Welcome guest, is this your first visit? Click the "Create Account" button now to join.
Prikaz rezultata str. 1/17
    Kadet
    Datum registracije
    Oct 2009
    Firma
    za sada kuci

Početno Ljudi moji nemogu se ukrcat godinu dana

Ljudi moji neznan vi?*e ?*ta Ću uČinit posla san bezbroj aplikacija obavija tisuĆu poziva i svugdi ista priĆa imate li iskustvo treČeg palube?a ja stvarno neznan kako napravit iskustvo kad nitko neČe da me primi.ljudi koji su u sliČnoj situaciji nek se jave da razmjenimo iskustva ?*ta se tiČe neuspjelog ukrcaja.

2nd Mate Dino avatar
    Datum registracije
    Mar 2009
    Firma
    Offshore

Početno

Mo?žda da poku??a?? s prvim ugovorom kao training off na nekoj firmi ako to jo?? uvik krcaju. Ali ako te ovo tje??i ja san s iskustvon pa se ne mogu ukrcat vec 8 miseci
    U zdravlje.

terco
    Datum registracije
    Feb 2010
    Firma
    HSP

Početno evo ne??to slično.....

Citiraj Prvotno napisano od ante roguljic Vidi poruku
    Ljudi moji neznan viŠe Šta Ću uČinit posla san bezbroj aplikacija obavija tisuĆu poziva i svugdi ista priĆa imate li iskustvo treČeg palube?a ja stvarno neznan kako napravit iskustvo kad nitko neČe da me primi.ljudi koji su u sliČnoj situaciji nek se jave da razmjenimo iskustva Šta se tiČe neuspjelog ukrcaja.
    Meni se posrećilo sa kadeturom,nekako sam to uspio na sreću riješiti,mada je jako teško,nakon završene kadeture sam položio državni ispit i vrlo brzo dobio 4-5 ponuda za trećega makine,ali od 4 dobre agencije ja sam odabrao najbrži ukrcaj preko MACON doo Rijeka,tj,preko Miškovića na bulk MV Mariano Lauro.Ukrcaj je bio na Floridi 6.12.2009.Isti dan je brod uhićen jer gazda nije platio provištu,kad je to platio ekipa na mostu skupa sa pilotom je nasukala brod,došle su vlasti ali nije bilo alko testa a svi su pijani bili??????nema veze mada mi je i to čudno.Odvukli su nas na neki vez i 4.2.2010. je brod opet uhićen radi milionskih dugova,a nas 13 nismo dobili niti dolara,tj,jedva smo preko odvjetnika dobili i karte za doma.
    neću dužiti jer bi mogao pisati 2 dana o agenciji i o ITF-u.
    Odmah čim sam došao doma sam poslao CV na 100 adresa i toliko telefonskih poziva i do danas ništa,samo neka obećanja,ali konkretno ništa.
    Moraš biti uporan,svaki dan zvati i slati mailove...
    Samo pripazi da nebi dobio poziv od Miškovića,.......ili sličnih a ima ih
    Ja sam ih već poslao skoro svima,a ako netko zna di bi se mogao ukrcati za trećega makine bio bi zahvalan na pomoći......,jer tek u 6.mj.imam intervju u Eurosa za Carnival....
    Lipi pozdrav i sritno
    Posljednje uređivanje od antezd : 05-17-2010 at 02:47 PM

2/O mili_vanili avatar
    Datum registracije
    Apr 2008
    Firma
    Celebrity Cruises

Početno

Ljudi moji neznan vi?*e ?*ta Ću uČinit posla san bezbroj aplikacija obavija tisuĆu poziva i svugdi ista priĆa imate li iskustvo treČeg palube?a ja stvarno neznan kako napravit iskustvo kad nitko neČe da me primi.ljudi koji su u sliČnoj situaciji nek se jave da razmjenimo iskustva ?*ta se tiČe neuspjelog ukrcaja.
    ...ako nemozes ko terco ukrcaj se kao kadet...
    Od mora do mora...

4th ENG Dra?žen avatar
    Datum registracije
    Apr 2009
    Firma
    SHELL

Početno Lupan

ja bi coviku pomoga al me straj da nebi oteja i meni ovo sta san nasa...hehehhe evo savijet, svi bi mi volili ic ili ti ga poc navigat na stranca....al niko nece bez iskustva pa lipo drage moje kolege na kaljnenje za mizerju i to kod domacih kompanija....a zna se koiko ih imamo stane na prste jedne ruke...i zapamtite upast ce te ali za mizerju i ugovor najmanje 6miseci....ko voli nek izvoli....
    Al nebi vi, vi bi na kruzezre, shellove, chevrone, itd. itd....
    Posljednje uređivanje od Propuh : 05-18-2010 at 09:16 AM
    Zdravi i veseli bili... ma gdje bili.

