Datum registracije
    May 2008

Početno

Citiraj Prvotno napisano od ivo_1 Vidi poruku
    moga si s covikon u cesarice na kavu poc a ne ga ovako priko foruma oprat
    Siguran sam da bi vi??e njih dotičnog opralo samo su se suzdr?žali...
    Omnia praeclara rara.

Treći Vodja avatar
    Datum registracije
    Apr 2010
    Firma
    Jadroplov,OOCL

Početno

ma ako je covik malo stariji mogu ga i razumit ...

biće mu je uspijeh sta je uspija i otvorit novu temu a vi tako :P
    Mirno more nikada nije stvorilo dobrog mornara.

Datum registracije
    Jun 2008
    Firma
    Na netu

Početno

Citiraj Prvotno napisano od Vodja Vidi poruku
    ma ako je covik malo stariji mogu ga i razumit ...

biće mu je uspijeh sta je uspija i otvorit novu temu a vi tako :P
    e ovo si dobo napisa.jeba te je?ž ,ja se odi muku mučin sa sa svom ovom silom informacija,a stari mi je uvik govorija da je bolje pitat nego skitat.

Za BUMBO

Ti, dobro dijete ,sigurno nima?? ni ?žene ni dice da te gnjave po cile dane,a ni pametnija posla, nego samo tapka?? po netu.
    Ako nekomome ne mo?že?? pomoći nemoj ga ni pljuvati,a ja kadeta nikad nisam ispljuva nego sam,dapače, bio jako strpliiv i sa onima ??ta nisu poziciju znali nacrtat.
    btw, vi??e sam ja zaboravio stvari nego ??ta će puno njih ikada naučit, a ti trk do prve kji?žare i kupi Babić-Finka-Mogu?? gramatiku (to ti je jedna lipa ?žuta knjiga u narodu poznatija kao Londonac)

IVO_1 pozdrav

Barba bumbo avatar
    Datum registracije
    Oct 2008
    Firma
    Atlantska plovidba

Početno

Za BUMBO

Ti, dobro dijete ,sigurno nimaš ni žene ni dice da te gnjave po cile dane,a ni pametnija posla, nego samo tapkaš po netu.
    Ako nekomome ne možeš pomoći nemoj ga ni pljuvati,a ja kadeta nikad nisam ispljuva nego sam,dapače, bio jako strpliiv i sa onima šta nisu poziciju znali nacrtat.
    btw, više sam ja zaboravio stvari nego šta će puno njih ikada naučit, a ti trk do prve kjižare i kupi Babić-Finka-Moguš gramatiku (to ti je jedna lipa žuta knjiga u narodu poznatija kao Londonac)

1. Moje "tapkanje po netu" zapravo radim u svrhu samoedukacije iako imam drugog, možda ne i pametnijeg posla preko glave.
    2. Odakle ti da nemam ženu i dicu? Iskreno žao mi je što te tvoji gnjave.
    3. Naravno, više puta sam valjda dokazao da kad mogu pomoć uvijek pomognem. Međutim, u moru besmislenih pitanja koja se mogu usporediti s onima tipa "mama meni se piški šta ću sad" čak i onima koji mogu pomoć jako je teško razabrat kome se može pomoć, a kome ne.
    4. Ispričavam se na mojem nepotkrijepljenom zaključivanju. Moguće je da si zaista smiren i strpljiv.
    5. Svaka čast na naučenom. Mislim da je moja gramatika iz Hrvatskog jezika sasvim solidna pa se više posvećujem onoj iz Engleskog kako bih sebi olakšao rad. Ipak, čini mi se da je knjiga Hrvatski pravopis jako dobra. Naime provjerio sam na google-u. Da li je to možda ova knjiga:
    Google rezultati pretra

Da se vratimo na forumski pravopis.....ža mi je šta svi misle da sam te opra.....jednostavno se nadam da će ovo procitat jos novih i malo se potrudit oko stvari koje traju cijele 3 sekunde. najprije nisam u poziciji uopce prat bilo koga u vezi struke ali brate neke stvari se nemogu opravdat ženom i dicom.

Eto ako ima ko ja sam uvik za kavu (može i u cesarice) a pozivam i tebe capt morgan pa ćeš vidit da sam ja zapravo dobronamjeran i jako pristojan. viruj mi ja tebi i svima ode želim sve najbolje ali nekad treba primit i kritiku jelda
    Mayday! Mayday! The captain lost control again....!
    _ll__
    _,-'::::::::'=._/t__
    \___________/

Administrator Dalmos avatar
    Datum registracije
    Jun 2007
    Firma
    www.pomorac.net

Početno

Kraj rasprave koja nevodi nigdje

Hvala na razumjevanju
    Kad mi zivot smota idro i kad bacim zadnje sidro, vezace me moja cima u mistu di mora ima.
    Pametan uvijek nade nacin, a budala izgovor

Ljudi ce ti oprostiti sve u zivotu ali uspjeh nikad.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Pravila pisanja poruke

• Ne možeš otvoriti novu temu
  • Ne možeš ostaviti odgovor
  • Ne možeš stavljati dodatke
  • Ne možeš uređivati svoje postove
  •