Welcome guest, is this your first visit? Click the "Create Account" button now to join.
Prikaz rezultata str. 1/14

Tema: Ukrcaj?

deck officer POSEIDON avatar
    Datum registracije
    Aug 2008
    Firma
    Tanker

Početno Ukrcaj?

Evala moreplovci!
    Dali koje firme potra?žuju oficire palube? ako imate kakve informacije molio bih vas da napi??ete, prica se da fali kadra ali nitko ne zove valjda sam se krivima javio!!(Prednost tankerima,LNG,LPG)

??ivili

Prvi kuverte sea_st avatar
    Datum registracije
    Sep 2007
    Firma
    TK

Početno

Pozdrav, Poseidon(e)...
    Pocni sa agencijama kao sto su Globtik / Zorovic...na kojim brodovima imas iskustva???? napisi malo o sebi, pa ces dobit koji savjet od kolega....
    Ugl, malo procackaj po forumu jer je pisano o ukrcaju (crude oil tankers,offshore,lng,cruise.....)
    ...ca smo na ovom svitu...

Barba zombi avatar
    Datum registracije
    Oct 2007
    Firma
    Garage I.N.C

Početno

ovo sto si napisa mi je jako cudno cut a kamoli ako imas iskustvo..

opet,moras znat da na tankere a posebno plinase nije lako upast ako nemas na njima bar kadeturu par miseci...
    ''Čovik je od svega gospodar, samo je od mora rob, more ga isa u zvizde, more ga kala u grob.
    ''Postoje tri vrste ljudi: oni koji su ?živi, oni koji su mrtvi i oni koji plove.''

2.Casnik ivo_1 avatar
    Datum registracije
    Mar 2008
    Firma
    Jan De Nul

Početno

između ostaloga provaj na maritime-connector pa vidi sto se nudi javit ce ti se netko pa vagaj...iznesi ode...dobit ces korisnih savjeta
    lipo ti je doma http://www.visitorebic.hr

edward
    Guest

Početno

e sad ako ti je frka baš za ukrcaj možeš se javit za trans ocean,to su panamax bulkovi,za terca oko 4000 usd čini mi se, za sekonda oko 4800 usd,agent loris iz kostrene.jako često mu fali ljudi

Barba zombi avatar
    Datum registracije
    Oct 2007
    Firma
    Garage I.N.C

Početno

e bas me zanima ( ne bas za ukrcaj..) edwarde kakvi su ti panamax bulkovi uopce i kakvi su ugovori na toj firmi...i opcenito..nesto sam bio nauca o njoj pa eto,bas me zanima..
    ''Čovik je od svega gospodar, samo je od mora rob, more ga isa u zvizde, more ga kala u grob.
    ''Postoje tri vrste ljudi: oni koji su ?živi, oni koji su mrtvi i oni koji plove.''

kado
    Datum registracije
    Jul 2007
    Firma
    M/Y Rasselas

Početno

Citiraj Prvotno napisano od zombi Vidi poruku
    e bas me zanima ( ne bas za ukrcaj..) edwarde kakvi su ti panamax bulkovi uopce i kakvi su ugovori na toj firmi...i opcenito..nesto sam bio nauca o njoj pa eto,bas me zanima..
    bulk ko bulk samo građen prema panami koliko ja znam

Barba zombi avatar
    Datum registracije
    Oct 2007
    Firma
    Garage I.N.C

Početno

ma da,al eto,bas me zanima jel postoji kakva razlika medju njima...

kado
    Datum registracije
    Jul 2007
    Firma
    M/Y Rasselas

Početno

pa po veličini ni??ta drugo

Clan Posade Mario b. avatar
    Datum registracije
    Aug 2008

Početno

Evo da ti kažem sta znam o firmi, imaju 8 panamax bulkova,grade još par novih naše oficire krcaju na 4 ili 5 brodova na ostatku su indijci ali se nemože doć na brod sa njima-mislim mješano,posada indonežani ali kuhaju našu hranu,sada plaća 4200 dolara sta mislim da je za bulkove uredu,u monte carlu radi gospodin Dujmovic-najbolje zvat njega direktno, moze se dogovorit da ides mjesec dana kao junior treći pa kada ode terco ti ga zamjeniš,samo ti je još caka da moras obavezno nešto radit na palubi od 13 do 15 sati kao terco,panamax-i su gori od handymax jer idu u gore luke zbog veličine i gaza, ali manje valjaju i nema dizalica, uglavnom to je to

kado
    Datum registracije
    Jul 2007
    Firma
    M/Y Rasselas

Početno

na atlanskoj nema nikakvih caka terco dr?ži gvardiju i zadu?žen je za safty opremu, drugim riječima nema nikakvih obveza drugih. Bio sam tamo 6 mjeseci i stvarno za oficire je bulk najlak??i.

Barba zombi avatar
    Datum registracije
    Oct 2007
    Firma
    Garage I.N.C

Početno

eto,pošto san sa Jeggeron bia na brodu znan kakva je situacija na Atlanskoj a takva je i na Splosnoj..prike koji su na bulkovima od Tankerske isto pricaju...uglavnom,kako kaže Jegger-gvardija,safety i ništa brate više...vrimena ko u priči,ima čovik volje otić sa sekondom u gvardiju i ućit karte i sl.
    Neka vam Jegger kaže što san ja radija odi ka terco...ajde,kad se navikneš nije i toliki problem al brate kad prvi put ideš za oficira ajmeee...a vrimena ništa...

Barba bumbo avatar
    Datum registracije
    Oct 2008
    Firma
    Atlantska plovidba

Početno

objasni malo to u (...)tri tocke...
    sta je bilo problematicno za terca radit...

do neba razma?žena ? krpinica avatar
    Datum registracije
    Jun 2009

Početno

Sad san se cula s muzem,
    za 10 dana mu se sa broda iskrcava 2 makine, a nemaju koga poslati da ga zamini.

Ako ma ko javite se OSM Split
    Nemoj se zanositi da ne??to mo?že?? promjeniti na mu??karcu, osim ako nosi pelene

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Pravila pisanja poruke

• Ne možeš otvoriti novu temu
  • Ne možeš ostaviti odgovor
  • Ne možeš stavljati dodatke
  • Ne možeš uređivati svoje postove
  •