Welcome guest, is this your first visit? Click the "Create Account" button now to join.
Prikaz rezultata str. 1/11
    Kadet marioz avatar
    Datum registracije
    Jan 2009
    Firma
    doma

Početno Ukrcaj za sekonda???

Evala judi.Vec san duze vrimena registriran,ali evo prvi put pisen.Ukratkod kadeture na kemiji(berket),odradia 3 ugovora za sekonda,bez vise p.skole,zadnjih godinu dana doma(discus hernia).Posla san par CV-a ali izgleda da nista od toga,tako ako neko zna di traze sekija,moze i treceg(sigurno veca para nego kod berketa za sekonda)bia bih zahvalan.Moze i offshore.Fala unaprid.
    Zdravi i veseli bili

Peace Brother,Save planet Barkariol avatar
    Datum registracije
    Sep 2007
    Firma
    Atlantska

Početno

Nahvalili su Topića-sada fre??ko po forumima,prelistaj malo.Mislim da spominju i osobu za ukrcaj.Čini se odveć dobro .
    ...da se doma vratim molim Boga
    Dalmaciju di??en misto zraka

Prvi kuverte sea_st avatar
    Datum registracije
    Sep 2007
    Firma
    TK

Početno

Citiraj Prvotno napisano od marioz Vidi poruku
    Evala judi.Vec san duze vrimena registriran,ali evo prvi put pisen.Ukratkod kadeture na kemiji(berket),odradia 3 ugovora za sekonda,bez vise p.skole,zadnjih godinu dana doma(discus hernia).Posla san par CV-a ali izgleda da nista od toga,tako ako neko zna di traze sekija,moze i treceg(sigurno veca para nego kod berketa za sekonda)bia bih zahvalan.Moze i offshore.Fala unaprid.
    Zdravi i veseli bili
    jesi li proba na seatrans? (kemija,dobri ugovori) http://www.seatrans.hr/
    ...ca smo na ovom svitu...

Kadet marioz avatar
    Datum registracije
    Jan 2009
    Firma
    doma

Početno

Jesan.Jos mi je stari cif sa berketa tamo.I on me preporucia,ali sgardelli mi je reka da in nije bas bajna situacija

Administrator Dalmos avatar
    Datum registracije
    Jun 2007
    Firma
    www.pomorac.net

Početno

I ja bia na Berketa dva puta ka assistent i posli vise nikad ali uvik je dobro negdi pocet jer kad si as ili kado tesko se je birati.

Sritno u pronalasku posla a adresa imas po forumu miljun i sigurno ces nesto naci sta ce upaliti.

ia sam na Panam Perli i Panam Pacifico ( stari pacifico sta je osa u rezaliste tj prodali smo ga 1997 Gregima )
    Kad mi zivot smota idro i kad bacim zadnje sidro, vezace me moja cima u mistu di mora ima.
    Pametan uvijek nade nacin, a budala izgovor

Ljudi ce ti oprostiti sve u zivotu ali uspjeh nikad.

Clan Posade još jedan pomorac avatar
    Datum registracije
    Apr 2010
    Firma
    na mediteranu

Početno

A koliko berketovaca i ja sam bija na perli i na NOVOM pacifiku i na cristala. Koje su to ekipe tamo bile ??teta ??to su brodovi u?žas, al očigledno nemo?? uvik imat sve.

A da se vratimo na temu. Moja jedina preporuka ti je da se ostavi?? kemije ja sam iprobao tri vrste brodova i mogu ti reč da je sve bolje od kemije. Kemija je... pa upravo ba?? to, kemija. Bi?ži bilo di drugo.

Gulliver Gulliver avatar
    Datum registracije
    May 2010

Početno Hmmm, slican problem

hmmm, kod mene je slicna stvar, samo bez tvog zdravstvenog problema...Probao sam na Harmonia Shippingu, greki osnovani 2006, sve bitumenasi (bio sam prethodno na bitumenasu pa sam imao objektivne sanse za aplicirat) ,svjezi ispod cekica, poslao cv, javio se preko telefona par dana nakon e-mail kontakta i mogu rec stvarno su se pokazali kao zadnja gamad, kao odgovorit ce mi odmah a ja cekam 7 dana pa ih opet nazovem da bi mi rekli kako je trenutno problem. A kao slag na kraju njuska me pita 'jesam li dobio e-mail?' a bolje od mene zna da taj nije NIKAD ni odaslan, jedva sam se suzdrzao da ga ne posaljem na ono toplo socno mjestu otkuda bolje da nije nikad ni izbauljao...
    Pozdrav

Banned
    Datum registracije
    Dec 2008
    Firma
    Lyngnerud Rederei

Početno

Dobrodo??a među frustrirane srednjo??kolce i nekolicinu odlika??a...
    Nema puno priče, ima?? mali miljun adresa ovde na forumu, ionako sidi?? doma, udri pisat CV, uletiće ??tagod, probaj i na moju firmu (ta-na), prije misec dana je 10ak momaka avancalo za ćifove, mo?žda ne??to uleti, nikad nezna??, hebiga..
    ?*ta se tiče tvoje bolesti, ima san isti problem, 9000kn, u Dubrovnik onome Izraelcu pod no?ž, trajalo je 15 minuti, posli toga san uspija napokon sam postole obuć, a jebate led, kako je meni ka prvome makinje bilo par godina.... nemoj mi reć da te satra ??estar, nego u napad...
    ??ivija

Treći Vodja avatar
    Datum registracije
    Apr 2010
    Firma
    Jadroplov,OOCL

Početno

Zanima me jedna stvar...

Ako si napravija ugovor dva ka ćif na brodu do 3000 bt oćete ove druge firme sa brodovima priko 3000 bt stavit za sekonda bez greske ???

Barba
    Datum registracije
    Nov 2008

Početno

ovisi o firmi,vezi i kakav si bija,za seniore uvik pitaju zadnju firmu,ali generalno,jedan ugovor ka 3. pa dalje

Treći Vodja avatar
    Datum registracije
    Apr 2010
    Firma
    Jadroplov,OOCL

Početno

dobro aj

sa splicke ka ćif na kruzera za sekonda san mislija

al u glavnom to je otprilike taj status

ćif na splickoj sekondo na jadroplovu???

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Pravila pisanja poruke

• Ne možeš otvoriti novu temu
  • Ne možeš ostaviti odgovor
  • Ne možeš stavljati dodatke
  • Ne možeš uređivati svoje postove
  •