Treći Vodja avatar
    Datum registracije
    Apr 2010
    Firma
    Jadroplov,OOCL

Početno

aj ti se ukrcaj na jadroplova ili tankersku kad si faca

i za na splitsku triba cekat 2-3 miseca

Kadet
    Datum registracije
    Oct 2009
    Firma
    za sada kuci

Početno

Dra?žene moj proba san ja i na na??e kompanije ali kod njih je jo?? gora situacija,ovi stranci mi bar vrate mail ili nazovu da in je ?žao itd.a ovi na??i ne ??ljive 2 posto ili mi nako 10 mailova vrate da nema ni??ta.

sax
    sax je odsutan
    Ex 2nd Engineer sax avatar
    Datum registracije
    Mar 2010
    Firma
    Bivsi pomorac

Početno

Dra?žene moj proba san ja i na na??e kompanije ali kod njih je jo?? gora situacija,ovi stranci mi bar vrate mail ili nazovu da in je ?žao itd.a ovi na??i ne ??ljive 2 posto ili mi nako 10 mailova vrate da nema ni??ta.
    Jesi probao na Diaza?

4th ENG Dra?žen avatar
    Datum registracije
    Apr 2009
    Firma
    SHELL

Smile Evo da odg. mislim da sam prozvan!!!

Pa drage kolege nitko nije spomenija odi Atlansku plovidbu, fali im ljudi probaj te, konkretno govorim za strojare....eto ja san proba pa san bija na razgovoru u DU ispunija neke papire i tako rekli su mi da sad rjesim papire koje neman, potvrda o nekaznjavanju, prebivaliste lijecnicki i te sheme....obeca li su mi krajem mjeseca ukrcaj...pa sad svitu moj i drage moje kolege ako mene lazu lazem i ja va Ali mislim da ceme ukrcat jer im fali ljudi, a opet ne znan dok mi ne posalju konkretno avio kartu...ugovor i sve to sta ide uz to!!!
    Placa za 4th engineera 2190 eura amo na brodu....eto ja san prihvatija al opet kazem nisam siguran....bas 100%
    eto probajte pa se javit kako je i sta je bilo pozzzz
    Zdravi i veseli bili... ma gdje bili.

RAZVLACIN APRIKOLU ivan.k avatar
    Datum registracije
    Nov 2009
    Firma
    Modri Grob d.o.o.

Početno

prije se govorilo ako ne mozes na kopnu nac posa lako ces se ukrcat... sad ne znas di je gore na kopnu ili na brodu nac posa...
    ''There never was a great man yet who spent all his life inland.''

guc
    guc je odsutan
    kupujmo hrvatsko guc avatar
    Datum registracije
    Mar 2009
    Firma
    Vrana d.o.o.

Početno

Botiljirat mušku vodicu

Nemojte zamirit,ne rugan se,ja bi vas sve pokrca da mogu.Biće sve, samo zdravlja i vina.
    Posljednje uređivanje od guc : 05-19-2010 at 12:04 AM
    Gdje se konji tuku i igraju,tu magarcu nigdje mjesta nema

Terco muky23 avatar
    Datum registracije
    May 2008

Početno

Evo ekipa samo par riči i od mene,ne ?želim nikoga omalova?žavat pa da me se nebi krivo svatilo,neznam ko ste,bar ne ovde na forumu iza nickova...stalno slu??am i od nekih svojih prijatelja/poznanika kako se nemogu ukrcat i onda sta vi??e pričamo o tome isplivaju pravi razlozi za??to se ustvari nemogu ukrcat,da ne nabrajam sad,ali samo cu dat primjer dva..pitam jednog kolegu jeli napravija cv,jeli ??alje kompanijama,a on meni da ??ta je cv?!?!?!?! da sam ga pita punim nazivom curriculum vitae vjerojatno bi me pogleda ka tele u ??arena vrata...drugi primjer,nakon dugog vremena slanja aplikacija odg jedna kompanija jednom kolegi mailom,na kraju ga nisu primili jer nije zna eng,itd.... Ponavljam, Nemojte me krivo svatit,ne kazem da kompanije vuku za rukav za urcaj pogotovo nas juniore bez iskustva ali onaj ko ?želi će i nać prije ili kasnije,ali isto znam da je i čekanje najgore.A naravno neko ima sriće a neko nema,tako je uvik bilo... Btw nisan vidija da je iko spomenija Berketa,a znan ih nekoliko koji su otisli ili idu ubrzo,nije ba?? da su uvjeti idealni i sve ali bolje i??ta nego ni??ta...

I malo nade za one koji se nemogu ukrcat,dosta se juniora bez iskustva ukrcalo u zadnjih 20-ak dana i znam ih par koji idu ubrzo!! Samo treba bit uporan!!

