Welcome guest, is this your first visit? Click the "Create Account" button now to join.
Stranica 1 od 2 12 PosljednjePosljednje
Prikaz rezultata str. 1/27
    Clan Posade struja avatar
    Datum registracije
    Jul 2007

Početno Ucenje na daljinu

Za sve one sa zavrsenim fakultetom koji bi htjeli magistrirati i ostati u pomorskom poslu postoji mogucnost "distance learning-a" a sve informacije se mogu pronaci na www.mba4shipping.com.
    Ukratko, rijec je o magistriju koji je sastavljen u suradnji izmedju Middlesex University-a i Lloyd Maritime Academy, traje 2 godine a cijena je oko 13000GBP, svi materijali su ukljuceni u cijenu.
    Dobra je stvar sto se uci jedan po jedan predmet sto znacajno olaksava stvar.
    Prolaznost je navodno vrlo dobra a prijem aplikacija je u tijeku.

3.Casnik nexus-st avatar
    Datum registracije
    Oct 2008
    Firma
    jos nigdje

Početno

ja osobno ne vjerujem u znacenje tih internet diploma jer u biti ti kad odgovaras na pitanja mozes drzat i knjigu ispred sebe, sve rijesit i onda mislit da si pametan... Pa bi li ti isao u doktora koji je stekao neku diplomu preko interneta?! Naravno da ne bi!

Barba
    Datum registracije
    Nov 2008

Početno

a bi li ti isa na brod da imas takvu diplomu

3.Casnik nexus-st avatar
    Datum registracije
    Oct 2008
    Firma
    jos nigdje

Početno

a bi li da si ti vlasnik neke firme primio radnika sa takvom diplomom?

Banned
    Datum registracije
    Dec 2008
    Firma
    Lyngnerud Rederei

Početno

A di je ovi kolega zagrabija sa kacijolon, jedva da imamo VŠS za plovit a kamoli trošit lovu za ovakve pizdarije... Ovo ti je link za kakav business forum, za Magazinoviće, Vukušiće i ostalu "gospodu menagere" a ne za sirotinju....
    Aj lipo lovit rake, bez ikakve uvrede....

3.Casnik nexus-st avatar
    Datum registracije
    Oct 2008
    Firma
    jos nigdje

Početno

ja nikoga ne zelim uvrijediti, samo da sam ja osobno poslodavac i dodje mi neko sa internet diplomom.....pa reka bi mu da koga on to za*ebaje?! ili ja cu proc internet tecaj za kirurga pa odma mogu ljude operirat, ma i ordinaciju cu otvorit......oces onda kokolo da ti doktor budem??? Ja mislim da bi me kvragu posla

Banned
    Datum registracije
    Dec 2008
    Firma
    Lyngnerud Rederei

Početno

Ja nevirujen ni onima šta skidaju uroke na daljinu, a kamoli da me još i operiraju...

3.Casnik nexus-st avatar
    Datum registracije
    Oct 2008
    Firma
    jos nigdje

Početno

pa kako ne virovati vidovitom milanu hahahhahahaha

Barba
    Datum registracije
    Nov 2008

Početno

ja bi da mi se da i da mi triba napravija internet diplomu,na osnovu nje napravija brevet za kapa unlimited i nastavija navigat

3.Casnik nexus-st avatar
    Datum registracije
    Oct 2008
    Firma
    jos nigdje

Početno

Bili ti to firma priznala?

Barba
    Datum registracije
    Nov 2008

Početno

priznala bi brevet,jeli tebe firma pita svjedodzbu skole kad in das brevet

3.Casnik nexus-st avatar
    Datum registracije
    Oct 2008
    Firma
    jos nigdje

Početno

istina, al opet bili moga dobiti brevet na osnovu takve vrste diplome? u HR?

Datum registracije
    Jul 2007

Početno

Otvorio sam ovu temu da pomorcima koji misle svojom glavom i koji bi se zeljali maknuti sa broda ukazem na mogucnot da to urade na kvalitetan i siguran nacin, stoga molim zgubidane koji nemaju pametnijeg posla od spamaja foruma da se suzdrze
    od uvredljivih, zlonamjernih i podcjenivackih komentara jer upravo zahvaljujuci njima ovaj forum nezaustavljivo ide prema Jadranbrodovom!

