Dragi kolega...
Eto ?žaj mi je ??ta ti se sve to izdogađalo, tebi i drugin kolegama na brodu. To je dokaz da je očigledno more nekome mater a nekome maćeha.. Ovde di san to se ne događa, znači triba imat sriće (namjerno ne govorin pameti) za doć na pravu firmu. Drago mi je da se ovakvi threadovi otvaraju da svako mo?že reć svoje mi??ljenje a pogotovo morski vukovi (poljski-wilk morski) koji vjerojatno imaju sad na sebi majcu na rige i povez priko oka, jedino ??ta in u ovo vrime safetya i papirologije ona papiga na ramenu ili je plastična ili od krpe al nema veze...
Hvala svima ??ta se brinete za dobrobit hrvatskog pomorca, i blago kompanijama koje ukrcavaju ??to vi??e na??ih ljudi ka ??ta je ova... Ovaj kruv je dovoljno suv i tvrd da bi mi neko na njega nabaciva jo?? koju koru za ?žuntu čisto da pokrije onu prethodnu... Ne triba mi to, ni pametovanje koje svako jutro slu??an doli u ECR, ka da topla voda nije otkrivena odavno kad je Rade Končar napravija prvi bojler...
I jo?? jedna sitnica, vezana za maritime koje "čudi" kako neki ljudi jedva skupe za pokrit porez, da sad ne pi??en drugi post na onom threadu... Svi mi imamo familje, dicu, ?žene (nadam se) i svakome je drago bit doma s njima, pa jel po??teno onda osuđivat ljude koji ??ta vi??e vrimena oće provest doma a ne na lati... ili oni na jedino na lati mogu zaglumit neku facu a doma su obični papučari pa in se doma i ne ide?!?!?!...
Meni osobno dra?že bit doma, gledat dicu kako rastu, lovit lignje, brat masline, a ne se topit po bar?žama sa svakojakim likovima i pomorcima oportunistima... Pametnome dosta, pozdrav svim kolegama ma gdje bili...