Pozdrav i veseli bili i SRITNO SVIMA u tra?ženju ukrcaja!
    Omnia praeclara rara.

Clan Posade woody woodpacker avatar
    Datum registracije
    Apr 2010

Početno

Mukija za predsjednika! Svaka ti je na mjestu!!!
    Ja san ima problem prije po godine!
    Di san god dosa, nasa bi "zatvorena vrata"!
    Pita san se, koji san ku**c finija fakultet kad nema posla. Skoro san pa u ocaj! Ali jbg, upali smo u jednu situaciju di bi svi tili ostat sta duze na brodu i niko ne silazi tek tako.
    Evo, ako bog da, ja bi triba 100% ic na Atlantsku plovidbu, a ako bude sriće i na Shell!
    Brodovi privoze od 80 do 90% svjetskih dobara, dakle, ploviti se mora!
    Ako nekome triba matrica dobrog zivotopisa, nek se javi na P.M.!
    FULL SPEED = FOOL SPEED

neradnik skembo avatar
    Datum registracije
    Apr 2009
    Firma
    Chevron

Početno

Reference:
    CB029
    Position:
    THIRD OFFICER
    Type:
    SEAGOING
    Date Required:
    Saturday, July 03, 2010
    Job Specification:
    Third Officer required to join Chemical Tanker Fleet asap. Must have valid Chemical Endorsement. Tour of duty is four months on, two months off.
    nmm.recruitment@stena.com

Kadet Mele avatar
    Datum registracije
    Jun 2010
    Firma
    Golar

Početno

Pozdrav.
    Najte?že je poslije kadeture ići dalje jer te??ko tko hoće nekoga bez iskustva, ovi ??to čekaju dobre firme ili imaju vezu ili puno sreće. Moj prvi brod je bio ??kovaca nekog talijanskog privatnika, vozila se humanitarna pomoć za Somaliju, bili smo gladni, ?žedni i oznojni za male pare, ali matrikula se ??porkala pa se i??lo dalje, sve prema boljim firmama. Poslije sam jedan period prekinuo navegat pa mi je opet bilo te??ko pronaći firmu i opet sam upotrijebio istu metodu, talijanski privatnik i opet ista pijesma. Danas mi je dobro ali to su metode za početi, mora?? imati muda i znanja jer ti na malom brodu nema tko pomoći. Ako pre?živi?? ima?? o čemu pričati, a i nauči?? cijeniti neke stvari. Tako je to trbuhom za kruhom na brdovitom balkanu.

Barba
    Datum registracije
    Nov 2008

Početno

[QUOTE=muky23;71179]Evo ekipa samo par riči i od mene,ne ?želim nikoga omalova?žavat pa da me se nebi krivo svatilo,neznam ko ste,bar ne ovde na forumu iza nickova...stalno slu??am i od nekih svojih prijatelja/poznanika kako se nemogu ukrcat i onda sta vi??e pričamo o tome isplivaju pravi razlozi za??to se ustvari nemogu ukrcat,da ne nabrajam sad,ali samo cu dat primjer dva..pitam jednog kolegu jeli napravija cv,jeli ??alje kompanijama,a on meni da ??ta je cv?!?!?!?! da sam ga pita punim nazivom curriculum vitae vjerojatno bi me pogleda ka tele u ??arena vrata...drugi primjer,nakon dugog vremena slanja aplikacija odg jedna kompanija jednom kolegi mailom,na kraju ga nisu primili jer nije zna eng,itd.... Ponavljam, Nemojte me krivo svatit,ne kazem da kompanije vuku za rukav za urcaj pogotovo nas juniore bez iskustva ali onaj ko ?želi će i nać prije ili kasnije,ali isto znam da je i čekanje najgore.A naravno neko ima sriće a neko nema,tako je uvik bilo... Btw nisan vidija da je iko spomenija Berketa,a znan ih nekoliko koji su otisli ili idu ubrzo,nije ba?? da su uvjeti idealni i sve ali bolje i??ta nego ni??ta...

tako je zmaju,kad nemas izbora,sve je bolje nego stat doma bez para,a vise navigacije,vise mogucnosti za sta bolje,a usput sta i naucis

Prle Raphaelus avatar
    Datum registracije
    Jan 2010
    Firma
    na ciri??ko jezero

Početno

je bome dobro muky govori sto jest jest... evo mene i sekonda dosli zamjenit ukrajinci, da nasi nece ... valjda im ne odgovara
    Too much brain, also no good.

OS Mohamed Lahir

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Pravila pisanja poruke

• Ne možeš otvoriti novu temu
  • Ne možeš ostaviti odgovor
  • Ne možeš stavljati dodatke
  • Ne možeš uređivati svoje postove
  •