Ljudi moji mene ovo satralo,
Slucajno nabasam prije par dana na stranice Jadranbrod-foruma i jos nemogu doci sebi.
KOJI SMO MI SUGAVI NAROD!
Svak svakoga blati, crni nema to da se neko slaze sa tvojim misljenjem nego udri drvljem i kamenjem po svakome. Teska konfuzija.
Pa nemogu skuzit da je nemoguce da se nasi pomorci okupe oko neke tema ili za neku ideju (tipa nase zdravstveno koje je ukinuto ili novi porezi) i da se Vlastodrsci prisile da naprave nesto u nasu korist napokon!
Ali ne, nasi se uvatili tuci oko toga ko je LNG ekspert ili tipa "sta ti znas ja sam najaci".
Ja cu se odreci svih foruma i sl. stvari u buduce jer nema smisla ovo vise.
Moj zakljucak je da smo najgori sami sebi.
Meni jer bar drago kad cujem da ljudi imaju dobre place ili polozaj ali kad nekom spomenes kako su ti dobri uvjeti na brodu, nakon sta sam kao jedini Hrvat navigava sa Skandinavcima vec 10tak godina a virujte to nije lako, a taj neko je nas covik odma si serator, glumac ili redikul!.
Meni je definitivno tek sada drago da sam sam kao Hrvat na firmi.
Jednom davno mi je jedan kapetan reka pametnu stvar o nasima.
Kad je jedan Hrvat to ti je odlicno.
Kad su dva Hrvata to je super, najbolji prijatelji.
Cim dodje treci Hrvat, rat svadje i pokolj!
To dovoljno govori o nama.
I za kraj bi zamolija nase kapetane i senior casnike, pomozite nasim mladim casnicima u poslu, ne drzite ih 10 godina ka trece ili druge. I vi ste bili tamo i ako vas je neko mucija i tlacija nebudite i vi takvi i ne ljecite komplekse na mladjim casnicima. Kazete glupi su i nista neznaju, pa naucite ih! Potrudite se i vi malo!
I ne cudite se kad budete setali Splitom, Dubrovnikom itd da vas na mrtvo pribije koji bivsi terco ili sekondo jer ste to vjerovatno i zasluzili.
A i to se desavalo...
Pozdrav svim pomorcima
.![]()

LinkBack URL
About LinkBacks
Odgovori s citatom

Jos kad pocnu dolazit na forum udavace gotovo je onda muski skrenu sa svih tema. :eek: