Bok ljudi! Nisam dugo nikakav thread napisao, ali citajuci na portalu sto rade na brodovima da se obrane od te stoke, pala mi je ova ideja, pa cisto da vidim kako kolege koji plove gledaju na cijelu situaciju, ja jos ne plovim ali uskoro cu cim polozim ovaj zadnji ispit. Kaze kolega da se bore bodljikavom zicom, jos da mu je dat i noz i kalasnjikov nebi bilo straha, ali salu na stranu ovo postaje sve ozbiljnije. Navecer upalim TV kad ono na Dnevniku otet brod. Neznam, da je se dogovorit s kompanijama na kojim navigavamo da se clanovi posade obuce i naoruzaju da se mogu obraniti.... Ne bojim se nikoga tko ima oruzje ako ga imam i ja! Ja mislim da bi se brodovi lagano trebali naoruzavati i posada trebala obucavati za samoobranu, jer kad bi na brodovima imali koji mitraljez i svi clanovi posade imali kalasnjikov u ruci i ta bi se bagra zapitala koga napada, vjerujemo da se to moze ako bi se usuglasile kompanije, ako nista da bar bez straha plovimo kroz ta podrucja. Mislim kad bi se postigao konsenzus oko toga nebi nam S.W.A.T. bio ravan. Zasto ne napadaju zidovske i ruske brodove? Zato sto im ovi dusu spreme u vjecna lovista!Mislim da ce se ovo pitanje u buducnosti jos vise aktualizirati, ali do tada sta bude bude. Znam da ce mi neke kolege sad postavljat pitanja tipa: sto ako se netko od posade napije pa poubija ostale? Sto ako ovo, sto ako ono? Misli da se to sve moze srediti i dobro organizirati samo ako se postigne dogovor izmedju pomoraca i kompanija na kojima plove. Najgore je sutit i pustit da stvari izmicu kontroli, a mi da ispastamo i svaki put strahujemo sta ce nam se dogodit kad budemo plovili kroz ta podrucja!

LinkBack URL
About LinkBacks
Odgovori s citatom