Pozdrav
Da se ukratko predstavim.
Moje ime je Tomaz i dolazim iz Slovenije.
Moram rec da je ovaj forum super stvar i vec mi je puno pomogao do sada.
Mislim da i puno pomoraca iz Slovenije dolazi ovamo, jer kod nas nemamo nista slicno, i to zbog razloga da nas je jednostavno premalo, mozda par 100.
Moja prica ide ovako.
Zavrsio sam srednju pomorsku skolu u Portorozu, i onda napravio 8 mjeseci kadeture na Splosnoj plovbi, nakon toga sam otisao na Pomorski fakultet u Portoroz i zavrsio i to krajem 2007. U 2008 sam zavrsio jos preostale 4 mjesece kadeture na splosnoj plovbi i napravio porucniske. Onda sam na ovom forumu saznao za Celebrity cruises, i otisao tamo za 6 mjeseci kao licensed apprentice deck officer, i nakon toga bilo mi objecano mjesto 2nd off. Ali kakve sam ja srece, onaj lik iz kancelarije s kojim sam ja to bio dogovoren dobijo je otkaz kad sam ja bio doma i sve je palo u more.
Ali ja nisam odustao, uhvatio sam se emaila i telefona i pocjeo slat aplikacije(dosta adresa sam dobio na forumu), do danas sam jih u 2 i pol mjeseca slao tacno 425 aplikacija, od toga mi je od prilike 50 kompanija slalo odgovor, ali uvjek onaj klasicni, da se zahvaljeju za moje zanimanje ali da za covjeka sa mojim kvalifikacijama nema mjesta.
Znaci 425 molba u 2 i pol mjeseca a nista, i sad stvarno neznam vise sta mi je za napravit, znam da ima na ovom forumu vec dosta thredova slicnim mome, ali svejedno ako ima ko bilu koju informaciju koja bi mi mogla pomoc, stvarno bi bio zahvalan za nju.
pozdrav svima
Tomaz

LinkBack URL
About LinkBacks
Odgovori s citatom

milion aplikacija , malo koji odgovori a i oni koji odgovori , bilo bi mi draze da nije ....