Gdje ih nabaviti ?
Gdje ih nabaviti ?
ssm ili globtik,na bace mozda u oni ducan na kantunu u zidu ispod matijine radione
na bace nema ,ssm nema , nirs je radija za njih a za jedan par kaze da nece da radi sad![]()
mislim da ima jedan ducan u gradu di ih se moze kupiti,moram pitat prijatelja di tocno jer ih je bas on nedavno kupija...cim saznam javljam...
mislim da mi je prijatelj platija oko 100-ak kunica za terca u tom nekom ducanu...
Imate u Zadru u "Elegant" svih vrsta,samo triba cekati dan-dva da sasiju.
ja san ih dobija sakon i kapon,sve za 2e,iman ih jos nesto doma ali san ode di jesan pa je problem isporuka
Postovanje kolege pomorci,
Ako netko zna da li ima negdje u Rijeci (ili blizoj okolici) za kupit epolete, kosulje sa remencicima, itd...ugl uniforme za putnicke??
Hvala
Zivot je more
Ako ne nađes u Rijeci ima u ZD pa ako treba pomoć rado ću izaci u susret. Epolete za C/o 70,00 kn, kosulja sa nasivenim epoletama k. rukav 150,00 kn.
Zivot je more
Evala niko. Ja sam kupio u Trgoleptiru, a trgovina je nedaleko tehnickog pregleda na Pećinama. Kad dodes na rotor kod Towera izadji za teh pregled i produzi ravno skroz do kraja, nekih 200 m, sa desne strane vidjet ces par nekih skladiste-trgovine. Tu ti imaju sigurno al ne znam da li rade sutra.
A mozes pitat i u industrijskoj na mlaci, kod svjetionika ima neka specijalizirana trgovina, tamo sam dnevnik kupio.
Pozdrav!
Bravo, cuo sam negdi za taj ducan, nadam se da je jos tamo, svaka cast. Bas cu vidit sutra.
Svaka cast, spasil si me. Evo linka ekipa, ako jos nekom treba...
http://www.trgo-leptir.hr/
Pozdrav
....ne radi subotom....beeeeeeee, u kurac![]()
Posljednje uređivanje od nikopfri : 05-14-2010 at 10:26 PM Razlog: Napisan Post iza Post-a.Molim vas da koristite Edit opciju umjesto New Reply-a.Edit se nalazi u donjem lijevom uglu.
Zivot je more
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)