Welcome guest, is this your first visit? Click the "Create Account" button now to join.
Prikaz rezultata str. 1/11
    Kadet
    Datum registracije
    Jan 2011

Početno posao na brodu

zamolia bi svih kojima se da odgovorit da mi barem malo pomognu.

zanima me u principu kakav je dan na brodu jednog prosječnog časnika, ono tipa, sta sve jedan casnik mora radit i slicno. nadan se da san bia donekle jasan.

pozdrav i mirno more

Banned
    Datum registracije
    Dec 2008
    Firma
    Lyngnerud Rederei

Početno

Momčino, nisi jasan..
    Na prosječnom brodu ima?? 6-7 časnika, a na nadprosječnom brodu taj broj se penje i na preko 20. Svaki časnik ima svoj posao, dakle, svakome je dan različit. Zajedničko im je samo jedno, brod na koji su ukrcani..
    Budi malo određeniji

Kadet
    Datum registracije
    Jan 2011

Početno

skuzaj,
    tia san onako opcenito znat, recimo kad bi zavrsia faks (smjer nautika) i posli kadeture, naden posal na nekon putnickon brodu, sta bi ja ka casnik (npr. treci) sve mora radit.
    znan da pitan previse opcenito, ali nigdi nisan uspia nac bas definirano sta bi triba radit nakon faksa

Banned
    Datum registracije
    Dec 2008
    Firma
    Lyngnerud Rederei

Početno

Pita?? preopćenito pa ću ti odgovorit u tom stilu. Kao treći kuverte ima?? gvardiju 2X4h za vrime koje upravlja?? brodom (brine?? se da brod plovi unapred zacrtanim putem). Sve ostalo će?? saznat na kadeturi. Nadam se da će ti netko od kolega časnika reć vi??e. Ja san mehaničar.

SDPO beerseeker avatar
    Datum registracije
    Jan 2009
    Firma
    Bourbon

Početno

Citiraj Prvotno napisano od trdiza Vidi poruku
    skuzaj,
    tia san onako opcenito znat, recimo kad bi zavrsia faks (smjer nautika) i posli kadeture, naden posal na nekon putnickon brodu, sta bi ja ka casnik (npr. treci) sve mora radit.
    znan da pitan previse opcenito, ali nigdi nisan uspia nac bas definirano sta bi triba radit nakon faksa
    Kao 3/O vjerojatno ces osim gvardije 2x4h imati duznost brinuti za safety opremu (dakle lifeboati, splavi, ekstinteri, pirotehnika, muster liste...), imat ces papirologiju (reporti, priprema dokumenata za luku itd) i vodit ces par dnevnika. A u slobodno vrijeme po izboru. A na cruiseru pretpostavljam da izbor zna biti zajeban

Kadet
    Datum registracije
    Jan 2011

Početno

momci fala na brzin odgovorima

Kadet
    Datum registracije
    Jan 2011

Početno

ma davno san ja zakljucia da san za more, nije to nikad bilo upitno, triba sad jos sredit 4. srednje pa cu valjda upast i onda se vidimo na brodu (ili bar na forumu kad buden trazija posal )

1st Off nikopfri avatar
    Datum registracije
    Mar 2008
    Firma
    Royal Caribbean

Početno

ma davno san ja zakljucia da san za more, nije to nikad bilo upitno, triba sad jos sredit 4. srednje pa cu valjda upast i onda se vidimo na brodu (ili bar na forumu kad buden trazija posal )
    Legendo!!!

Zivot je more

Timunjer na Oil Rig Perza avatar
    Datum registracije
    Apr 2010
    Firma
    PFST"

Početno

Evo jos jedno, a sta cu ja radit da treči časnik makinje
    samo da daju kombinezon ,alat i onda cu se kupat u motornom(eteričnom) ulju
    Posljednje uređivanje od Perza : 01-11-2011 at 11:15 AM
    Ja po kočnici, kočnica ne radi! Ja po ručnoj, ručna ne radi! Ja u kiosk, kiosk radi!!

Kadet
    Datum registracije
    Jan 2011
    Firma
    sad nigdje

Početno

zamolia bi svih kojima se da odgovorit da mi barem malo pomognu.

zanima me u principu kakav je dan na brodu jednog prosječnog časnika, ono tipa, sta sve jedan casnik mora radit i slicno. nadan se da san bia donekle jasan.

pozdrav i mirno more
    tek sam se prijavia tako da neznam na koji forum da idem,ako bi me mogli malo uputit,na dugoj san naviga 8 god.,a 10 na trabakulama,sad sam bez posla ,a situcija je sve teza,nisam oficir,mornar ,timunjer,konobar, to su poslovi di mogu radit,proba sam zvati i slati mailove medjutim bezuspjesno,ako imate kakav savjet dobro bi mi dosao,zahvaljujem unaprid na pomoci

Klapa L mljet avatar
    Datum registracije
    Dec 2010
    Firma
    Nezaposlen

Početno

ajde prosetaj malo po postu jahte, pa malo prosaraj i nac ces nesto!
    Tamo ne treba uvijek imat neke brevete, dovoljno je iskustvo na nekim
    poslovima kao "Deckhand" ili po naski Mornar

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Pravila pisanja poruke

• Ne možeš otvoriti novu temu
  • Ne možeš ostaviti odgovor
  • Ne možeš stavljati dodatke
  • Ne možeš uređivati svoje postove
  •