Banned
    Datum registracije
    Jul 2008
    Firma
    SSM-Sam Svoj Majstor

Početno

Cuj ideja nije u nacelu losa ali postavlja se pitanje ulozeno dobiveno.Naime ja imam visu,radim 6 miseci za nesto vise od kvarat miljona neke svjetski priznate valute.I sad bi trebao investirat 13 iljada funti da bi na kraju dobija posal na kraju koji cu radit 11 miseci godisnje za 6-7 iljada kuna.Tako mi ta investicija u startu izgleda bezveze,a mozda ja krivo rezoniram.Pored toga ovo je rvacka i jebes sve papire ovoga svita ako nemas kojeg rodjaka da te pogura.
    I zamjetio sam da se Fakultet zove srednji rod.Sve ovo skupa kad povucem crtu vuce na ne hvala.

Datum registracije
    Jul 2007

Početno

Mislim da cijena i nije tako visoka pogotovo usporedis li recimo ubrzanu visu u Splitu, 10000E + pojedi + popij + smjestaj ukoliko nisi iz Splita! S tim da ne dobijes apsolutno nikakvu diplomu nego samo uvjet za polaganje klase!
    S druge strane za cca 15000E dobije se magistarska diploma iz brodskog managementa sa Lloydovim potpisom a sve to iz kucnog naslonjaca, ili sa broda tko ima mogucnosti.
    Sto se place u HR tice mislim da recimo manageri u Atlanskoj ili Tankerskoj imaju puno vece place od 6-7000K.

Banned
    Datum registracije
    Dec 2008
    Firma
    Lyngnerud Rederei

Početno

Odgovorno tvrdim cijenjeni kolega da nemaju puno više. Ali da se malo vratimo na temu, pregledao sam web stranicu dotične institucije i ako ne griješim, nigdje ne mogu pročitati ima li mogučnosti da se spomenuta diploma iskoristi da se dobije, recimo, engleski chief engineer unlimited licence naprimjer?...

Datum registracije
    Jul 2007

Početno

Diploma je iz menagmenta i nije vezana samo za strojare ili nauticare. Uvjet za pristup ovom programu je BCC ili ti ga prvostupnik po naski. Ako te zanima posalji mail njima pa pitaj!

kolpomorto Kolpo avatar
    Datum registracije
    Jun 2009

Početno

Može se preko distance learninga položit npr. za IIMS http://www.iims.org.uk/ shipping surveyora i to za različita područja u pomorstvu. Kod nas doduše taj IIMS certifikat dođe još uvijek više kao šminka, jer se kod nas polaže posebno za sudskog vještaka. Dakle sa srednjom školom treba imati prethodno 10g radnog iskustva, sa višom 8g, i sa faksom 5g. Zatim (tu je mala caka) treba pod nadzorom ovlaštenog sudskog vještaka napraviti tri vještačenja i to je kao ispit. Angažiraju ih banke, osiguravajuće kuće i pravosudna tijela, a titula dobro dođe i u nekim drugim segmentima brodarstva i brodogradnje. Sad, ono šta je Frankie reka, nekima se to baš i ne isplati u odnosu na ono što već rade i koliko su za to plaćeni, ali sa druge strane neće svi navigavati cijeli život.

1.Casnik anterosko avatar
    Datum registracije
    Oct 2008
    Firma
    U MESSROOMU

Početno

ovo spada pod ekonomiju cini mi se. oni ionako uce iz male teke.

Banned
    Datum registracije
    Jul 2008
    Firma
    SSM-Sam Svoj Majstor

Početno

Citiraj Prvotno napisano od struja Vidi poruku
    Sto se place u HR tice mislim da recimo manageri u Atlanskoj ili Tankerskoj imaju puno vece place od 6-7000K.
    To stoji ali reci mi da ti ili ja ovo i polozimo i dojdemo s papirom u Atlansku ili ne daj Boze tankersku i kazemo.Ja sam struja i Frankie evo papir mislis da bi ti dali posl kakvog managera??? Mislim ni kadete ne uzimaju a uzeli bi tebe ili mene za managera.Stvarno ne virujen.Ako mislis da oce pokusaj ja ti zelim svu sricu, ja necu.
    Nego cuj s obzirom da si spreman odvojit 13 soma funti za ovo ajde molim te odvoji onu crkavicu za clanarinu UPH.
    Posljednje uređivanje od Frankie : 12-20-2009 at 12:13 AM

Stranica 1 od 2 12 PosljednjePosljednje

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Pravila pisanja poruke

• Ne možeš otvoriti novu temu
  • Ne možeš ostaviti odgovor
  • Ne možeš stavljati dodatke
  • Ne možeš uređivati svoje postove
  •